Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nemokejimas flirtuoti- Lietuvos vyru problema

Nemokejimas flirtuoti- Lietuvos vyru problema

laukinė_lelija

L

21 įrašai

2011/02/07 15:42:44 15:42:44

[quote="Svečias"]Senas h.

Ne vibratoriu reikia pirkti, o smegenis tvarkyti.[/quote

Gal kaip nors pačios susireguliuos,ačiū vyrai už komentarus:DOi kaip jums nepatiko..oi kaip nepatiko..... juokinga man skaityti:)Jei jau su mano smegenėlėm būtų netvarkoj , tai manau komentuočiau taip kaip jūs arba kokį seną h..... susirasčiau, bet...proto užtemimų pas mane artimiausiomis paromis nenusimato,o jūs nesinervuokit,kad jus į plastikinius žaisliukus kas nors pakeičia:)pinigų sutaupysit, nes taip ir skundžiatės,kad vaišinti reikia,kai į pasimatymus nusivedat, nervų nesigadinsit,niekas prie ausies nezys...taigi jums tik pliusas

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/07 16:22:41 16:22:41

nu ir durna tu aisku kodel tau cia niekas neraso

laukinė_lelija

L

21 įrašai

2011/02/07 16:26:57 16:26:57

Svečias: nu ir durna tu aisku kodel tau cia niekas neraso

O aš žinok dėl to visai nesijaudinu,gali ir nerašyti....aš pati parašysiu

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/07 19:55:35 19:55:35

laukinė_lelija:
Svečias: Senas h.

Gal kaip nors pačios susireguliuos,ačiū vyrai už komentarus:DOi kaip jums nepatiko..oi kaip nepatiko..... juokinga man skaityti:)Jei jau su mano smegenėlėm būtų netvarkoj , tai manau komentuočiau taip kaip jūs arba kokį seną h..... susirasčiau, bet...proto užtemimų pas mane artimiausiomis paromis nenusimato,o jūs nesinervuokit,kad jus į plastikinius žaisliukus kas nors pakeičia:)pinigų sutaupysit, nes taip ir skundžiatės,kad vaišinti reikia,kai į pasimatymus nusivedat, nervų nesigadinsit,niekas prie ausies nezys...taigi jums tik pliusas

Gal ir neblogas tas daiktas, o jei dar ir isterijos priepuolius gydo...
Del smegenu.. Cia buvo tik draugiskas patarimas

katpedele

K

4 įrašai

2011/02/08 09:27:11 09:27:11

Vyrai, vyrai, vyrai ir kiti seni h...
Mylekite amzinai, bukit kurybiski meileje, bukit salia savo antros puses tada kai turetumet buti kazkur kitur, bukit pasiruose padeti, kai viltys dusta ir jausmai susipainioja, pasikalbekite siap sau, tarsi apie nieka, nepamirskite dovanu savo mylimam zmogui ir rasite iseiti.
MYLEKITE IR BUSIT MYLIMI.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/08 09:47:26 09:47:26

katpedele: MYLEKITE IR BUSIT MYLIMI.

Oi moterys, moterys.
O galima buti tiesiog savimi?

Fleur de Lys

F

1 įrašai

2011/02/14 14:09:34 14:09:34

laukinė_lelija:
Svečias: nu ir durna tu aisku kodel tau cia niekas neraso

O aš žinok dėl to visai nesijaudinu,gali ir nerašyti....aš pati parašysiu

Nepykite ant tos laukinės lelijos. Jinai sužeista labai yra. Ją vaikystėje patėvis išprievartavo,- dėl to jinai taip vyrų nekenčia. Gaila moters. Todėl nesipiktinti, o užjausti reikėtų.

nesvarbus

N

1 įrašai

2011/02/14 20:32:13 20:32:13

laukinė_lelija:

Ar tu žinai nuožmioji kas vibratorius išgalvojo ,o gi tie patys vyrai kad tokių kaip tu dulkint nereikėtų

laukinė_lelija

L

21 įrašai

2011/02/15 09:14:32 09:14:32

nesvarbus:
laukinė_lelija:

Ar tu žinai nuožmioji kas vibratorius išgalvojo ,o gi tie patys vyrai kad tokių kaip tu dulkint nereikėtų

žinau,manau tikrai ne dėl to,greičiau tam,kad tokiems ,kaip tau, kad iki to laiko kol moteris susijaudinis atsistotų.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/15 09:22:39 09:22:39

nu paskaitau ir net saldu pasidaro - jau kokie ismintingi, kokie taktiski tie musu forumo dalyviai... Nekeista, kad tokia slyksti kompanija sedi cia sau vienisi ir rankytem, rankytem...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume