Bet damos ir jūs, Ugnele, ar kartais nepagalvojate, kad ne kiek aš už visus kalbu, o būtent jūs šiek tiek perlenkiate ir kai ko nei jaučiate, nei stengiatės suprasti, jei tik kas nors neatitinka jūsų, na ką čia sakysi, pačios žinote ko. O kritika mano atžvilgiu yra sveikintinas dalykas. Tai geras dalykas. Čia ne vienminčių klubas, o žmonių su skirtingais interesais ir įsitikinimais, skirtinga patirtimi svetainė. Aš dar neskęstu, todėl atsipeikėti lyg ir nėra reikalo, na bent kol kas. Jūsų įspūdis, kad aš linkęs į kažką jums gerai žinomo yra klaidingas. Aš visa gerkle nerėkiu, bet kartais „pašukalioju“, ir niekada nesakiau, kad visoms moterims svarbiausia babkės, kad visoms reikalingi gražuoliukai ir t.t. Ir ne aš kalbu daugiskaita, bet tik jums taip atrodo. Na, aš neatitinku jūsų įsivaizduojamų standartų, iliuzijų ir svajonių, bet juk tai nieko nekeičia, nes mes čia, berods, diskutuojame. Ir tai nėra blogai. Kalbėti reiktų gal ir jums tik už save, jei taip atrodo, jei nepažįstate savęs ir visuomenės, nežinote kas joje vyksta ir kokia ji iš tikro yra. Aš neskleidžiu jokių erezijų, bet bandau prasibrauti pro melo ir demagogijos, veidmainysčių ir apgaulės kietą šydą, po kuriuo kai kas slepiasi ir yra taip gerai ten įsitaisę, kad leidžia sau visus šunis ant vyrų karti. Kodėl aš turėčiau kažkuo ir kažkokiu ne tokiu čia prisipažinti, jei aš toks nesu? Ir iš kur jūs žinote ir kas jums sakė, kad aš neturiu vertybių? Ne aš noriu dalintis savo moterimi su kitais ar dulkinti visas savo kaimynes, bet ne vienai iš jūsų tenka tokia dalia ir tai yra ne mano problema, o pirmiau jūsų, o vėliau ir mūsų. Bet yra, kaip yra. Aš ir įsiskaitau ką išmintingos ar ne visai išmintingos moterys rašo, sako, mano, klysta, bet man įdomu ir tai ko neparašo, ką nuslepia, nutyli, apsimeta, aha. Čia gi forumas, tiesa? Čia galima klausti ir nesutikti, kad ir su išmintinga moterimi, ar taip? Neturiu jokių problemų dėl džiaugimosi ar gėrėjimosi moterimi ar moterimis. Na nebūkit, pagaliau, tokios jau čia pikčiurnos, net ir jūs, Ugnele, būkit atlaidesnė ir tik nesinervinkite ir negadinkite sau nuotaikos. Ne tik būkit graži ir sėkminga, bet ir žvelkite plačiau ir giliau be pykčio.