Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip prisistatyti ....... ? :arrow:

Kaip prisistatyti ....... ? :arrow:

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/03/13 16:28:37 16:28:37

svete: seniai nebe nare. Bet buvo laikas. kai cia kabojau. Kartais del idomumo ilendu foruma paskaityti
Labai paprastas patarimas, kuriuo beje pasinaudojau savo laiku pati. Susikurti moteriai vyriska anketa (t.y uzsiregistruoti kita lytim) ir pasiziureti kitu nariu anketas (juk vienaip ar kitaip - konkurentes ). Labai greitai tapo aiska ka rasyti, ko nerasyti, ka deti, ko nedeti, ka rasineti ar is viso patyleti .

Buvo ir man tokia mintis kilus, tik uzgrauze sazine . Juk zmones is tikruju ieskosi antros puses, o cia kaipir apgaule. Pagalvojau- kaip sauksi, taip atsisauks. Jei bus mano, bus mano su bet kokiu prisistatymu . Ne tame esme. Oi kaip moka kabinti makaronus iskalbieji,t.y. mokantys graziai rasyti. O realybeje buna visai kitokie zmones. Zmogus atsiskleidzia tik bendraujant, ir tai ne is pirmo karto.
Man svarbiau, kad nebutu begales klaidu . O lakoniskumas kartais parodo zmogaus santuruma, o tai juk saunu .

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/03/13 16:31:30 16:31:30

Tiesa, paskaicius jusu poziuri i citatas,isemiau ja is savo anketos . Man ji pasirode tinkanti, bet gal but tikrai tai nereikalinga, sutinku .

ziutalik

Z

301 įrašai

2010/03/13 19:33:45 19:33:45

Manau kad nelabai svarbu, ka rasyti. Rasai bet ka ir gerai. Koks skirtumas, prasmes vistiek nera.

dainelė

D

1512 įrašai

2010/03/13 20:18:40 20:18:40

Aš nematau problemos kaip prisistatyti, nes žmonės renkasi ne pagal kokį nors vieną teisingą prisistatymo šabloną. Kas atpažįsta tame trumpame tekste saviškį (kokiu nors kampu, pvz., atvirumu, pomėgiais, posakiais), tas parašo.
Įtariam bet koks tekstas bus įtartinas. Kas baikštus, tą nekalčiausi žodžiai gali išgąsdinti. Atsargumas atrodo natūralu, kai žmogaus nematai (nes akis į akį susitikus daug daugiau informacijos nejučiomis per kelias pirmąsias akimirkas gauni). Pati tai pastebiu, kai skaitau anketas. "O kodėl jis tai parašė", "ką tai galėtų reikšti"? O iš tiesų neatspėsi. Po to, kai įvyksta kokia drama, žmogus atgal atsigręžęs pamato buvus ženklų, į kuriuos dėmesio neatkreipė... Bet daugybe kitų atvejų žodžiai būna tik paprasti žodžiai ir nieko blogo nepranašauja.
Aš savo anketoje nurodžiau, kas man nepriimtina. Manau, kad gera aiškiai duot kitiems suprasti, ko santykiuose nepageidauji. Negaišini tuomet nei savo laiko, nei kitų.

katinytis

K

42 įrašai

2010/03/13 23:29:46 23:29:46

dainelė: Kas atpažįsta tame trumpame tekste saviškį (kokiu nors kampu, pvz., atvirumu, pomėgiais, posakiais), tas parašo.

Pritariu, tik noreciau nuo saves prideti: kai registruojiesi ira patarimas kaip atsakineti i klausimus,ir cia gali issakyti tai kas tavo manymu turejo buti ten paklausta kad pilnai atskleistu tavo asmenybe bet nebuvo ir mano manimu daugiau pati anketa pasako nei sie keli zodziai, ir zinoma taip ir turetu buti, beja cia kazkas jau minejo, kad gali save pateikti is gerosios puses,arba kaip tik, tau tiesiog nepatogu taip pasielgti. O anketa nemeluoja,na nebent tu pats sau melavai (atsakinedamas i klausimus) ir dabar ji meluoja visiems.
As asmeniskai ir masciau ka parasyti ir nusprendziau tiesiog pasidalinti savo mintimis apie si registravimosi procesa,su trupuciu humoro ir autoironijos.. -Ir ka manot, iskart, sulaukiau poros labai mielu laiskuciu.

dainelė: Pati tai pastebiu, kai skaitau anketas. "O kodėl jis tai parašė", "ką tai galėtų reikšti"?

Na tai puiku,tiesiog "kabliukas", kad turetum nuo ko pradet,galbut net specialiai ten paliktas
P.s. Beja man asmeniskai tai nesuprantama tokie zodziai "esu draugiska,linksma",kiek gi galima visur ir visom apie ta pati,ar tiesiog tureciau tai suprasti kaip"neturiu fantazijos ir noro buti savimi"?? -jau geriau kokia citata tada, nors kazkiek apie asmenybe pasako,juk nedetum to kas tau nepriimtina, ar ko visiskai nesupranti..

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/14 07:23:37 07:23:37

/

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/03/14 08:01:15 08:01:15

O va atidarius "Charakteris" , kur parasyta: " Žmonės, taip kaip ... atsakantys į testų klausimus, dažniausiai būna... " , nieko neperskaitysime. Kai isidejau anketa, buvo vienas aprasas, kai turejau laiko ir perdariau testus, visiskai pasikeite. Nei vienas, nei kitas manes neapibudina. Gal- dalelyte. Ir tikek paskui, kad zmogus toks , ar kitoks .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/14 08:04:27 08:04:27

jau sakiau -nesamone tie testai, tik reklaminis triukas

katinytis

K

42 įrašai

2010/03/14 12:31:13 12:31:13

Na realiai mastant tai zinoma, kad joks testas negali apimti istisos tavo asmenybes ir nusakyti keletu eiluciu tavo patyrimo ir pasaulio pajautos,jis tik bendrais bruozais gali tave apibudint ir skaitydamas kito zmogaus testo rezultatus turi suprasti kad tai nera 100% tiesa ir jokiu budu nereiskia kad neturi sis zmogus ir daugiau geru,ar blogu bruozu kurie liko ten nepamineti..
Alida: - tai tiesiog gali reiksti, kad vadovaujies griezta logika ir testo metu neleidi pasireiksti savo vidiniam as..

Egregor

E

40 įrašai

2010/03/15 06:09:21 06:09:21

giedruzes: o kodel jus taip nukrypote i dialoga? manau, kad prisistadymas gali parasyti tai, kas netilpo i anketos atsakymus, arba nori paaiskinti tam tikrus pomegius, o gal tiesiog turi pasakyti dar kazka svarbaus?!

Manau, kad zmones cia suderinami pagal asmenines savybes, pagal vienodu atsakymu kieki i tuos pacius klausimus ir panasiai. Bet esantiems skirtingose erdvese-tai nelabai ka padeda. Buvo man toks pavyzdys, kad vyriskis i Vilniaus parase, jog per didelis atstumas. taip 120kilometru yra didelis atstumas, bet juk mes net nepradeje pazinties?! kaip gali sakyti, kad per toli? gal bendraudamas rasi tai, ko ieskojai visa gyvenima,-o tada jau jokie atstumai nebetures reiksmes.

Taigi, pradekite pazintis, ar butumete vyras, ar moteris. Jusu laisko kazkas laukia

jei vyrui 120 km yra problema atvaziuoti, pas savo gal but busima mylima, taip gal ir gerai, kad taip jis ir neatvaziuoja Mano supratimu, tokiems "jaunikiams" visiskai neidomus tavo vidus ir tikrosios vertybes

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume