Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nemokejimas flirtuoti- Lietuvos vyru problema

Nemokejimas flirtuoti- Lietuvos vyru problema

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/24 09:09:05 09:09:05

Cia ne moteris rase, o vaikezas. Jis dar tokiu zodziu nemoka.
Radau naudinga straipsniuka sia tema.
www.asvyras.lt/seksas-santykiai/pasimat ... flirtuoti/

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/01/24 14:43:32 14:43:32

Svečias: Lietuvaitės širdgėla (autorius nežinomas)

Kažkaip tai sėdžiu aš bare, Nuo skukos net parimus. Jaučiu, kad gręžia vis mane Žvilgsniu kažkoks vaikinas. Neduodu jokio ženklo jam, Tegu drąsos įgauna. Gal kai tą čierką padarys Išdrįs paklausti vardo... Padarė vieną, antrą, tris, Vaizduotė žaisti imas, Bet vis nejudina šiknos, Svajingasis vaikinas. Nu negi aš jau pasenau??? O gal per ilgas mini??? O gal nubėgo man akis Iki pačios sėdynės??? Nė velnio, kužda man širdis, Ne tavo čia problemos. Lietuvis jis. Akim darys. Ir eis miegoti vienas...

Lietuva tevyne musu

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/24 14:57:09 14:57:09

Svečias: Cia ne moteris rase, o vaikezas. Jis dar tokiu zodziu nemoka.
Radau naudinga straipsniuka sia tema.
www.asvyras.lt/seksas-santykiai/pasimat ... flirtuoti/

DP TRINTUKAI! JEI NESUGEBAT SUTVARKUTI SISTEMOS TAIP, KAD NUORODOS ISIDETU BE KLAIDU, TAI NETRINKIT, KAI NUORODA IDEDU PAKARTOTIONAI.
MASTYKIT PAGALIAU!
[url:2xpwzag3]http://www.asvyras.lt/seksas-santykiai/pasimatymai/flirtavimo-menas-arba-kaip-flirtuoti/[/url:2xpwzag3]

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/02 23:40:23 23:40:23

o cia praktiskas video. mokykites!
[url:29pslmw1]http://www.youtube.com/watch?v=YggQQVuZPJ8&playnext=1&list=PL14F7C509CB8B927D[/url:29pslmw1]

melete

M

74 įrašai

2011/02/03 07:26:03 07:26:03

Svečias: o cia praktiskas video. mokykites!
[url:2uvb4npz]http://www.youtube.com/watch?v=YggQQVuZPJ8&playnext=1&list=PL14F7C509CB8B927D[/url:2uvb4npz]

geras cia

Tikroji Naina

T

1 įrašai

2011/02/03 18:23:17 18:23:17

Teko matyti kitose salyse, vyrai labai rupinasi ar bent jau supratingesni moterim,. O musiskiai LT per dau didelius reikalavimus kelia, nepaisant to kad daznai patys nei is tolo tu reikalavimu neatitinka. Tiesiog vyru per mazai LT, todel musiskiai skiauteres uzverte. Gaila, bet manau niekas nesikeis: karta man 27 m bernas pasake: moteris *** vietoj, taip gyveno seneliai tevai, ir as nezadu (nes man taip patogu?) gyvent kitaip. Ziauriai man gaila tos, kuri su tokiu avinu susides.

O moterys taip greit situacijos nepakeis, tures praeit dar bent viena karta. Jau as, jauna, kiek turejau LT, tai pypt dauguma.

laukinė_lelija

L

21 įrašai

2011/02/04 17:24:59 17:24:59

Tai,o ko jiems neversti tų skiauterių,kai moterų daugiau yra....ir vyrai dabar aplamai nebesistengia pakovoti dėl patinkančios moters...ai tu į mane nekreipi dėmesio susirasiu kitą,kuri mane įvertins...ai tu man nepadarai valgyt ,susirasiu tą kuri man padarys ir jausis dar dėkinga,kad ji gali tai daryti...ai tu ten neaktyvi ar ne veikli, tai nors ir patinki,bet žinai kaip aš čia tave draugam parodysiu....ką mes veiksim kompanijoje....arba ai tu čia žinai orgazmo nepatiri,nors žinai kitoms su manim gerai buvo,problema tavyje...ai metu,,einu pas kita.....Nes dabar taip ir vyksta......retas vyras,kuris investuoja į santykius....ir kalbu ne piniginiu atžvilgiu....
Manau,kad vyrai jau nebe vyrai.....o patinai,kuriems reikia tik daugintis ir lakstyti..lakstyti ir daugintis....o paskui kai stukteli kokia trisdešimt susimasto matai tada jie gyvenimo meilės ieškotis...vertybių kažkokių ieško...nekaltą mergelę vesti nori,kai patys ne šventi....
ir tikrai pritarsiu Tikrajai Nainai....kad vyrai kitose šalyse gerbia moterį kaip žmogų,kaip asmenybę:)ir aplamai reikėtų įstatymus Lietuvoje keisti.....nes kiek dabar abortų yra....tai baisu.....
Aišku,kam vyrams reikalingi įsipareigojimai, kai atsakomybės jausmo nulis......man tai gėda už vyrus......

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/04 18:31:47 18:31:47

pirmiausiai uz save turi buti geda, o paskui jau i kitus dairykis

28978id_EsuAsEvaldas

2

60 įrašai

2011/02/04 19:15:20 19:15:20

laukinė_lelija: Tai,o ko jiems neversti tų skiauterių,kai moterų daugiau yra....ir vyrai dabar aplamai nebesistengia pakovoti dėl patinkančios moters...ai tu į mane nekreipi dėmesio susirasiu kitą,kuri mane įvertins...ai tu man nepadarai valgyt ,susirasiu tą kuri man padarys ir jausis dar dėkinga,kad ji gali tai daryti...ai tu ten neaktyvi ar ne veikli, tai nors ir patinki,bet žinai kaip aš čia tave draugam parodysiu....ką mes veiksim kompanijoje....arba ai tu čia žinai orgazmo nepatiri,nors žinai kitoms su manim gerai buvo,problema tavyje...ai metu,,einu pas kita.....Nes dabar taip ir vyksta......retas vyras,kuris investuoja į santykius....ir kalbu ne piniginiu atžvilgiu....
Manau,kad vyrai jau nebe vyrai.....o patinai,kuriems reikia tik daugintis ir lakstyti..lakstyti ir daugintis....o paskui kai stukteli kokia trisdešimt susimasto matai tada jie gyvenimo meilės ieškotis...vertybių kažkokių ieško...nekaltą mergelę vesti nori,kai patys ne šventi....
ir tikrai pritarsiu Tikrajai Nainai....kad vyrai kitose šalyse gerbia moterį kaip žmogų,kaip asmenybę:)ir aplamai reikėtų įstatymus Lietuvoje keisti.....nes kiek dabar abortų yra....tai baisu.....
Aišku,kam vyrams reikalingi įsipareigojimai, kai atsakomybės jausmo nulis......man tai gėda už vyrus......

Labai jau kategoriškai čia.
Geriau būtų gėda už save. Nusvilai? Na, ką darysi, būna visko. Ne visi geri, bet toks kategoriškas požiūris nelabai padės gyventi. Apsidairyk aplinkui ir nusišypsok kam nors. Ne visi vyrai yra "patinai".

insieme_noi

I

23 įrašai

2011/02/04 19:37:26 19:37:26

Seip tai mokejimas flirtuoti su morale nieko bendro neturi. Didziausi flirto meistrai buvo Kazanova ir Donuanas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume