2010/04/03 11:11:51 11:11:51
Jo,: Moterys nori išauklėtų vyrų, nori išsilavinusių vyrų, bet pačios nė piršto nepajudina, kad tokių būtų, kad tokiais taptų, užaugtų. Pačios tai nenori pradėti savo išpaikintus sūnelius auklėti. Vyrai kiaulės, kiaulės, o pačios kas jau tokios tokius išperėjusios? Negi šv. Petro mergelės? Ne to Petro, kuris čia doriausias, o švento Petro. Argi tai gali suprasti Pasileidėlė su pagrindiniu išsilavinimu?
as tai girdėjau kad pavyzdziui arklius gimdo kumelės ,sunis kalės ,parsus kiaules,vyrus moterys tai kurios vadina vyrus kiaulėm pacios kiaules nes kiaules gimdo tai kas galetu patvirtint teigini kad kiaulę pagimdė moteris?
24783id_Hasna
2
48 įrašai
2010/04/03 11:51:57 11:51:57
mielieji paskaitykite ka jus rasot, kokiu tonu ir kokius zodzius vartojate, nieko keisto, kad jus esate vienisi. Juk kiekvienas salia saves nori matyti normalu partneri, o ne... Nepamirskit etiketo ir kalbos kulturos, o svarbiausia bukit ZMONISKI, juk zmones esat
2010/04/03 17:35:46 17:35:46
Svečias: Dovanokit, Pasileidėle, o jūsų koks išsilavinimas, nebent pagrindinis? Progimnazija, ane?
Ne, aš nesu tokia sena, kad siekčiau progimnazijų laikus
2010/04/03 17:57:19 17:57:19
Pasileidusi: Svečias: Dovanokit, Pasileidėle, o jūsų koks išsilavinimas, nebent pagrindinis? Progimnazija, ane?
Oho, pagaliau pasirodė, kad jūs ne tik aikštinga, bet dar ir protinga, nes progimnazijų tikrai nebuvo. Greit bus ir jus ten pasiųs direktorius arba Prezidentė, kad pasitobulintumėte, nes kasmetiniai kursai jau nebepadeda.
2010/04/03 17:58:49 17:58:49
Pasileidusi: O ar aš sakiau, kad vidutinybė blogai? tik kažkodėl visi ėmė aršiai gintis
Samanta, o supaprastintai apie kotletus - jie dėl to ir patinka kitiems, kad jie TAVO, su tavo pačios fantazija, patobulinimu. O ne pirkti Maksimoe ir mikrobangėje pašildyti. Aišku, gyvena žmonės valgydami tokį maistą ir vaikus užaugina ir nieko... lygai taip pat galima ir svetimas sentencijas, net nesuvokiant jų gilesnės prasmės, copy-paste kur tinka ir kur netinka... Tik kažkodėl kaip vertybę pati mini tuos SAVUS kotletukus
Tik kažin ar galima jau taip protą ir išsilavinimą su kotletais lyginti... na, nebent išsilavinimas įgytas -kulinarijos techikume...
Aš juk ir turėjau omeny, jei žmogus tas svetimas sentencijas [b:1o81rsf5]įsisąmonina ir gyvena pagal jas[/b:1o81rsf5](o ne štampuoja nemąstydamas) - tada jos tampa jo paties, kaip ir jo kepti kotletai, nesvarbu kad išmoko juos kepti iš mamos. O kad kotletus pavyzdžiu paėmiau - tai padariau specialiai - nes mūsų gyvenime nėra nesvarbių dalykų: miela, kai gyveni pagal teisingas sentencijas - bet ir miela, kai savo vyrui iškepi skanius kotletus
2010/04/03 18:03:34 18:03:34
Svečias: Pasileidusi: Svečias: Dovanokit, Pasileidėle, o jūsų koks išsilavinimas, nebent pagrindinis? Progimnazija, ane?
Oho, pagaliau pasirodė, kad jūs ne tik aikštinga, bet dar ir protinga, nes progimnazijų tikrai nebuvo. Greit bus ir jus ten pasiųs direktorius arba Prezidentė, kad pasitobulintumėte, nes kasmetiniai kursai jau nebepadeda.
Painiojatės, apie kursus rašiau ne aš.
2010/04/03 18:13:07 18:13:07
samanta: Pasileidusi: O ar aš sakiau, kad vidutinybė blogai? tik kažkodėl visi ėmė aršiai gintis
Samanta, o supaprastintai apie kotletus - jie dėl to ir patinka kitiems, kad jie TAVO, su tavo pačios fantazija, patobulinimu. O ne pirkti Maksimoe ir mikrobangėje pašildyti. Aišku, gyvena žmonės valgydami tokį maistą ir vaikus užaugina ir nieko... lygai taip pat galima ir svetimas sentencijas, net nesuvokiant jų gilesnės prasmės, copy-paste kur tinka ir kur netinka... Tik kažkodėl kaip vertybę pati mini tuos SAVUS kotletukus
Tik kažin ar galima jau taip protą ir išsilavinimą su kotletais lyginti... na, nebent išsilavinimas įgytas -kulinarijos techikume...
Aš juk ir turėjau omeny, jei žmogus tas svetimas sentencijas [b:glpz8z9o]įsisąmonina ir gyvena pagal jas[/b:glpz8z9o](o ne štampuoja nemąstydamas) - tada jos tampa jo paties, kaip ir jo kepti kotletai, nesvarbu kad išmoko juos kepti iš mamos. O kad kotletus pavyzdžiu paėmiau - tai padariau specialiai - nes mūsų gyvenime nėra nesvarbių dalykų: miela, kai gyveni pagal teisingas sentencijas - bet ir miela, kai savo vyrui iškepi skanius kotletus
Na tuomet bandysiu paaiškinti ir aš - man nedomūs kopijuojantys sentencijas. Knygas, o ne sentencijų rinkinėlius, kurie knygyne paprastai būna padėti prie kasos, reikia skaityti. Tokia greito vartojimo prekė. Kaip ir pasakė Mangofrut - man visiškai neįdomios svetimos sentencijos, man įdomios pačio žmogaus mintys.
2010/04/03 18:25:16 18:25:16
taip bet auksta moksla baigusio zmogaus mintys nebūtinai idomesnės uz baigusiojo vidurinę ,cia ka gyvenant poroje lenktyniaujama kas protingesnis?manau cia priklauso nuo tų žmoniu poziurio i vienas kita jei jie vienas kita myli issilavinimas nesvarbus.
2010/04/03 18:36:33 18:36:33
ot man pasakykit apie ka gali kalbetis koks, tarkim, autobuso vairuotojas ir menininkė ?
xxx: taip bet auksta moksla baigusio zmogaus mintys nebūtinai idomesnės uz baigusiojo vidurinę ,cia ka gyvenant poroje lenktyniaujama kas protingesnis?manau cia priklauso nuo tų žmoniu poziurio i vienas kita jei jie vienas kita myli issilavinimas nesvarbus.
2010/04/03 18:40:47 18:40:47
xxx: taip bet auksta moksla baigusio zmogaus mintys nebūtinai idomesnės uz baigusiojo vidurinę ,cia ka gyvenant poroje lenktyniaujama kas protingesnis?manau cia priklauso nuo tų žmoniu poziurio i vienas kita jei jie vienas kita myli issilavinimas nesvarbus.
Nebūtinai bus įdomesnės, nebūtinai neįdomesnės. Kiekvienam savo.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume