Nu jau tik nemenkinkit elektriku! Mano diedas elektrikas, teologijos mokslus studijaves, rekolekcijose dalyvauja, taip kad mielosios, kuriai doro kataliko reikia, tai tikrai rasit apie ka sneket.

ieva
2010/04/12 18:07:15 18:07:15
Nu jau tik nemenkinkit elektriku! Mano diedas elektrikas, teologijos mokslus studijaves, rekolekcijose dalyvauja, taip kad mielosios, kuriai doro kataliko reikia, tai tikrai rasit apie ka sneket.
xxx
2010/04/12 18:29:28 18:29:28
nu pirmiausia visose temose kur rasiau as vyras ,o antras dalykas elektriko issilavinimas yra vidurinis su profesine kvalifikacija ,kurie baigę auksciau kitaip ir vadinasi tai kas kad sritis elektra jie jau tehnikai.bet cia nesuprasit tai neaiskinsiu .neturėjau omeni konkrecios profesijos o pareigas darbe nes bunant darbe aukštam sunkoka gryzus namo sužemėt o bunant zemam gerokai paaugt.manau parasiau suprantamai.todėl kaip cia kazkas man pritarė alfonsu kad nebūciau man direktorės nereikia .šitoj situacijopj savo vietą žinau,kaip ir žino daugelis kitų vyrų .tų alfonsu gal ir yr kokiam kalejime kai iseina i laisve tai ir iesko kad kokia moteriskė priglaustų jie kiek girdėjau net šablonus turi kaip laiškus rašyt ,būna kad ant tokių durniukės pasimauna todėl nereikia kaltinti visų nes tai stereotipiskos isankstinės nuostatos
Pasileidusi
2010/04/13 06:52:47 06:52:47
manau, kad xxx - labai aukštas elektrikas. manau su tokiu ir direktorė jaustųsi princese..
Svetė
2010/04/13 07:48:26 07:48:26
Taigi ir sakau, kad moterims su aukštuoju išsilavinimu elektriko išsilavinimas su viduriniu ar pagrindiniu išsilavinu ir tokia pat prasta profesine kvalifikacija netinka, nes nebus apie ką net kalbėt, nebent kliuku kliuku po stikliuką daryt ir pasigėrus dribsot ant purvinų grindų. Na jau ne, ačiū už tokį pasiūlymą, kurį galite pasilikti jį sau.
justike
2010/04/13 08:10:00 08:10:00
Jei yra tarpusavio supratimas, tai jokio skirtumo neturi issilavinimas.. Darbas yra darbas, o namai yra namai... Daugelis del laiko stokos nera baiges aukstojo, bet tai nedaro jo menkesniu, o labai daugelis su aukstuoju yra muziku muzikai...
Pasileidusi
2010/04/13 08:14:26 08:14:26
Iš dalies pritariu.
justike
2010/04/13 08:26:55 08:26:55
O kurios dalies nepritari?
Filosofas
2010/04/13 09:21:54 09:21:54
Issilavinimas [u:10cxtc6y]keicia[/u:10cxtc6y] zmogu. Zmones, kurie kramte mokslu – masto giliau, formuluoja rimtesnes minciu konstrukcijas, net kalba truputi pasikeicia. Na, ne ta kasdiene, buitine kalba, o “teminis bendravimas”. Gal but seima gali sekmingai gyvuoti vien buitinem kalbom, be gilesniu diskusiju, bet as taip nenoreciau.
Uzbegdamas uz akiu kai kuriems kontrargumentams iskart pasakysiu, kad issilavinimo itaka tikrai nera griezta taisykle. Daugybe zmoniu universitete nelavino savo smegenu. Daugybe nestudijavusiu zmoniu yra guvaus proto ir suvokia daugiau uz studijavusi. Taciau paemus ne konkrecius zmones, o apibendrintus desningumus, lygybes zenklo tarp studijavusiu ir nestudijavusiu nepradesim. Profesoriu vidurkis tikrai skirsis nuo elektriku ir kepeju vidurkio. Taigi, apie ka kalbesis profesorius su zmona vakarais?..
ieva
2010/04/13 09:48:51 09:48:51
Iš apatinės dalies nepritariu, vot!
Svetė
2010/04/13 09:54:49 09:54:49
Taigi aš ir sakau, ką gali išmąstyti durnas elektrikas? Nieko! Diplomuoti žmonės tikrai mąsto giliau ir logiškiau, yra atsakingesni, moka su vaikais apsieiti, o čia, elektrikas. Baikit jūs, netikiu, kad ką nors gero gali padaryti elektrikas, nebent tik sugadinti.