Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mane slepia nuo savos aplinkos

Mane slepia nuo savos aplinkos

xxx

X

308 įrašai

2010/04/09 19:55:25 19:55:25

paklausyk protingų moteriškių jos ne šiaip sau sako ,o iš gyvenimo patirties ne jas daug kartų pristatė gal tai turi patirties,o as manau sesiu mėnesių sociai kad vadintu savo drauge ar tu nori kad vadintų suzadetine nesupratau is klausimo nelabai aiskiai isdėstei.

nuuu

N

1 įrašai

2010/04/13 19:52:38 19:52:38

Žodžiu paklausyk manęs- tetos su patirtim: jei draugaujat tiek laiko ir jis nepristato tavęs kaip savo draugės- mažute turi rimtų problemų- matau , kad kitos merginos nelabai tavęs suprato. Viskas čia aišku , išsisukinėja jis, elgiasi tikrai netinkamai, o galbūt yra vedęs, gal turi dar kažką, o jei neturi tai tada vistiek mažai tu jam rūpi. Atleisk, kad taip aš, bet geriau tiesa, nei rožiniai akiniai. Sėkmės

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 21:36:32 21:36:32

Jei slepia nuo savo aplinkos, esi tik laikina drauge. Apsisprendimui pakanka zymiai trumpesnio laiko, nei puse metu.

Įtarioji

Į

8 įrašai

2010/04/22 04:49:04 04:49:04

Sveč

Svečias: Jei slepia nuo savo aplinkos, esi tik laikina drauge. Apsisprendimui pakanka zymiai trumpesnio laiko, nei puse metu.

Tikrai taip. Esi kaip atsarginis variantas arba laikina draugė seksui, ne daugiau. Kai ras sau tikrą draugę, tave prames.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/22 05:45:02 05:45:02

Svečias: Jei slepia nuo savo aplinkos, esi tik laikina drauge. Apsisprendimui pakanka zymiai trumpesnio laiko, nei puse metu.

Tikrai ne. Man pvz. pusės metų yra labai mažai jei noriu rimtai nuspręsti. Skubotam apsisprendimui mažiau laiko reikia, bet "greitą sprendimą velnias ant uodegos neša", kaip seni žmones sako. Greit nuspręs - greit priims ir kitą sprendimą su tavim atsisveikinti, greit ir kitą sutiktą merginą nutars pristatyti kaip savą. Visai nesižaviu greitais sprendimais, bet vertinu gerai apgalvotus. Gal jaunimui dabar taip ir yra: susitikau skrisdamas, ore apkabinau, pasakiau myliu, pristačiau ir lekiu toliau, sutikau kita lėkdamas ore....istorija kartojasi daug sykių. Neskubūs sprendimai byloja apie ketinimų rimtumą (nors ne visada).

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/22 10:47:22 10:47:22

samanta:

Tikrai ne. Man pvz. pusės metų yra labai mažai jei noriu rimtai nuspręsti. Skubotam apsisprendimui mažiau laiko reikia, bet "greitą sprendimą velnias ant uodegos neša", kaip seni žmones sako. Greit nuspręs - greit priims ir kitą sprendimą su tavim atsisveikinti, greit ir kitą sutiktą merginą nutars pristatyti kaip savą. Visai nesižaviu greitais sprendimais, bet vertinu gerai apgalvotus. Gal jaunimui dabar taip ir yra: susitikau skrisdamas, ore apkabinau, pasakiau myliu, pristačiau ir lekiu toliau, sutikau kita lėkdamas ore....istorija kartojasi daug sykių. Neskubūs sprendimai byloja apie ketinimų rimtumą (nors ne visada).

Pilnai tau pritariu-pusė metų tai per mažas laikas nuspręsti kalbant apie rimtą bendravimą.Aš manau turi žmogų pažinti įvairiose situacijose,pamatyti jo pliusus ir minusus,jo charakteri.Tai žinoma užima nemažai laiko ir tik tuomet spręsti...Samanta-esi šaunuolė ,tavo pasisakymai puikus

svetys

S

26 įrašai

2010/04/22 18:29:08 18:29:08

pritariu samantai, puse metu yra mazai.

Diore

D

70 įrašai

2010/04/22 18:47:08 18:47:08

Svečias: O ką jums reiškia tas pristatymas? Jei nepristato, matyt dar ne laikas, žmogus dar neapsisprendė. Aš irgi panašiai laiko draugauju, bet nepristatau savo draugo artimiesiems, tik kai būtinybė kartą buvo (jis man padėjo namie), tai teko supažindinti. Bet šiaip nematau nieko bloga, kad nepristato. Visų, su kuo teks bendrauti, juk nepristatysi - tikrai nerimtai atrodo. Kantrybės.

Viena yra tavo visokie chebrantai, draugeliai, pazistami, kolegos, biciuliai ir visai kas kita - tas vienas vienintelis sirdies draugas. Man atrodo nerimta, jegu butent si zmogu vengi pristatyti savo aplinkai kaip savo antra puse. Reiskia, tavo nerimtas poziuris i ji. Tu tik zaidi. Neivertini to zmogaus ir ji skaudini.

Diore

D

70 įrašai

2010/04/22 18:59:08 18:59:08

Svečias: Galima provokuoti zmogu, bet is to nieko gero. puse metu nera tas kritinis laikas kaada santyliai jau apibreziami, ko tai skubama ,lygiai taip paskui skubesite skirtis. ismontingi senoliai skaydavo: skubu darba velnias ant uodegos nesa..

Puse metu jau pakankamas laiko tarpas, kad suprastum, nori buti su tuo zmogum ar ne.

Diore

D

70 įrašai

2010/04/22 19:07:38 19:07:38

samanta: Skubėti apsiskelbti pora? O kur paskui dėtis iš gėdos prieš artimus, kai pora išyra? Ir taip kas pusmetį, įsivaizduokit... Mmm, man nejauku. Net nesiruošiu taip greit pristatinėti savo draugo. Ir pati nesirausiu į jo artimųjų gyvenimą. Nepasitikėjimas savimi žmones veja daryti kažką skubiai: pirma tuoktis, po to - skirtis... Ateis laikas - ir jus pristatys deramai. Jei nepristatys niekada - manau jūs tik laimėsite .

Kas gedingo jei pora isyra? Anksciau ir man atrode geda, bet jau seniai taip nebegalvoju. Toks gyvenimas - zmones susitinka ir skiriasi. Arba pasilieka kartu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume