tiesiog buti paciu savimi, be jokiu esminiu pagrazinimu

Egregor
2010/03/15 06:14:19 06:14:19
tiesiog buti paciu savimi, be jokiu esminiu pagrazinimu
ieva
2010/03/15 06:26:59 06:26:59
o as suprantu ta vyra. pati ne labai rimtai ziuriu, kai paraso is toli. draugo-partnerio man reikia salia, o ne uz 120km.
Egregor
2010/03/15 06:31:01 06:31:01
Pritariu tau Alida
nors, gal tik vienu atveju galima pateisinti, jei is ties yra daugiau smalsumo nei tikro noro parasyyti kazka panasaus kaip pas kitus. Juk kaip as suprantu mes ieskome laimes ir meiles sau, ne kitiems.
Egregor
2010/03/15 06:49:10 06:49:10
Ir vel noriu tau Alida pritarti
Isivaizduokime viena ir ta pati zmogu kuris testa atlieka po skirybu, nelabai kokios nuotaikos, arba atvirksciai, na tarkim laimejes teleloto, arba po pareigu paaukstinimo darbe. Rezultatai kiekvienu atveju bus skirtingi, nors zmogus kaip ir tas pats. Todel mano galva, labiau reikia kreipi demesi i tai kas parasyta " trumpai apie save ". Jei nuotaika pasikeis ar sugalvosim, kad biski ne taip parasem, tai viska galesim lengvai pataisyti.
O dabar kas liecia testa : as perziurejau savo testo rezultata ir tiesa psakius isiziojau labai sunkiai save pazinau pabandziau pakartoti bet ir vel kazin kox ne tox gavausi
Numojau ranka ir pamirsau ta testa
Samanta
2010/03/15 07:40:24 07:40:24
Aš irgi pritariu. Atstumas ne kliūtis turėtų būti, jei pvz. netyčia susipažinai kur nors su žaviu žmogumi, jis tave patraukė, bet paaiškėjo, kad jis gyvena už 120 km. bet pažinčių svetainėje tai ne kliūtis tik tuomet, jei jau labai žmonės vienas kitam patinka, taip labai, kai atstumas pats savaime tampa ne kliūtis. Bet taip gerai pažinti žmogų per intuityvų jutimą duota toli gražu ne kiekvienam, tai ir renkamės tuos kurie arčiau mūsų.
Egregor
2010/03/15 15:43:04 15:43:04
kaip cia sauniai mes bendraujam
Vis gi noreciau labiau koncentruotis prie pagrindinio klausimo :
".... Ir is tiesu, ka tokio parasyti, kaip taisyklingai sudelioti ir isreiksti mintis, kad laiskuti parasiusiam, butu malonu atsakyti, o veliau ir bendrauti.... "
[i:3sf8apjm]Gal sakyciau reikia pradziai apsispresti kokie musu tikslai, o paskui pagalvosime kokiomis priemonemis tai geriausiai pasiekti[/i:3sf8apjm], t.y. kaip teisingai parasyti apie save.
Nesuklysiu pasakes, kad, dauguma cia uzsiregistravusiu, nori [i:3sf8apjm]buti mylimi ir patys myleti [/i:3sf8apjm]- cia ko gero butu vienas is tikslu. Bet skamba kazkaip nelabai jau konkreciai. Ir is ties, kaip mes suvokiame meile, - koki zmogu mes galime myleti, ka jis savyje turi tokio tureti, kad butu vertas musu meiles? Su kuom galime susitaikyti ir ko niekada netoleruotume? Kaip zinoti ar musu kriterijai nera per aukstai iskelti arba galbut is principo nerealus?
Sakykim as galvoju, kad laikui begant tarp dvieju mylinciu vienas kita zmoniu negali buti didelio atotrukio. T.y. begant laikui mes keiciames : tobulejam, bresta musu jausmai ir pasaulio, aplinkos suvokimas, kylame karjeros laiptais darbe, gal but dar kur studijuojame ir pan. Ir kada vienas siekia vis didesnio ir gilesnio pazinimo, tai ir kitas taip pat privalo neatsilikti, nes priesingu atveju prades daug kas nebesutapti, o po kiek laiko tie nesutapimai tiesiog prades erzinti.
Tai sakykim, jei tikslas yra noras myleti, tai priemone (reikalavimas) jam pasiekti - partneris privalo buti lankstus naujovems ir ivairiems pasikeitimams.
Kokiu dar pamastymu
Alida_secias
2010/03/15 17:04:00 17:04:00
Graziai tu cia rasai . Oi, sunki tema , kaip ir pats prisistatymas. Zinoma, jei nenukopini ji nuo kitu prisistatymu is kitu paz. svetainiu. Yra juk ir taip .
Man asmen. visgi pirmiausiai atstumia grubios rasybos klaidos ( ne tos, kur is skubejimo praleidziame raides) , nepatinka, kai gaunasi grazbyliavimas- ieskau pupytes , meilutes ir pan. Ypac, jei tai rasyta zmogaus virs keturiasdesimties metu . O visa kita gal to momento nuotaika, gal nepatirtis, gal tiesiog uzstringa galvoj ir tiek . Kaip kad man , na neturiu ka parasyti ir tiek. Viskas skamba kvailai. Megstu i zmogu zvelgti giliau, todel is aprasymo sunku ka ir ispesti.
Alida_svecias
2010/03/15 17:06:12 17:06:12
Va , pati praleidau "v", rasydama "svecias" .
ieva
2010/03/15 17:57:36 17:57:36
Cia tik siaip mano pastebejimas. Manau busiu tinkamai suprastas.
Nenoretumete ju du (Alida ir nEgregor) apsikeisti kontaktais, pvz skaipu pabendrauti?!
Alida1309810884_db
2010/03/16 06:40:32 06:40:32
Ar svety kas nors ne į temą ?
Oi kokie mes drasūs rašinėti pasivadindamo pilka mase- mūsų niekas nemato .