Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mane slepia nuo savos aplinkos

Mane slepia nuo savos aplinkos

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/23 19:47:48 19:47:48

Toks elgesys labai nebrandus. Greiciausiai jus dar labai jauni. Jei taves gedintusi, reikstu, kad esi jam nepriimtina, tad kam tada isviso butu su tavimi? O gal jis turi kita, "oficialia", drauge ir tesi jam tik kaip meiluze?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/23 19:55:18 19:55:18

Na bet juk vardu kazkam pristato? Vadinasi kazkam rodo ir nesigedija.Noretusi, kad autore patikslintu situacija.

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/23 20:06:37 20:06:37

Kita vertus, jei jau puse metu esate kartu, matyt, jam kazka reiski. Tik neaisku ka. Ivairiu vyru teko sutikt, ivairaus amziaus ir, visgi, man jie lieka misle...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/03/24 09:18:32 09:18:32

Svečias: Na, jei man butu taip, kaip abecele -a raso, tai as pati labai greit savo padeti parodyciau. Prie draugu, pazystamu uz parankes, bucinukai, zvilgsniukai vienu zodziu isimylejusios poreles elgesys, o ne draugu. Ir darydavau taip, kai manydavau, kad "nepakankamai pristate". Tai brangiausias, per mikrofona visiems susirinkusiems pareiske "mano zmona" , nors nebuvom susituoke

Na ir kas iš to? Ką tuo pasiekėt?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/24 09:38:18 09:38:18

Skubėti apsiskelbti pora? O kur paskui dėtis iš gėdos prieš artimus, kai pora išyra? Ir taip kas pusmetį, įsivaizduokit... Mmm, man nejauku. Net nesiruošiu taip greit pristatinėti savo draugo. Ir pati nesirausiu į jo artimųjų gyvenimą. Nepasitikėjimas savimi žmones veja daryti kažką skubiai: pirma tuoktis, po to - skirtis... Ateis laikas - ir jus pristatys deramai. Jei nepristatys niekada - manau jūs tik laimėsite .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/24 09:47:10 09:47:10

rudnosiukas:
Svečias: Na, jei man butu taip, kaip abecele -a raso, tai as pati labai greit savo padeti parodyciau. Prie draugu, pazystamu uz parankes, bucinukai, zvilgsniukai vienu zodziu isimylejusios poreles elgesys, o ne draugu. Ir darydavau taip, kai manydavau, kad "nepakankamai pristate". Tai brangiausias, per mikrofona visiems susirinkusiems pareiske "mano zmona" , nors nebuvom susituoke

Na ir kas iš to? Ką tuo pasiekėt?

kad man siekti nieko nereikejo, mes buvom pora daug metu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/24 09:51:18 09:51:18

Svečias: mes buvom pora daug metu

Kai daug metų, yra visai kitas reikalas. Gerai pasielgėte . O čia rašo: pusę metų Na ir ką ta pusė metų reiškia palyginus su "pasauline revoliucija"

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/24 09:58:14 09:58:14

abecele a: Taigi noreciau papriestarauti kazkam rasiusiam, kad klijuoti santykiams etiketes nesamone. Įvardyti santykiai suteikia saugumo jausmą ( na, turbūt tas aktualiau merginoms), leidzia pasitiketi, bendrauti nuoširdžiau.

Pasitikėjimas ir saugumo jausmas ateina ilgiau pabendravus, pabuvus įvairiuose (ir nemaloniose) situacijose, išbandžius ir geriau pažinus vienas kitą. O tada jau galima ir įvardinti sntykius - jei to reikia. Bet pats įvardinimas saugumo anaiptol nesuteikia - nes sakyti galima bet ką.

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/03/24 13:37:33 13:37:33

Kai buvau devyniolikos, metus draugavau su vienu vaikinu, kuris dažnai ateidavo pas mane į svečius, bendravo su mano tėvais, bet pats nė karto nesivežė pas savuosius. Su visais jo draugais bendravome, visi žinojo, kad esame pora. Suprato ir taip, juk būdavome visur kartu, kokių dar pristatymų ar prisitatymų jiems reikėjo ? Net nežinau kodėl, bet nesijaučiau nuskriausta, kad nepristato tėvams. Buvau jauna studentė, besidžiaugianti gyvenimu, man tai buvo nė motais.
Dabar tuo džiaugiuosi, nes visgi išsiskyrėme.

Svečias

S

689 įrašai

2010/04/09 19:08:34 19:08:34

Galbūt jam tu esi labai svarbi, tačiau jis nenori skubėti .. O tie 6 mėn. tikrai nėra daug, jog jis galėtų tave pristatysi savo panele. Mane vaikinas mano jau po savaitės supažindino su savo tėvais ir pristatė mane kaip savo panele. Neskubėk ir nekartok jam " Kada mane pristatysi savo draugams, tėvams ir t.t." viskas įvyks su laiku.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume