Gėda už save sakai......?:)matai,kada tu stengiesi ir žinai,kad stengiesi dėl santykių,o kitam dzin....tada viskas kitoj šviesoj pasimato:)Taip man gėda, kad per daug savęs atidaviau,nes kai išsibarstai labai sunku save surinkti.....

laukinė_lelija
2011/02/04 20:17:26 20:17:26
Gėda už save sakai......?:)matai,kada tu stengiesi ir žinai,kad stengiesi dėl santykių,o kitam dzin....tada viskas kitoj šviesoj pasimato:)Taip man gėda, kad per daug savęs atidaviau,nes kai išsibarstai labai sunku save surinkti.....
Lady.scorpio
2011/02/04 21:32:08 21:32:08
Jums gėda, kad mylėjot?..
Svetlana
2011/02/05 01:53:07 01:53:07
Manau cia gali buti atvejis, apie kuri Biblijoj uzsiminta: "nemetykite perlu kiaulems". Jei myletasis pasirodo visiskai to nevertas, gali buti geda,kad myleta deja.
laukinė_lelija
2011/02/05 11:05:10 11:05:10
Aš tiesiog pradžioje išsireiškiau,bendra prasme:)tai nebūtinai turi būti susiję su manim....tiesiog paėmiau faktus iš aplinkos,kurioje mes visi esam...tik kai kurie tiesiog užmerkia akis ir toliau gyvena,o kiti su tuo nesitaiksto.....jūs dažnai viską pačiam komentavusiajam suverčiat ne va tai jo istorija....
Norėjau pasakyti,kad kai moteris nesitaiksto su dabartinių vyrų, vaikinų,nors aš juos vadinčiau vaikais.....išsidirbinėjimais....ir užsimerkia tada ji jau lobis..bet jeigu tik moteris pasakys ką nors prieš tai ji jau tokia ir anokia ir mes jau tada priešai,nes kaip tu čia taip galėjai....o kiek tokių variantų šeimose yra....?:)
Taip tu labai puikiai pastebėjai,tik žinai,niekada nežinai kai pradedi pasitikėti žmogumi ar jis tau neiškrės kiaulystės,aišku niekas nėra nuo to apsaugotas.....belieka tik filtraciją pastovią daryti..
senas hrienas
2011/02/05 21:30:07 21:30:07
Net jeigu ir nevertas pasirodo... tai geda turbut tik del to, kad buvai tokia kvaila...
laukinė_lelija
2011/02/06 07:29:12 07:29:12
Tikėjimas kitu žmogumi ir santykių kūrimas nėra kvailumas.....veikiau skirtumų nepastebėjimas tam tikroje bendravimo stadijoje.
senas hrienas
2011/02/06 07:44:33 07:44:33
Toks tikejimas kai manai, kad uz tavo meile turi buti atlyginta yra kvailumas.
O del skirtumu...matyt neuztenka mylet tik puse zmogaus.
laukinė_lelija
2011/02/06 07:56:09 07:56:09
Gerai tada pasakysiu kitą situaciją, tarkim tu įsimyli moterį ir ja rūpinies,jūs būnat kartu tu jai rodai simpatijos ženklus,ji tau taip pat,kai buni su ja atrodo esi jai reikalingas, bet kai esat atskirai ji samoningai nutolsta, bendrauja su kitais vyriškiais, to neslėpdama ir tuo metu jai dzin..kur tu esi..ką veiki ir blablabla....tu tada jai neįdomus,,,ir tavęs tai nepiktintų nori pasakyti?abejoju.......
senas hrienas
2011/02/06 08:17:38 08:17:38
Na taip, kai "mano daiktas" (moteris) , kuri as nusipirkau ir kuri turiu teise kontroliuoti man stato ragus, mane tai labai iskaudintu ir papiktintu. Bet ismintingesniam uz mane vyrui gal but butu tik truputi liudna, kad si vakara ji ir vel kazkur ismove...
Tiesa, cia apie pora kuri nera susituokusi ir gyvena atskirai.
laukinė_lelija
2011/02/06 08:29:49 08:29:49
Domėjimasis kitu nėra žmogaus kontroliavimas,kontroliavimas yra tada kai nuolat klausiama kur buvai,ką veikei,su kuo esi..vat tada sutikčiau, kad žmogų laikai daiktu...bet kai kitas žmogus tave domina,tai logiška,kad pasiteirauji ką jis veikia...natūralu....bet ne kuriems tai tūrbūt susiję su paniška baime,jad kažkas jau įkėlė koją į jų teritoriją, matai nelabai moterys skiria,kur ta "paženklinta" jūsų zona yra,kad ją būtų galima ratu apeiti išdidžiai ir oriai.