Paskaičiau paties prisistatymą.Man atrodo,kad dauguma išsigąstų paskaitę.Ir labai keisti žmonės,kurie neišsiskyrę jau ieško kažko kito.Aš taip manau.

Agnieška O
2010/03/11 09:25:13 09:25:13
Paskaičiau paties prisistatymą.Man atrodo,kad dauguma išsigąstų paskaitę.Ir labai keisti žmonės,kurie neišsiskyrę jau ieško kažko kito.Aš taip manau.
Lazdynai
2010/03/11 09:52:02 09:52:02
Prisistatymas prisistatymu, o esme vis tiek islys per pirma sisimatyma, todel dauguma ir nedrista viesumoje pasirodyti.
vytas05271295256530_db
2010/03/11 13:52:08 13:52:08
Manau reiketu parasyti apie savo pomegius, kaip leidziate laisvaiki, ko ieskote ir pan.
Nesuprantu tokiu zmoniu kurie deda ivairias citatas, jas ideje mano kad pranasesni bus ir pan. Bet ne velnio, tokia anketa as asmeniskai perskaites tuoj isjungiu nes neidomu yra, nes zmogus apie save nieko neparases, o tik kazkokia citate is intrneto istrauke ir idejo
Egregor
2010/03/11 18:04:46 18:04:46
Jei neteisingai supratau minti - prasau mane pataisyti.
o, siaip tai, prasau man atleisti, as tikrai savo pasisakymu nenorejau nieko uzgauti.
Egregor
2010/03/11 18:29:45 18:29:45
sutinku, esi teisi sakydama, kad " labai keisti žmonės,kurie neišsiskyrę jau ieško kažko kito ".
As buciau pasirinkes visai kita varianta, ten kur yra grafa "seimyninis statusas" ar kaip ten. Bet kitokio varianto nebuvo, todel teko pasirinkti artimiausia.
Ir dar, apie taip, kaip mes galime greit nuspresti kas yra kas. As ta jau rasiau, bet pasikartosiu ir cia.
Tai va : zmogus, 8 h ryto, atsikelia, isgeria stikline vandens ir vel i lova. uzmiega. po 2 h atsibunda, pavalgo, apsirengia ir i darba isskuba. turin galvoje, kad jam pamaina nuo 8:30, tai jis pavelavo i darba min 1,5 h. Is salies ziurint, poelgis labiau nei kvailas - kam dar gult i lova, jei jau ir taip ko gero vos suspes. Taciau mums liko nezinoma viena aplinkybe : toje stiklineje buvo nuodai. Zmogus net ir nesiruose daugiau atsikelti. Tiesiog nuodai nesuveike.
Taip ir as, pakankamai daznai bandau pateikti savo isvadas ar pamokymus, bendraudamas su kitais zmonemis, isties zinodamas tik kai kurias aplinkybiu detales. As kazkaip galvoju, kad su kitais zmonemis, o ypac kuriu nepazysti, reikia bedrauti ypatingai jautriai, kad tavo zodziais kitu neizeistum. Juk man paprastai apie kita asmeni yra zinomi tik kai kurie factai. As dazniausiai nieko tikro nezinau apie ju atsiradimo tikrasias priezastis. Juk zmogus gyvena n metu, o as bandau daryti isvadas is keliu zodziu ar vieno kito veiksmo nieko daugiau ir giliau nesiaiskindamas. Gal ne visai taip gerai.
O kas liecia prisistatyma : kuri vieta tave labiausiai gasdina;)? gal is ties reikia pataisyti?
Egregor
2010/03/11 18:33:01 18:33:01
hm, o kaip tau pvz kada zmones prideda daug sypseneliu, tasku, klaustuku ir nieko daugiau? Kaip suprasti toki prisistatyma?
vytas05271295256530_db
2010/03/11 18:54:14 18:54:14
Kyla dar didesnis noras tokiam nerasyti. Galima pagalvoti kad toks zmogus nemoka net sakinio sudaryti apie save. Atsiprasau iskart jei ka izeidziau, bet cia tik mano nuomone.
O tau idomu butu rasyti zmogui kuris apie save nieko neparases o idejes kokia citata, pvz gyvenimas tai vienas didelis nuotykis?
ieva
2010/03/11 18:58:08 18:58:08
Pas mane irgi pradzioje tik taskai buvo. Atidejau prisistatymo rasyma velesniam laikui, ir tai uztruko ko ne pusmeti. Man jau geriau tie taskai, negu internetines citatos.
Egregor
2010/03/11 19:10:39 19:10:39
suintrigavai
Apie pusmeti buvo tik taskai ir nei vieno zodzio. Po to, kaip suprantu, jau kazka parasei. Gal gali pasakyti : kada buvo taskai, ar daug sulaukdavai laisku ir ar tuos laiskus rasydavo butent tokie zmones is kuriu ir tikejeisi sulaukti?
Ir kaip dabar, kai jau esi kazka parases, - kas pasikeite?
Egregor
2010/03/11 19:23:17 19:23:17
as vis gi manau, kad kazka apie save reiktu parasyti. nesvarbu ka - kas patinka, ka myli, ko negali pakest, ka vakar veikiai. . . . zodziu bet ka, kad tik tai butu to zmogaus originalios mintys.
Tik cia vel klausimas - kadangi mes cia bet ko neieskom, norim tik geriausio rezultato, tai rasyti beleka irgi neiseina.
Va dabar sove mintis, igarsinsiu - pastebejau, pagal suderinamuma ( ten kur % ), tai toli grazu nevisada einasi gerai bendrauti su aukstesniu bendru % nei su zemesniu.
Tik vakar paskaiciau ka psichologas raso apie mane, mano charakteri ir pan., tai tiesa pasakius nelabai as ten save pazinau