Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → neištikimybė?

neištikimybė?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/22 07:32:22 07:32:22

Man nesuprantama, kai moterys taip greit pamiršta, kas buvo gera ir gražaus vyro ir moters gyvenime, kai vertėtų prisiminti tai, kas buvo geriausia jų gyvenime. Beveik nėra šeimų nepatyrusių vadinamosios lytinės neištikimybės. Bet dalis jų nesiskiria gi dėl to, tiesa? Nesiskiria, o kartu apmąsto buvusį ir esamą bendrą gyvenimą, prigimties ir būties problemas, vienodai pripažįsta savo klaidas ir suvokia prigimtį, pastūmėjusią į seksualinę neištikimybę. Vyras ir moteris turėtų priminti vienas kitam ne tik gražiausias gyvenimo akimirkas, praleistas kartu, bet ir kas ne taip buvo padaryta, buvo pavydėta, meluota ir ne taip suvokta ar išmąstyta. Tokie prisiminimai, pamąstymai, atviros diskusijos turėtų padėti pataisyti santykius ir priminti, kad šeimos išsaugojimas yra aukščiau nei sex neištikimybė, kuri pradingsta po pirmo pipi, juokauju kažkiek čia, žinoma, bet...Visgi moteris turėtų peržengti per save arba vyras, jei žmona neištikima seksualiai – nekaltinti ir nesmerkti vyro ar žmonos, o apmąstyti pačių santuokos esmę: bendrus interesus, vaikų auklėjimą, gyvenimo tikslus, pomėgius ir malonumus – nuolatinį vienas kito papildymą, pildymą ir rūpinimąsi sveikatą, psichologine sveikata ir pusiausvyra - balansu. Aš irgi manau, kaip ir mokslininkai, kad išgyventa neištikimybė, suvokta neištikimybė yra gera patirtis, kuri duoda naudą ir ramybę šeimoje.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/22 07:41:50 07:41:50

Lelis Borgia: Man nesuprantama, kai moterys taip greit pamiršta, kas buvo gera ir gražaus vyro ir moters gyvenime, kai vertėtų prisiminti tai, kas buvo geriausia jų gyvenime. Beveik nėra šeimų nepatyrusių vadinamosios lytinės neištikimybės. Bet dalis jų nesiskiria gi dėl to, tiesa? Nesiskiria, o kartu apmąsto buvusį ir esamą bendrą gyvenimą, prigimties ir būties problemas, vienodai pripažįsta savo klaidas ir suvokia prigimtį, pastūmėjusią į seksualinę neištikimybę. Vyras ir moteris turėtų priminti vienas kitam ne tik gražiausias gyvenimo akimirkas, praleistas kartu, bet ir kas ne taip buvo padaryta, buvo pavydėta, meluota ir ne taip suvokta ar išmąstyta. Tokie prisiminimai, pamąstymai, atviros diskusijos turėtų padėti pataisyti santykius ir priminti, kad šeimos išsaugojimas yra aukščiau nei sex neištikimybė, kuri pradingsta po pirmo pipi, juokauju kažkiek čia, žinoma, bet...Visgi moteris turėtų peržengti per save arba vyras, jei žmona neištikima seksualiai – nekaltinti ir nesmerkti vyro ar žmonos, o apmąstyti pačių santuokos esmę: bendrus interesus, vaikų auklėjimą, gyvenimo tikslus, pomėgius ir malonumus – nuolatinį vienas kito papildymą, pildymą ir rūpinimąsi sveikatą, psichologine sveikata ir pusiausvyra - balansu. Aš irgi manau, kaip ir mokslininkai, kad išgyventa neištikimybė, suvokta neištikimybė yra gera patirtis, kuri duoda naudą ir ramybę šeimoje.

Pastatote viska nuo kojų ant galvos . Jeigu jau šeima tokia visapusiška didi vertybė "jiems" ir jums, tai kokio tada velnio jūs ar "jie' taip ja rizikuoja, kad leidžia neištikimybę?? Lygiai taip pat būtų, jei padėtumėte pilną banknot piniginę ant suoliuko ir nueitumėte toleliau. Už 5 min. garantuotai nerastumėte savo vertingos piniginės. Klausimas -ar ji jums vertinga, jei žinojote, kad prarasite? Vertybių niekas nemėto ir jomis nerizikuoja . Jei man svarbūs santykiai, aš juos saugau ir puoselėju.[i:1ch2ausu]suvokta neištikimybė yra gera patirtis, kuri duoda naudą ir ramybę šeimoje[/i:1ch2ausu] - erezija pilniausia. Kiek šeimų išsiskyrė, o jūs teigiate apie ramybę ir naudą - jūs turbūt TYČIOJATĖS.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/22 07:44:23 07:44:23

"...tik daug žodžių, mažai argumentų ir apskritai prasmės" - argumantas labai paprastas, nes jis pats yra realusis gyvenimas, gatvė, namas, kuriame gyveni ir ligoninė. Mokėjimas ne tik žiūrėti, bet ir matyti, suvokti. Net toks baisus argumentas, kad Lietuvoje šiandien yra nereikalingų apie pusę milijonų žmonių ir nežinoma ką su jais daryti irgi yra daug kam yra baisus ir neprastas argumentas, leidžiantis daug ką paaiškinti ir daryti atitinkamą išvadą. Išvadą apie mūsų visuomenės esmę ir jos prasmę. Leidžia daryti išvadą apie bendrą visuomenės sąmoningumą ir mentalitetą. Liūdna, kad jos prasmė yra tokia, kad mūsų neliktų, o nenorėtųsi, kad taip ir nutiktų. Nenorėtųsi sirgti ir kad dėl minėtų dalykėlių apskritai griūtų šeima Lietuvoje. Todėl ir verta pasidomėti lytinių papročių istorija ir dabartimi, pagalvoti apie rytdieną.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/22 07:45:05 07:45:05

[quote="Lelis Borgia"]Man nesuprantama, kai moterys taip greit pamiršta, kas buvo gera ir gražaus vyro ir moters gyvenime, kai vertėtų prisiminti tai, kas buvo geriausia jų gyvenime.

butent buvo, o dabar nera.neistikimybe nusinese ta gara eik tu borgia su savo ...jau smarves ant taves nauztenka

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/22 08:02:00 08:02:00

Ech, moterys, kol kas griūtis tęsiasi. Nerandame bendros kalbos, bendrų sąlyčio taškų, nepažįstame savęs ir visuomenės, o reiktų rasti čia bendrą vardiklį, norint tą griūtį sustabdyti. Vertybėmis yra labai surizikuota, per daug surizikuota, nes jau įgauna labai nekokius pavidalus pats gyvenimas, ekonomika, politika ir šeima. Jums skyrybos lyg ir išeitis būtų, jei teisingai jus supratau, o man ne. Jūs gal per daug suabsoliutinate menkaverčius dalykus? Čia nesityčiojama, o vyksta ginčas, ieškoma bendro suvokimo ir pareiškimo, deklaracijos, kaip toliau gyventi, kaip toliau būti šeimoms, sutuoktiniams, tiesiog žmonėms, ką įrašyti į Tarptautinę Humanitarinę Teisę. Rizikuoja labiau ne tie, kurie leidžia tą neištikimybę, o tie, kurie jos nesuvokia, nesupranta šio reiškinio nei esmės, nei prasmės – nepažįsta visuomenės, kurioje gyvena. Esmė čia yra tai, kas tu pats, pati esi iš tikro, o prasmė, kam esi skirtas,-a, kam pats,-ti paskiri save, savo gyvenimą: melui, beprasmiam ginčui, neapykantai, realybės ir prigimties ignoravimui, neigimui, nenorui suvokti ir keistis ar dar kuriam „biesui“.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/22 08:09:11 08:09:11

Lelis Borgia: Ech, moterys, kol kas griūtis tęsiasi. Nerandame bendros kalbos, bendrų sąlyčio taškų, nepažįstame savęs ir visuomenės, o reiktų rasti čia bendrą vardiklį, norint tą griūtį sustabdyti. Vertybėmis yra labai surizikuota, per daug surizikuota, nes jau įgauna labai nekokius pavidalus pats gyvenimas, ekonomika, politika ir šeima. Jums skyrybos lyg ir išeitis būtų, jei teisingai jus supratau, o man ne. Jūs gal per daug suabsoliutinate menkaverčius dalykus? Čia nesityčiojama, o vyksta ginčas, ieškoma bendro suvokimo ir pareiškimo, deklaracijos, kaip toliau gyventi, kaip toliau būti šeimoms, sutuoktiniams, tiesiog žmonėms, ką įrašyti į Tarptautinę Humanitarinę Teisę. Rizikuoja labiau ne tie, kurie leidžia tą neištikimybę, o tie, kurie jos nesuvokia, nesupranta šio reiškinio nei esmės, nei prasmės – nepažįsta visuomenės, kurioje gyvena. Esmė čia yra tai, kas tu pats, pati esi iš tikro, o prasmė, kam esi skirtas,-a, kam pats,-ti paskiri save, savo gyvenimą: melui, beprasmiam ginčui, neapykantai, realybės ir prigimties ignoravimui, neigimui, nenorui suvokti ir keistis ar dar kuriam „biesui“.

Man prasmė gyventi santuokoje ištikimybėje. O jei to nėra - nereikia ir santuokos su jos gerumais. Štai taip trumpai ir aiškiai, be demagogijos ir išvedžiojimų. Viskas, ko reikia - susirasti atitinkamus partnerius, palaikančius mūsų koncepcijas: mano - ištikimybės ir jūsų - neištikimybės. Jūs susiradote?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/22 08:26:04 08:26:04

Oi, kažkas čia ne taip, nes aš nemėgstu išdavikų ir palaikau mintį, kad jie turėtų būti baudžiami, naikinami. Bet juk čia kalba eina ne apie tai, tiesa? Kalba eina apie vadinamąją seksulinę neištikimybę ir meilės blogąsias puses, apie šeimos krizę, vyrų ir moterų susvetimėjimą, degradaciją, eroziją, apie lyčių karą ir pan.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/22 08:29:00 08:29:00

Lelis Borgia: Oi, kažkas čia ne taip, nes aš nemėgstu išdavikų ir palaikau mintį, kad jie turėtų būti baudžiami, naikinami. Bet juk čia kalba eina ne apie tai, tiesa? Kalba eina apie vadinamąją seksulinę neištikimybę ir meilės blogąsias puses, apie šeimos krizę, vyrų ir moterų susvetimėjimą, degradaciją, eroziją, apie lyčių karą ir pan.

Išdavystė yra išdavystė - koks skirtumas ar tėvynės ar santuokos išdavystė? Išdavikai turi būti naikinami ,tokiam žmogui nėra pasitikėjimo ir pasigailėjimo.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/22 08:30:57 08:30:57

samanta: Viskas, ko reikia - susirasti atitinkamus partnerius, palaikančius mūsų koncepcijas: mano - ištikimybės ir jūsų - neištikimybės. Jūs susiradote?

Jūs nesusiradote - supratau. Išvados?

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/04/22 08:36:46 08:36:46

Ištikimybė yra įsipareigojimas ir atsakomybė už save ir kitą žmogų. Jei nerūpi, kaip jaučiasi kitas žmogus (išduotas), toks ryšys yra vertas 0. Pasiduoti geismui, suklysti yra žmogiška, bet iš esmės pozicija ir apsisprendimas turi būti tvirtas ir aiškus - "Esu ir noriu būti "švarus", ištikimas, atsakingas, mylintis, pasiaukojantis", tuomet mažiau limpa visokių nukrypimų ir svyravimų. . Žmogus turi laisvą valią ir renkasi, kas jam yra svarbu, kokiomis vertybėmis gyvena, ką įsivardina. Pavyzdžiui, aš su vedusiais neprasidedu ir tokie vyrai prie manes nelimpa, taip yra, nes turiu labai aiškią poziciją šiuo klausimu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume