Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nemokejimas flirtuoti- Lietuvos vyru problema

Nemokejimas flirtuoti- Lietuvos vyru problema

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/06 08:41:16 08:41:16

laukinė_lelija:
senas hrienas: Na taip, kai "mano daiktas" (moteris) , kuri as nusipirkau ir kuri turiu teise kontroliuoti man stato ragus, mane tai labai iskaudintu ir papiktintu. Bet ismintingesniam uz mane vyrui gal but butu tik truputi liudna, kad si vakara ji ir vel kazkur ismove...
Tiesa, cia apie pora kuri nera susituokusi ir gyvena atskirai.

Domėjimasis kitu nėra žmogaus kontroliavimas,kontroliavimas yra tada kai nuolat klausiama kur buvai,ką veikei,su kuo esi..vat tada sutikčiau, kad žmogų laikai daiktu...bet kai kitas žmogus tave domina,tai logiška,kad pasiteirauji ką jis veikia...natūralu....bet ne kuriems tai tūrbūt susiję su paniška baime,jad kažkas jau įkėlė koją į jų teritoriją, [color=#FF0040:vbmx4k3h]matai nelabai moterys skiria,kur ta "paženklinta" jūsų zona yra,kad ją būtų galima ratu apeiti išdidžiai ir oriai.[/color:vbmx4k3h]

Tikiu Zinoma, moteris iesko geriausio varianto, kai tuo tarpu tas bukagalvis mano, kad uztenka tik pasizymeti teritorija.

Lady.scorpio

L

13 įrašai

2011/02/06 09:46:44 09:46:44

Kiekvienas dalykas turi priežastį. Tai dėl kokios priežasties Lietuvos vyrai (o gal dalis vyrų?) nemoka flirtuoti?

laukinė_lelija

L

21 įrašai

2011/02/06 11:56:12 11:56:12

O jie apskritai ką nors moka???

videncija

V

4 įrašai

2011/02/06 12:15:00 12:15:00

o ka jau jie moka ?nieko

laukinė_lelija

L

21 įrašai

2011/02/06 12:21:43 12:21:43

senas hrienas:
laukinė_lelija:
senas hrienas: Na taip, kai "mano daiktas" (moteris) , kuri as nusipirkau ir kuri turiu teise kontroliuoti man stato ragus, mane tai labai iskaudintu ir papiktintu. Bet ismintingesniam uz mane vyrui gal but butu tik truputi liudna, kad si vakara ji ir vel kazkur ismove...
Tiesa, cia apie pora kuri nera susituokusi ir gyvena atskirai.

Domėjimasis kitu nėra žmogaus kontroliavimas,kontroliavimas yra tada kai nuolat klausiama kur buvai,ką veikei,su kuo esi..vat tada sutikčiau, kad žmogų laikai daiktu...bet kai kitas žmogus tave domina,tai logiška,kad pasiteirauji ką jis veikia...natūralu....bet ne kuriems tai tūrbūt susiję su paniška baime,jad kažkas jau įkėlė koją į jų teritoriją, [color=#FF0040:290vzdun]matai nelabai moterys skiria,kur ta "paženklinta" jūsų zona yra,kad ją būtų galima ratu apeiti išdidžiai ir oriai.[/color:290vzdun]

Tikiu Zinoma, moteris iesko geriausio varianto, kai tuo tarpu tas bukagalvis mano, kad uztenka tik pasizymeti teritorija.

Moteris ieško tokio varianto,kuris bent sau nemeluotų,nes dabar vyrai tik paviršiumi plaukia,kaip pristipusios žuvys pilvais į viršų ir jiems gerai.....o ar gerai šalia jų esančiam , tai dzin....tai kam man toks vyras????kam man jis???jau geriau tada vienai būti arba vibratorių nusipirkti,nei nervus gadintis, nei rūpintis kaip bus jeigu bus, nei apie ateitį galvoti.......batareikes pasikeiti ir valio viva la vida

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/06 16:39:37 16:39:37

laukinė_lelija:
senas hrienas:
laukinė_lelija: Domėjimasis kitu nėra žmogaus kontroliavimas,kontroliavimas yra tada kai nuolat klausiama kur buvai,ką veikei,su kuo esi..vat tada sutikčiau, kad žmogų laikai daiktu...bet kai kitas žmogus tave domina,tai logiška,kad pasiteirauji ką jis veikia...natūralu....bet ne kuriems tai tūrbūt susiję su paniška baime,jad kažkas jau įkėlė koją į jų teritoriją, [color=#FF0040:2afyt3el]matai nelabai moterys skiria,kur ta "paženklinta" jūsų zona yra,kad ją būtų galima ratu apeiti išdidžiai ir oriai.[/color:2afyt3el]

Moteris ieško tokio varianto,kuris bent sau nemeluotų,nes dabar vyrai tik paviršiumi plaukia,kaip pristipusios žuvys pilvais į viršų ir jiems gerai.....o ar gerai šalia jų esančiam , tai dzin....tai kam man toks vyras????kam man jis???jau geriau tada vienai būti arba vibratorių nusipirkti,nei nervus gadintis, nei rūpintis kaip bus jeigu bus, nei apie ateitį galvoti.......batareikes pasikeiti ir valio viva la vida

o tau mieloji vyras reikalingas tik seksui? Tada tikrai geriau jau vibratoriu nusipirk...

Lady.scorpio

L

13 įrašai

2011/02/06 18:10:40 18:10:40

laukinė_lelija: Moteris ieško tokio varianto,kuris bent sau nemeluotų,nes dabar vyrai tik paviršiumi plaukia,kaip pristipusios žuvys pilvais į viršų ir jiems gerai.....o ar gerai šalia jų esančiam , tai dzin....tai kam man toks vyras????kam man jis???jau geriau tada vienai būti arba vibratorių nusipirkti,nei nervus gadintis, nei rūpintis kaip bus jeigu bus, nei apie ateitį galvoti.......batareikes pasikeiti ir valio viva la vida

Kaip tai kam vyras? O kas ''batareikes'' pakeis?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/06 18:29:23 18:29:23

Nu cia Laukine lelija gerai pavare - ,,Vyrai kaip pastipusios zuvys plaukia pilvais i virsu''. Cha cha cha... Iki siol vyrai buvo tik kiaules ir kuiliai, dabar jau ir pastipusios zuvys. Cha cha cha...

medutis

M

403 įrašai

2011/02/06 19:46:39 19:46:39

Jau biški nusibodo skaityt apie vyrus, dabar geriau paverkšlenkit kaip nėr kuom apsirengt

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/07 14:37:32 14:37:32

laukinė_lelija:

Senas h.

Ne vibratoriu reikia pirkti, o smegenis tvarkyti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume