Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mane slepia nuo savos aplinkos

Mane slepia nuo savos aplinkos

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/04/22 20:07:31 20:07:31

Aš nenorėčiau pusę metų būti su žmogum - lankytis su juo viešose vietose, atvirauti, mylėtis, ir tuo pačiu visiems būti tik eiline Maryte ar Birute. Tai koks tavo tada statusas, jei jis tiek laiko neapsisprendžia? Laikina meilužė? Nes - būkim atviri - su tuo žmogum vyksta intymus bendravimas (dažniausiai) ir jeigu moteris rimtesnė, tai pasiryžimas šitam žingsniui jai šį tą reiškia. Todėl per tiek laiko tikrai turėtų būti apsispręsta...
Ir kokia čia gėda, jei pora po kurio laiko iširs? Nereikia per prievartą visiems skelbtis, bet natūraliai įvesti į savo aplinką nematau nieko blogo...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/22 21:10:48 21:10:48

Ka reiskia EILINE Maryte, Birute jei jis tu ta mergina kartu visa laika? Juk visiems aisku, kad tai pora.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/23 07:09:54 07:09:54

Diore:
Svečias: O ką jums reiškia tas pristatymas? Jei nepristato, matyt dar ne laikas, žmogus dar neapsisprendė. Aš irgi panašiai laiko draugauju, bet nepristatau savo draugo artimiesiems, tik kai būtinybė kartą buvo (jis man padėjo namie), tai teko supažindinti. Bet šiaip nematau nieko bloga, kad nepristato. Visų, su kuo teks bendrauti, juk nepristatysi - tikrai nerimtai atrodo. Kantrybės.

Viena yra tavo visokie chebrantai, draugeliai, pazistami, kolegos, biciuliai ir visai kas kita - tas vienas vienintelis sirdies draugas. Man atrodo nerimta, jegu butent si zmogu vengi pristatyti savo aplinkai kaip savo antra puse. Reiskia, tavo nerimtas poziuris i ji. Tu tik zaidi. Neivertini to zmogaus ir ji skaudini.

Jei žmonės nesusituokę, ar tinka pristatyti kaip antrą pusę? Žmonės ir taip mato su kuo tu esi ir kaip dažnai. Nuo tos žinios jiems nei šilta nei šalta, o tas patvirtinimas tai ieškojimas visuomenės pritarimo ar ateities kartu garantas? Ir viena ir kita atrodo labai nebrandžiai. Kaip ir faktas, kad šiandien "pristatai" vieną, o po mėnesio - kitą. Štai kai bus numatomos sužieduotuvės ar vestuvės - tada ir pristatymas atrodo vietoj. Asmeniškai aš nepakęsčiau jokių oficialių pristatymų, nors ir pora būtume (bet nesusituokę). Maža kas ateity nutiks, kur skubėti, jei mudu patys puikiai žinome kas esame vienas kitam, ar bereikia pašalinių nuomonės? Ji kuo mažiau pageidautina brandžioms asmenybėms.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/23 07:15:23 07:15:23

jau pats temos pavadnimas rodo nepilnavertiskumo kompleksa ir uzsikabinima uz svetimos nuomones. tu gi ne daiktas kad tave sleptu kaip pliusini meskiuka visos problemos tavyja.

Zina07

Z

2 įrašai

2010/04/25 13:35:31 13:35:31

Jei pristato vardu tai viskas gerai, tad nesigėdija savo draug..., man asmeniškai irgi nėra tekę matyti, kad kažką pristatant dar pabrėžtų kokia to žmogaus specialybė ar pan. Juk svarbu susipažinti ir pamatyti kas per žmogus?, kokia jo asmenybė?, o kiti dalykai kaip išsilavinimas ir užimama visuomenėje padėtis yra antraeiliai dalykai.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/29 08:59:08 08:59:08

Rugpjūtė: Jei pristato vardu tai viskas gerai, tad nesigėdija savo draug..., man asmeniškai irgi nėra tekę matyti, kad kažką pristatant dar pabrėžtų kokia to žmogaus specialybė ar pan. Juk svarbu susipažinti ir pamatyti kas per žmogus?, kokia jo asmenybė?, o kiti dalykai kaip išsilavinimas ir užimama visuomenėje padėtis yra antraeiliai dalykai.

Man atrodo neteisingai supratai tem1 - slepia nuo aplinkos, vadinasi vengia rodyti, vengia kviestis kartu pas draugus, nesiveza pas tevus, kai susitinka pazistamus gatveje "netycia" nepristato arba pristato - "va mes cia su kolege/pazistama/Rita", neapsikabina ir kitaip santykių savo neviešina. Tai sukelia žmogui abejones, ar tikrai partneris užtikrintas savo pasirinkimu, ar tikrai galima tiketi jo jausmais, issakomais miegamajame

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/05/06 05:49:45 05:49:45

buvusi ugnelė: Aš nenorėčiau pusę metų būti su žmogum - lankytis su juo viešose vietose, atvirauti, mylėtis, ir tuo pačiu visiems būti tik eiline Maryte ar Birute. Tai koks tavo tada statusas, jei jis tiek laiko neapsisprendžia? Laikina meilužė? Nes - būkim atviri - su tuo žmogum vyksta intymus bendravimas (dažniausiai) ir jeigu moteris rimtesnė, tai pasiryžimas šitam žingsniui jai šį tą reiškia. Todėl per tiek laiko tikrai turėtų būti apsispręsta...
Ir kokia čia gėda, jei pora po kurio laiko iširs? Nereikia per prievartą visiems skelbtis, bet natūraliai įvesti į savo aplinką nematau nieko blogo...

Tai čia jau jūsų neapsisprendimas ko labiau norite, ar jūs norite kažkokių santykių su žmogum, ar tenorite kažkokių statusų demonstravimo viešumoje, tarp draugų, pažįstamų ir tt...

Vika

V

64 įrašai

2010/05/06 10:37:37 10:37:37

Manau logiška, kad norisi visam pasauliui skelbti apie savo santykius. To tikimasi ir is kito zmogaus Na, o jei zmogus ne toks, kad skelbtu, tai bet jau ne kad slapstytu...

abecele

A

76 įrašai

2010/05/06 15:38:31 15:38:31

pasiskaičius susidarė įspūdis, kad daug kas santykių įvardijimą įsivaizduoja kai vaikinas vakarelio metu su taure rankoje išeina kambario vidurį, pabarškina šakute ir visems pareiškia: "Dėmesio dėmesio! Čia mano mergina Marytė!" Na, jei "ženytis" dar neketinu tai dėkui bet ir man toks pristatymas draugams nebūtų itin pageidautinas.. ir galima sutikti su Samanta, kad, tai

samanta: Kaip ir faktas, kad šiandien "pristatai" vieną, o po mėnesio - kitą.

tikrai ne brandumo požymis..

Bet.. tvirtinti, kad

samanta: Žmonės ir taip mato su kuo tu esi ir kaip dažnai.

aš vis dėlto nedrįsčiau. Žmonės daug mato, kartais ir tai, ko visai nederėtų, taigi jei kas jaučiasi slepiamas, tai manau ne šiaip sau. pačiai teko šiek tiek kartokos patirties toj sritį ragaut, tai.. galiu nebent pasidžiaugti, kad tiek nemažai žmonių tokias situacijas sunkiai ir įsivaizduoja ))) čia kai rašo, kad jei vardu pristatė, tai reiškia gerai, nes nesigėdija.. nežinau.. man vienintelis tokio parašymo paaiškinimas, kad autoriui/ei neteko su slėpimu susidurt Nieks ir nestuma to vaikino pas tėvus mergaitę vežtis pristatinėt, bet kai namie šilkinis - "šiltas kaip bandelė" o šalia draugų "ledinukas", tai tokie dalykai švelniai tariant šlykštoki..

Na.. aš kaip mėgstu pradėsiu iš toli Pvz:

Ateinu į draugų "tūsą" su jiems dar nematytu savo draugu. Pristatau kaip Jonuką

Pasitaikius progai "aptikti" mane vieną (tai yra be Jonuko ir milijono kitų ausų) viena draugė klausia:
- Jonukas tavo vaikinas?
- Ne
- O tai vistiek.. kazkas tarp jūsų yra?
- Nu ne, tik draugai
- bet tai gal dar bus?
- Bent kol kas kaip ir neplanuoju
Po kurio laiko "pasigauna" dar kelios draugės, vėliau dar keli draugai.. kas po vieną kas po du.. su daug maž analogiškais klausimais.. visiems gi smalsu.. Nieks to Jonuko nepažįsta.. o aš taigi kartu atėjau, ir bendrauju su juo nemažą vakarėlio laiką.. (nors intymumu niekas net nekvepia.)

Koks rezultatas? Visi pasidarė sau atitinkamas išvadas. kas patikėjo, kad mes su Jonuku tik draugai, kas gal ne.. Bet gi visi "kažką" matė!O man iš tikrų Jonukas tik draugas. net susimąstau, kad be reikalo pasikviečiau.. nei čia man reikia, kad kažką į poras draugai be reikalo pripaišytų. na bet.. iš esmės nei šilta nei šalta, širdies gi neskauda

Atitinkamai jei vis dėlto su Jonuku būtume buvę pora, tai priklausomai nuo santykių lygmens prie sienos prispausta draugių būčiau tiesiog kitokius atsakymus pateikus, galų gale "numykus" .. Nebūtų reikėję kažkokių oficialių pristatymų, žmonės tikrai patys mato kas ir kaip ir tas "statusas" savaime atsiranda ir tam vienintelė sąlyga - leisti viskam tekėti sava vaga. O kai slepiama? O kai slepiama, tai kaži ar kas nors kreivą žvilgsnį mes, nes visi "viską matantys" matys jus tik kaip draugus, gal brolius-seseris ir tikrai ne porą. Blogiausiau atveju jei kam ir kils kokių klausimų, tai bus kategoriškai išrėžta, kad niekas nieko nesieja! ir niekas čia ne pora! Taip jau yra, kad kai slepiama, tai tas ir vadinama SLĖPIMU kaip tik todėl, kad specialiai stengiamasi kaip įmanoma mažiau sukelti aplinkiniams įtarimų, kad gal kažkas vyksta, kad "nesimatytų". Gaila, bet tie slėpimai ne visuomet abiejų pusių pritarimu vyksta. Aišku, gali ta nepatenkintoji pusė "visą reikalą" demaskuoti, bet o kas toliau? vat tada ir atsiranda tokios forumų temos..

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/06 16:10:56 16:10:56

As "visa reikala demaskuociau" gal po to ir pasigaileciau, bet geriau anksciau pasitraukt, nei per velai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume