Moteris_Ji: Ištikimybė yra įsipareigojimas ir atsakomybė už save ir kitą žmogų. Jei nerūpi, kaip jaučiasi kitas žmogus (išduotas), toks ryšys yra vertas 0. Pasiduoti geismui, suklysti yra žmogiška, bet iš esmės pozicija ir apsisprendimas turi būti tvirtas ir aiškus - "Esu ir noriu būti "švarus", ištikimas, atsakingas, mylintis, pasiaukojantis", tuomet mažiau limpa visokių nukrypimų ir svyravimų. . Žmogus turi laisvą valią ir renkasi, kas jam yra svarbu, kokiomis vertybėmis gyvena, ką įsivardina. Pavyzdžiui, aš su vedusiais neprasidedu ir tokie vyrai prie manes nelimpa, taip yra, nes turiu labai aiškią poziciją šiuo klausimu.
Mielas žmogau, visa tai nėra taip paprasta ir vienareikšmiška. Gyvenimas nesibaigia, o tęsiasi. Žmonės dažnai vaikšto klystkeliais ir vieni, ir kiti. Po, atrodytų, tvirtų ir aiškių sprendimų pasekmės išlenda vėliau ir jos nėra malonios. Turime aiškias pozicijas ir vieni, ir kiti, o bendrai ritamės žemyn - nei vaizdelis koks, nei rezultatai geri. Aš tai sakau pagarbiai ir nuoširdžiai. Pasaulis nei manimi, nei jumis nei prasideda, nei baigiasi. Problema išlieka.