Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Išsilavinimo skirtumas bendraujant poroje.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/03 18:49:02 18:49:02

Mangofruit: ot man pasakykit apie ka gali kalbetis koks, tarkim, autobuso vairuotojas ir menininkė ?

xxx: taip bet auksta moksla baigusio zmogaus mintys nebūtinai idomesnės uz baigusiojo vidurinę ,cia ka gyvenant poroje lenktyniaujama kas protingesnis?manau cia priklauso nuo tų žmoniu poziurio i vienas kita jei jie vienas kita myli issilavinimas nesvarbus.

Na kodėl gi, po 10 metų bendro gyvenimo vistiek bus apie ką kalbėtis: pvz. kiek agresyvesnė moteriškė galės šaukti "tu man visą gyvenimą suėdei tu primityvas t.t."
kiek mazochistinė natūra galės draugėm skųstis "aš jį žmogumi padariau, o jis su ta Onute pabėgo" ir t.t.
kaip ir sakiau - kiekvienas turi kaip susidėlioti gyvenimą pagal savo įsivaizdavimą. "Nelygi" draugystė - nesvarbu kokiu aspektu ji nelygi - proto, pinigų, socialinio statuso - svarbu kad ji atrodo nelygi pačiam žmogui - yra labai sunkus, kiek mazochistinį atspalvį turintis kelias.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/03 18:50:40 18:50:40

Svečias:
xxx: taip bet auksta moksla baigusio zmogaus mintys nebūtinai idomesnės uz baigusiojo vidurinę ,cia ka gyvenant poroje lenktyniaujama kas protingesnis?manau cia priklauso nuo tų žmoniu poziurio i vienas kita jei jie vienas kita myli issilavinimas nesvarbus.

Nebūtinai bus įdomesnės, nebūtinai neįdomesnės. Kiekvienam savo.

čia buvo mano

Ergo

E

8 įrašai

2010/04/11 07:04:36 07:04:36

bet kai paziuriu,tai matosi kad moteru su aukstuoju daugiau vienisu-issiskyrusiu

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/11 18:20:22 18:20:22

Ergo: bet kai paziuriu,tai matosi kad moteru su aukstuoju daugiau vienisu-issiskyrusiu

Kai pasižiūri - moterų ir šeip daugiau nei vyrų

dariukx

D

41 įrašai

2010/04/11 18:43:01 18:43:01

Koks skyrtumas ar su aukstuoju ar su viduriniu,svarbiausia kad tarpusavyje butu meile,risys ,trauka,supratimas,kiekvieno noras tobuleti ir pazinti zmogu,kad sutaptu poziuris i seima,i vaiku auklejima,i vertybes...koks skyrtumas nesuprantu,siais laikais princai su pelenem zenijasi,ar ne taip?!paprasciausiai su geresniu issilavinimu geriau apmokama darba lengviau gauti,ir tai,siuo metu tai didelis dabar visi lygus...
As manau,kad nereikia ziureti i tuos issilavinimus,svarbiausia moteriai kad vyras butu "erzilas"lovoje,rupestingas tevas vaikams,seimos geroves puoseletojas,o moteris vyrui ne "lenta",gera seimininke,svelni vaikams ir namu jaukumo puoseletoja

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/11 18:51:53 18:51:53

dariukx: Koks skyrtumas ar su aukstuoju ar su viduriniu,svarbiausia kad tarpusavyje butu meile,risys ,trauka,supratimas,kiekvieno noras tobuleti ir pazinti zmogu,kad sutaptu poziuris i seima,i vaiku auklejima,i vertybes...koks skyrtumas nesuprantu,siais laikais princai su pelenem zenijasi,ar ne taip?!paprasciausiai su geresniu issilavinimu geriau apmokama darba lengviau gauti,ir tai,siuo metu tai didelis dabar visi lygus...
As manau,kad nereikia ziureti i tuos issilavinimus,svarbiausia moteriai kad vyras butu "erzilas"lovoje,rupestingas tevas vaikams,seimos geroves puoseletojas,o moteris vyrui ne "lenta",gera seimininke,svelni vaikams ir namu jaukumo puoseletoja

Iš tiesų klausimas ne apie diplomus, o apie lygiaverčius santykius. Visi mes pasakas skaitėme vaikystėje. Princesės išteka už kiauliaganių tik todėl, kad tikisi, kad tai persirengęs princas... Praeina metai, dveji, treji, o kiauliaganis pasirodo kad yra tikras kiauliaganis ir tuo patenkintas, tik princesė virto viskuo nepatenkinta kiauliaganiene..
Arba įsivaizduok, kas gi nutiktų, jei pelenė taip ir liktų kaimo mergele, šlavėja ir nesugebėtų tapti karaliene?

xxx

X

308 įrašai

2010/04/12 14:11:19 14:11:19

bet cia dabar pamasciau ir pagalvojau kad klydau jei aš elektrikas nafik man žmona gamyklos direktorė ir atvirksciai nafik as jai toks vyras,tokius vyrus gi moterys alfonsais vadina

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/04/12 14:16:22 14:16:22

xxx: bet cia dabar pamasciau ir pagalvojau kad klydau jei aš elektrikas nafik man žmona gamyklos direktorė ir atvirksciai nafik as jai toks vyras,tokius vyrus gi moterys alfonsais vadina

manau, pirmiausia reikėtų apsispręsti tu elektrikas ar elektrikė O tai vienoje temoje xxx - moteris,. kitoje - vyrukas

O moralas (beje, ankstesnis postas - mano, tik pamiršau pasirašyti) - alfonsas bus elektrikas, vedęs direktorę ir toliau besielgaintis su ja kaip su valytoja

Svetė

S

256 įrašai

2010/04/12 16:19:31 16:19:31

Aš irgi sakau - elektrikai yra Alfonsai. Man elektrikas tikrai netiktų, net nežinau apie ką su juo galėčiau kalbėti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/12 16:51:19 16:51:19

Svetė: Aš irgi sakau - elektrikai yra Alfonsai. Man elektrikas tikrai netiktų, net nežinau apie ką su juo galėčiau kalbėti.

Na ir pavarėte. Elektrikas - labai netgi gerbtina profesija. O kad kalbėtis neturite ką, tai gal čia jūsų, o ne elektriko problema

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume