Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → neištikimybė?

neištikimybė?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/22 08:42:56 08:42:56

Štai jums, mielas Leli, doros moters (Moteris_Ji)pavyzdys. Ir aš prie jos prisidedu. O jūs keliate paniką kad išsigimsta vertybės, šeimos irsta... Visi laikykimės tiktųjų vertybių ir niekas neirs, gyvensime laimingi. O tai pats sau prieštaraujate: norite ir ąsotėlio, ir dūdelės - ir neištikimas norite būti, ir gyventi darnioje visuomenėje . Neišdegs, gudruoli.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/22 08:51:39 08:51:39

Vienaip ar kitaip tokiems vyrams, kurie iš tikrųjų – monogamiški, neištikimybė tiesiog neišvengiama ir nieko čia nepakeisi. Lytinė ištikimybė ne visada siejasi su meile ir tai nemažai daliai žmonių nėra meilės įrodymas. Daugumos atvejais vyrai būna ištikimi, ištikimesni, kai neturi pakankamai pinigų neištikimybei arba jiems nepavyko rasti meilužės. Nepasakyčiau, kad aš esu neištikimas, kad aš čia kalbėjau apie save, bet aš - žmogus. Meilė-neapykanta-neištikimybė yra stiprus ir prieštaringas meilės ir neapykantos jausmas, siejantis konfliktiškas poras ir būdingas labiau neurotinėms asmenybėms, kai susilydo labai prieštaringi jausmai ir suvokimai, patirtys, kultūros, papročiai, kaip noras pažeminti, paniekinti, įskaudinti su simpatija, palankumu, stipria seksualine jėga, seksualine trauka. Tą trapią traukos - atstumimo - paneigimo procesą nesąmoningai skatina abu partneriai - vyras ir žmona. Tai tampa šeimyninių konfliktų ir nusikaltimų, barnių ir skyrybų pagrindine priežastimi, o gaila. Žmonėms nereikia meilės, o tik jos nuosavybės, reikia daikto.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/22 09:02:07 09:02:07

Moteris_Ji: Ištikimybė yra įsipareigojimas ir atsakomybė už save ir kitą žmogų. Jei nerūpi, kaip jaučiasi kitas žmogus (išduotas), toks ryšys yra vertas 0. Pasiduoti geismui, suklysti yra žmogiška, bet iš esmės pozicija ir apsisprendimas turi būti tvirtas ir aiškus - "Esu ir noriu būti "švarus", ištikimas, atsakingas, mylintis, pasiaukojantis", tuomet mažiau limpa visokių nukrypimų ir svyravimų. . Žmogus turi laisvą valią ir renkasi, kas jam yra svarbu, kokiomis vertybėmis gyvena, ką įsivardina. Pavyzdžiui, aš su vedusiais neprasidedu ir tokie vyrai prie manes nelimpa, taip yra, nes turiu labai aiškią poziciją šiuo klausimu.

Mielas žmogau, visa tai nėra taip paprasta ir vienareikšmiška. Gyvenimas nesibaigia, o tęsiasi. Žmonės dažnai vaikšto klystkeliais ir vieni, ir kiti. Po, atrodytų, tvirtų ir aiškių sprendimų pasekmės išlenda vėliau ir jos nėra malonios. Turime aiškias pozicijas ir vieni, ir kiti, o bendrai ritamės žemyn - nei vaizdelis koks, nei rezultatai geri. Aš tai sakau pagarbiai ir nuoširdžiai. Pasaulis nei manimi, nei jumis nei prasideda, nei baigiasi. Problema išlieka.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/22 09:05:25 09:05:25

Lelis Borgia: Meilė-neapykanta-neištikimybė yra stiprus ir prieštaringas meilės ir neapykantos jausmas, siejantis konfliktiškas poras ir būdingas labiau neurotinėms asmenybėms, kai susilydo labai prieštaringi jausmai ir suvokimai, patirtys, kultūros, papročiai, kaip noras pažeminti, paniekinti, įskaudinti su simpatija, palankumu, stipria seksualine jėga, seksualine trauka. Tą trapią traukos - atstumimo - paneigimo procesą nesąmoningai skatina abu partneriai - vyras ir žmona. Tai tampa šeimyninių konfliktų ir nusikaltimų, barnių ir skyrybų pagrindine priežastimi, o gaila.

Ka tu cia suvelei? gal gali isversti?!
Kitaip sakant, teskite Lelis borgia, man patinka Jusu minciu kratinys...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/22 09:12:53 09:12:53

Svečias:
Lelis Borgia: Meilė-neapykanta-neištikimybė yra stiprus ir prieštaringas meilės ir neapykantos jausmas, siejantis konfliktiškas poras ir būdingas labiau neurotinėms asmenybėms, kai susilydo labai prieštaringi jausmai ir suvokimai, patirtys, kultūros, papročiai, kaip noras pažeminti, paniekinti, įskaudinti su simpatija, palankumu, stipria seksualine jėga, seksualine trauka. Tą trapią traukos - atstumimo - paneigimo procesą nesąmoningai skatina abu partneriai - vyras ir žmona. Tai tampa šeimyninių konfliktų ir nusikaltimų, barnių ir skyrybų pagrindine priežastimi, o gaila.

Ka tu cia suvelei? gal gali isversti?!
Kitaip sakant, teskite Lelis borgia, man patinka Jusu minciu kratinys...

O gal suktinis? O, tiesa, o kas Jūs būsite? Viešnia ar svečias? Ar unisex? Gal Nefertitė? Norėtume žinoti, visgi smalsu, tikrai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/22 09:13:15 09:13:15

Lelis Borgia: Vienaip ar kitaip tokiems vyrams, kurie iš tikrųjų – monogamiški, neištikimybė tiesiog neišvengiama ir nieko čia nepakeisi.

Tai nepainiokite jūs savokų nors: monogamiški NEGALI BŪTI poligamiški, kaip nėščia negali būti tuo pačiu truputi ar visai nenėščia. Pamatykite jūs ką rašote pagaliau . Šeimos skiriasi dėl neištikimybės, o jūs teigiate, kad daugeliui ištikimybė nėra meilės įrodymas . Pabuskite gi jūs iš savo asilėlio sapno . Jums vienatvė gal protelį sumaišė, atleiskite.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/22 09:16:54 09:16:54

Lelis Borgia: [o bendrai ritamės žemyn - nei vaizdelis koks, nei rezultatai geri. Aš tai sakau pagarbiai ir nuoširdžiai. Pasaulis nei manimi, nei jumis nei prasideda, nei baigiasi. Problema išlieka.

Tai JŪS ritatės ir nusiritote, o ne mes. Tai jums ištikimybė yra problema - o ne mums (turiu omeny save, Moteris_Ji ir kitus, turinčius tokią poziciją). Kalbėkite už save ir už tokius kaip jūs, o ne už visus. Manau, nėra apie ką daugiau diskutuoti.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/22 09:23:56 09:23:56

Viskas - Basta! Ateina direktorius - skrynelė užsidaro, geros dienos, pikčiurnos!

xxx

X

308 įrašai

2010/04/22 13:56:32 13:56:32

geriausia kai neturi kam būt neistikimas tai nieks negali kaltint neistikimybe.

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/04/22 15:24:13 15:24:13

Dieve, Leli, Jūs gi žmogus metuose, na atsipeikėkite pagaliau!!!!!!!
Kartais susidaro toks įspūdis, kad jūs esate linkęs į poligamiją, pats labiausiai norite turėti iškart kelias moteris arba išbandyti grupinį seksą, bet nelabai kas čia jums pasirašo! Tada visa gerkle rėkiate, kad visoms moterims svarbiausia babkės, kad visoms reikalingi gražuoliukai ir t.t.! Ir rėkiate ne vienaskaita, o atstovaudamas viso pasaulio vyrus apie visas be išimties moteris! Na atsimerkite pagaliau, išlįskite iš savo kiauto, baikit čia tuos savo begalinius apibendrinimus visom kalbom.
Kalbėkite tik už save, pvz. man, tokiam ir tokiam, norisi to ir to, aš esu neištikimas, ir t.t., o ne kažkokias erezijas skleiskite ir neištikimybę liaupsinkite. Jei neturite gyvenime vertybių, norite savo moterimi dalytis su kitais, o pats dulkinti visas savo kaimynes, tai Jūsų problema.
Įsiskaitykite, ką išmintingos moterys rašo ir džiaukitės, kad dar tokių yra.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume