Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip prisistatyti ....... ? :arrow:

Kaip prisistatyti ....... ? :arrow:

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/11 20:52:47 20:52:47

Egregor:
Tiesa pasakius, iki galo taip ir nespratau minties. Jei sakai, kad nėra ko laukti ir pačiam reikia kovoti už savo laimę, tai man atrodo, kad su tuom niekas ir nesiginčija - vien jau tai, kad žmonės čia užsiregistravę ir parodo jų iniciatyvą ieškant savo laimės ir jų tikrai nepavadinsi belaukiančiais. O kas liečia, citata "Uz mane kalba, mano atlikti darbai " - tai čia aš nelabai įsivaizduoju kaip tiesiogiai pritaikyti antrosios pusės beeiškant : gal pasakyti, va pažiūrėk, kiek turėjau moterų ir visos jos buvo labai laimingos su manimi ! Gal nori būti sekanti ?
Nevisada deimantas, atstoja duonos riekę, taip kaip ir duona nepasipuoši eidamas į balių.

Pritariu nuomonei. Irgi nesupratau, ką svečias pasakyti norėjo /

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/11 22:09:33 22:09:33

Egregor:
Svečias: Pas mane irgi pradzioje tik taskai buvo. Atidejau prisistatymo rasyma velesniam laikui, ir tai uztruko ko ne pusmeti. Man jau geriau tie taskai, negu internetines citatos.

suintrigavai
Apie pusmeti buvo tik taskai ir nei vieno zodzio. Po to, kaip suprantu, jau kazka parasei. Gal gali pasakyti : kada buvo taskai, ar daug sulaukdavai laisku ir ar tuos laiskus rasydavo butent tokie zmones is kuriu ir tikejeisi sulaukti?
Ir kaip dabar, kai jau esi kazka parases, - kas pasikeite?

Baik tu! nei dabar, nei tada niekas nerase. Nors, teisybes delei, reikia pasakyti, kad kol buvo taskai, man 3-4 visiskai netinkami zmones parase. Tai aprasyme apie save parasiau, kas rasyt neturetu. Puikumelis, dabar niekas nerasi, nes visi rasyti bijo

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/12 07:55:53 07:55:53

Svečias:
Baik tu! nei dabar, nei tada niekas nerase. Nors, teisybes delei, reikia pasakyti, kad kol buvo taskai, man 3-4 visiskai netinkami zmones parase. Tai aprasyme apie save parasiau, kas rasyt neturetu. Puikumelis, dabar niekas nerasi, nes visi rasyti bijo

taip, kategoriškumas atbaido, ta patyriau.

giedruzes

G

8 įrašai

2010/03/12 17:10:26 17:10:26

o kodel jus taip nukrypote i dialoga? manau, kad prisistadymas gali parasyti tai, kas netilpo i anketos atsakymus, arba nori paaiskinti tam tikrus pomegius, o gal tiesiog turi pasakyti dar kazka svarbaus?!

Manau, kad zmones cia suderinami pagal asmenines savybes, pagal vienodu atsakymu kieki i tuos pacius klausimus ir panasiai. Bet esantiems skirtingose erdvese-tai nelabai ka padeda. Buvo man toks pavyzdys, kad vyriskis i Vilniaus parase, jog per didelis atstumas. taip 120kilometru yra didelis atstumas, bet juk mes net nepradeje pazinties?! kaip gali sakyti, kad per toli? gal bendraudamas rasi tai, ko ieskojai visa gyvenima,-o tada jau jokie atstumai nebetures reiksmes.

Taigi, pradekite pazintis, ar butumete vyras, ar moteris. Jusu laisko kazkas laukia

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/12 17:34:40 17:34:40

[quote="giedruzes"]o kodel jus taip nukrypote i dialoga? Manau, kad zmones cia suderinami pagal asmenines savybes, pagal vienodu atsakymu kieki i tuos pacius klausimus ir panasiai. Taigi, pradekite [quote]
Sventas naivuma

Negi rimtai manai, kad is vos keliu abstrakciu klausimeliu galima nuspresti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/12 20:34:40 20:34:40

Nebuti per saldziu, nebuti per reikliu, aukso viduriukas toks. geriausia buti nuosirdziu. bet ne iki galo.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/13 07:27:18 07:27:18

- bukite tokie.

Svetė

S

256 įrašai

2010/03/13 09:31:36 09:31:36

seniai nebe nare. Bet buvo laikas. kai cia kabojau. Kartais del idomumo ilendu foruma paskaityti
Labai paprastas patarimas, kuriuo beje pasinaudojau savo laiku pati. Susikurti moteriai vyriska anketa (t.y uzsiregistruoti kita lytim) ir pasiziureti kitu nariu anketas (juk vienaip ar kitaip - konkurentes ). Labai greitai tapo aiska ka rasyti, ko nerasyti, ka deti, ko nedeti, ka rasineti ar is viso patyleti .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/13 09:38:17 09:38:17

svete: seniai nebe nare. Bet buvo laikas. kai cia kabojau. Kartais del idomumo ilendu foruma paskaityti
Labai paprastas patarimas, kuriuo beje pasinaudojau savo laiku pati. Susikurti moteriai vyriska anketa (t.y uzsiregistruoti kita lytim) ir pasiziureti kitu nariu anketas (juk vienaip ar kitaip - konkurentes ). Labai greitai tapo aiska ka rasyti, ko nerasyti, ka deti, ko nedeti, ka rasineti ar is viso patyleti .

Aha, čia geras patarimas. Irgi apie tai galvojau, bet dar nedariau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/13 10:12:53 10:12:53

Egregor:
Tiesa pasakius, iki galo taip ir nespratau minties. Jei sakai, kad nėra ko laukti ir pačiam reikia kovoti už savo laimę, tai man atrodo, kad su tuom niekas ir nesiginčija - vien jau tai, kad žmonės čia užsiregistravę ir parodo jų iniciatyvą ieškant savo laimės ir jų tikrai nepavadinsi belaukiančiais. O kas liečia, citata "Uz mane kalba, mano atlikti darbai " - tai čia aš nelabai įsivaizduoju kaip tiesiogiai pritaikyti antrosios pusės beeiškant : gal pasakyti, va pažiūrėk, kiek turėjau moterų ir visos jos buvo labai laimingos su manimi ! Gal nori būti sekanti ?
Nevisada deimantas, atstoja duonos riekę, taip kaip ir duona nepasipuoši eidamas į balių.

Puoskis tais svetimais" deimantais man del to nei silta nei salta. Man asmeniskai negeda pasipuosti duonos rekia eidamam i baliu. Todel as jauciuosi gerai ir esu toks koks esu. Ka darysi kai visi tie perlai pelais virs?!
Cia siaip.. Sukurk dvi identiskas anketas. Su vienu niku buk pasyvus, o su kitu buk aktyvus forume, pamatysi ko nemates.
Visi nori "aktyvu' tai kuriems galams patiems virsti pasyvais?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume