Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → neištikimybė?

neištikimybė?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/10 14:03:55 14:03:55

Vyro vagilė: Zinot, as su vedusiu susitinku jau 5 metus. Tikrai negalvojau, kad kada nors taip man nutiks. O kai nutiko, tai pasakysiu atvirai – nesigailiu, nes tokio gero meiluzio dar neteko niekada turet. Tai tas, kas tikrai mane malonina. Svarbiausia man toks variantas tinka, o kodel as jam reikalinga, nesuprasi tu vyru, tai nezinau, nes jis tenkina visus mano norus ir inorius. As pirmoj vietoj, o zmona – paskutinėje. Stai ir viskas.

paskutine degradavimo stadija.turbut neturi bapkiu kojinems?

Marijona

M

4 įrašai

2011/09/10 16:35:07 16:35:07

Aš su vyru gyvenau apie 5 metus. Sužinojusi, kad mano mieliausias turi meilužę tą pačią dieną sukroviau jo daiktus ir viso gero. Tokio vyro man nereik. Žinoma, buvo ašarų, daug ašarų, dužo indai ir kas po ranka papuolė. Bet faktas įvykęs ir kelio atgal jau nėra. Su meiluže bendravo kelis mėnesius. Buvo žiauriai gaila savęs ir vaikų laiko ir kad jis toks kvailys mane iškeitė į kitą. Paskui dar sužinojau, kad tai ne pirmas kartas. Meile nedingsta staiga, kartais save pagaunu taip galvojant, o jeigu mes kaip nors sueitume, vaikai prašo, nes myli tėvą baisiausiai ir jis juos, bet žinau - negaliu gyvent su žmogum, kuris žiūrėdamas į akis man melavo ir vaikams, kad išdavinėjo jų motiną su kita. Nesąmonė, kad meluočiau sau. Niekada to nepamirsčiau – vaidentųsi ta kita moteris ir kaip ten ką jis su ja daro. Praėjo porą metų ir šiandien mano gyvenime yra kitas žmogus, bet bijau, kad ir jis gali būti toks pats, kaip ir buvęs maniškis. Vis dar tikiu meile ir PAGARBA vienas kitam, norisi kurti šeimą be melo ir apgaulės, be vyro meilužių. Mano draugė nuolat mane įtikinėja, kad vyrų tokių apskritai nėra, o aš vis dar tikiu, kad yra. Ji sako, kad žmonos pačios meluoja sau ir visuomenei, kuria mitą apie galimą vyro ištikimybę. Draugė pasakoja, kad prieš ją jos draugas turėjo moterį keletą metų ir dabar tebeturi apart žmonos ir jos, o su mano drauge irgi jau 4 metai. Ir iš pasakojimų suprantu, kad taip buvo nuo jaunų dienų. Taigi.... taip. Draugė sako, kad šeima jam svarbi. Kai sužinojo, kad be žmonos ir jos dar kažką turi, taškėsi, blaškėsi kaip ir aš. Ji sako, kad su juo neišsiskirs - tam yra konspiraciniai telefonai, nors kai jį kvotė - liepė duoti išklotines:-) CHA! Įsivaizduokit, prieš jas ištraukiant per printaką, jis jos numerius pakeitė kitais:-) O ji tuo šventai patikėjo kvaiša. Linkiu jai sėkmes dar ketvirtį amžiaus gyvenant su neištikimu!!! O tos apgaudinėjamos žmonos draugės, žinote ką jai pataria, ogi guostis tuo, kad pinigus namo neša ir vaikus myli:-) Nesvarbu, kad perka mano draugei brangias dovanas ir dar kažką myli:-))))

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/10 17:24:13 17:24:13

Vagilei: O kaip pačios vyras ir šeima ? Galu gale juk vis tiek ateis toks momentas, kai suprasi, kad tik tieki tam savo meilužiui tik seksualines paslaugas ir ... už dyką. O po to suprasi, kad dar ir kenkdama sau. Aišku, jeigu jau viską gyvenime esi praėjusi, gal ir galima atsiduoti tik laisviems ir neįpareigojantiems seksualiniams malonumams – orgazmo siekimui bet kokia kaina

o kas sako, kad uz dyka? kas cia per labdara?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/10 18:31:43 18:31:43

Nuklydot nuo interneto temos prie neistikimybes placiaja prasme.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/10 19:05:52 19:05:52

Nuo vyro neištikimybės nepabėgsi. Labai mažai žmonų yra jos išvengusios, o gal tokių išvis nėra? Gyvenam ir nemanom, kad vyrai mus apgaudinėja. Nemanom, kad pragyvensim daug metų ir būsime išduotos. Aš irgi šventai tikėjau, kad mūsų santuokai neištikimybė negresia, o dabar santuoka sužlugdyta! Esu įskaudinta iki širdies gelmių. Vyras maldauja atleisti, bet nesugeba nieko rimtai paaiškinti. Patarimo į psichologes nesikreipsiu, nes jos taip pat gali pavylioti mano vyrą. Negaliu priprasti prie kasdienio melo ir neištikimybės lyg prie nepagydomos, bet nemirtinos ligos. Gal neveltui sakoma, kad meilės išdavystė yra tokia pat nesąmoninga, nesuprantama, kaip ir pati meilė, kurios kaip ir nėr, vadinasi, ir neištikimybės, pasirodo, nėr. Sunku ant dūšios ir tiek, jei žinočiau kas jo meilužė, nežinau ką jai padaryčiau. Nesąmonė, kad geriausiu atveju nepamatuotos viltys žlunga, o neištikimybę išgyvenusios poros santuoka tik sutvirtėja.

Tipo bajeris

T

1 įrašai

2011/09/11 05:09:54 05:09:54

Žmona vyrui:
- Aš nesuprantu, kodėl 40-50 metų amžiaus vyrus traukia prie kvailų, jaunų mergų. Aišku, išvaizdus kūnas, lygi oda, standus užpakaliukas, gražūs papai. Bet kaip jums ant tokių kvailų atsistoja?
Vyras:
- Mes, skirtingai nei jūs, dulkinam ne smegenis kaip jūs.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/11 09:54:42 09:54:42

Ko jūs čia taip nervinatės dėl tų jaunų vyro meilužių? Vyras susirado jaunesnę, na ir kas? Padūks ir sugrįš. Nebauskite jo, bet geriau užjauskite. Palinkėkite jam sėkmės – jos jam tikrai prireiks. Leiskite jam tuo keliu nueiti iki galo. Patikėkit, tas galas jį ištiks greičiau, nei tikisi ir prašysis vėl pas jus sugrįžti. Va mano tevukas, būdamas 55 metu metė mūsų šeima dėl 32m. panos, nes ji pastojo. Na ir ką, jau 10 metu kartu gyvena, tėvukas sensta akyse, nors jo charakteris toks, kad aš užjaučiu tą meilužę, kad turi su juo tampytis )) O jau ne karta man guodės, kad žada su ja skirtis ir grįžti pas mamą, nes jos charakteris nepakenčiamas, nors kai po 8 bendro gyvenimo metu pagaliau ją vedė, sake ji lyg ir aprimo )) Aš vapščie neįsivaizduoju, kad jauna merga su žilu dieduku, mano tėvu dulkintusi, bet yra kaip yra - dulkinasi. Šiaip abu turi ko nusipelnė ir dar vaiką abu žiauriai išlepino ir sugadino... O mano mama klesti be jo, atsigavo, sužydejo, nors ant vyru gimines padėjo kryžių, bet norėtų, kad tėvukas sugrįžtų. Gal todėl ir žydi, kad kitų vyrų neprisileidžia

jaucianti

J

452 įrašai

2011/09/11 10:04:39 10:04:39

Neištikimybė - skaudus reikalas, nėr ko ir sakyti. Niekam nereikėtų to patirti. Ir vis dėlto niekaip nesuvokiu, kai moterys, kurių vyrai neištikimi, kaltina meilužes. Nesuvokiama. Vyras priėmė sprendimą, bet jis nekaltas? nabagiukas... Mano vyras ieško kitur to, ko aš neduodu, bet ir dėl to kalta toji... Kaip patogu. Su tokiu mąstymu taip lengva paskui priimti jį atgal: juk JĮ suviliojo, JIS nekaltas, AŠ auka ... o kad vyras pudrina smegenis tai blogajai meilužei apie tai, kad jis laisvas arba kad žmona - šalta kaip žuvis, kad namie meilės nėr, kad jau seniausiai visi keliai tarp jo ir žmonos sudeginti, bla bla bla - apie tai nepagalvojate? Vyrai pripasakoja tokių istorijų, kad kyla įtarimų, jog jų hobis - muilo operų žiūrėjimas.
Esu tikra, kad žmonės ieško to, ko jiems trūksta. Kiti - tiesiog norėdami pasitikrinti, ar gyvenime galėtų ką nors keisti. Nebent kankina kokia nors patologija

Dar vienas pastebėjimas dėl to, kad neva neištikimybė gali sutvirtinti santuoką. Manyčiau, tai tiesa Jeigu meilužis pasitaikė prastesnis nei vyras

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/11 13:46:55 13:46:55

Mano tėvukas antrąkart vedė irgi būdamas 56-erių metų 32metų moterį. Ji pagimdė man puikią seserį, nors pagal amžių ji man tiktų į dukras. Iki šiol gyvena visai neblogai, sesytei tik ką suėjo 18, o tėvukas vis dar pasidairo į jaunas moteriškes. Man jis buvo be galo geras. Kiti tokių tėčių mažai kas turi, patikėkite. Pamotė skundžiasi, kad nuolat jį turi ganyti, nors daug jaunesnė. Negali sakyt, kad žilė galvon, velnias uodegon... nes jis visada toks buvo. Visgi pagal statistiką į buvusią šeimą sugrįžti svajoja tik apie pusę iš jos išėjusių vyrų. Vadinasi, kita puse sėkmingai gyvena su naująja žmona, nepamiršdami senosios, šiuo atveju mano mamos – sutaria puikiai kaip draugai. Šiaip pasakysiu, kad ypač sunku išsaugoti ištikimybę ir santuoką, kai žmonės veda labai jauni ir visiškai nesusitupėję, nesusiformavę ir neatsakingi. Iki trisdešimties žmogus dar labai smarkiai keičiasi - jo pažiūros ir skoniai , gyvenimo supratimas, o čia jau vaikai dar ant sprando, buitis, rutina, minimumas sekso, jokio laisvalaikio. Nori nenori kažkada iškyla klausimas - tai ką, jau viskas? Gyvenimas nugyventas? Nieko naujo, jaudinančio jau neįvyks? Nereikia niekur skubėti. Šeima kurti reikia po trisdešimties. Ir tikrai suspėsit ir buitį susikurti, ir vaikų prisigimdyti.

Umberto Makaulė

U

6 įrašai

2011/09/11 14:23:08 14:23:08

Seksas šiais laikais tam tikra prasme yra mainai. Kiekvienas žmogus kažką duoda partneriui ir kažką gauna. Ką būtent - priklauso nuo kiekvieno konkretaus atvejo. Dabar madingas ikivedybinis seksas, vadinamas išsidūkimu ir rezultato numetimu visuomenei – svetimiems arba vyrų nusimuilinimu. Tai laikoma liberalizmu – lendimu į svetimą kišenę, pasakytų Borgia. Tiesa, kurio autorystę čia viena dama akiplėšiškai perša man. Jauni mamyčių išpaikinti vyrai susitinka, lytiškai santykiauja ir apgaulingai ketina tuoktis, kol nepasiekia savo. Merginoms nesuvokiant vyrukai sau susikuria vyrams patogesnę padėtį ir skaudžiai baudžia paikas moteris, norinčias ištekėti, ypač tas, kurios nori išsaugoti skaistybę iki vedybų. Šiandien seksą liberalai vertina visai pigiai. Beribė paauglių ir jauniklių nevaržomo sekso ir porų susidarymo ir griovimo paprotys atsirado tik dėl kontraceptinių priemonių, nes daugumą vyrų, ypač įtakos vyrų negeba valdyti savo kūno. Anksčiau sekso rinka beveik sutapo su „nuotakų ir jaunikių rinka“, o dabar liberalizmas, rinka ir kontracepcija viską pakeitė iš esmės. Dabar mamytės sūneliui už intymius santykius su konkrečia moterimi nereikia vesti, pasiūlyti jai ką nors labai vertingo, o tiesiog gali pavaryti į šoną ir eiti ieškoti kitos naivuolės. Dabar vesti ją arba pasiūlyti ranką ir širdį nebemadinga – būsi nebepopuliarus ir sutryptas liberalų. Įtakos vyrams patogu užsiimti seksu dažnai, su skirtingomis partnerėmis, be įsipareigojimų ir romantikos aureolės. Daugelį jaunų moterų ir nepilnamečių tai tenkina, bet kai kurios jų neįvertina „ilgalaikio buvimo sekso rinkoje rizikos“, nors suvokia, kad santuokos sudarymas vis atsideda. Priežastis ta, kad nuotakų ir jaunikių rinkoje, skirtingai nuo sekso rinkos, vyrų mažuma: jie diktuoja taisykles. Taigi, jeigu merginos susitartų apriboti vyrų priėjimą prie savo kūnų, tai būtų naudinga visoms moterims, bet to, deja, nėra ir greit nebus. Jeigu moterys taptų protingesnėmis ir įtakingesnėmis seksualiniuose santykiuose ir politikoje, matytume daugiau santuokų, rūpestingesnį vyrų meilinimąsi ir t. t. - „seksas pabrangtų“. Tačiau šiandien, siaučiant oligarchijai, o ne respublikai, nieko panašaus nenusimato.
P.S. Pasimetusi ponia, aš tikrai ne Borgia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume