cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/09/10 11:04:07 11:04:07
Nera taip paprasta Samanta taip kai tu sakai.
Atleisti reik noreti. Ne visi zmones sugeba patys atleisti. Kai kuriems reik padeti.
Pvz. Vienoje istorijoje viena moteris numire su pykciu. Tiksliau ji net negyveno, o dalinosi dvidesimt metu pykciu.
Yra budai atleisti. Reik atrasti noro gyventi.
C
1075 įrašai
2011/09/10 11:05:43 11:05:43
Ugnelė.: o jūs pati tapote tokia pikta pagiežinga persona?
Prisipazink neskaitei tos knygos?!
2011/09/10 12:09:27 12:09:27
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Ugnelė.: o jūs pati tapote tokia pikta pagiežinga persona?
Prisipazink neskaitei tos knygos?!
Dieveži, tu mane pribaigsi!
Parsisiunčiau knygą internetu, perskaičiau, gal jau ir spėjau kai ką primiršti...
Dar ir paskolinti kam nors galiu, turiu lentynoje:)
Kita vertus, knyga kartais duoda peno pamąstymui, kartais atveria akis tam tikroje situacijoje, bet konkrečioje situacijoje dažniausiai vistiek atsakau spontaniškai tai, kas tuo metu būna galvoje. Taip, kaip šiuo atveju.
Man tas komentaras pasirodė užknisantis, į tokius reaguoju emocijomis.
C
1075 įrašai
2011/09/10 12:34:58 12:34:58
Ne nepribaigsiu.
Pirmiau isgausiu alaus gaminimo technologija.
2011/09/10 12:47:40 12:47:40
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Pirmiau isgausiu alaus gaminimo technologija.
Tai jau pamirštas reikalas:)
Per paskutinius 10 metų mačiau gal 500 skyrybų, o alų beprimena tik reklaminių etikečių eskizai ir diplominio juodraštis:)
2011/09/10 13:00:08 13:00:08
sauluzei palinkeciau nestresuoti del tu kaliu moteru, ir del apatiniu vyru organu. toks jau tas pasaulis siuo momentu - istvirkes. bet juk be to "apatinio swimpio" nei kales, nei nekales vistik neapsieina. na, o jei jau apgavo nuosavas swimpukas - geriausias vaistas paciai nusukti i kaire ir i desine, zodziu kur labiausiai norisi. tada viskas susidelioja
2011/09/10 13:19:41 13:19:41
Zinot, as su vedusiu susitinku jau 5 metus. Tikrai negalvojau, kad kada nors taip man nutiks. O kai nutiko, tai pasakysiu atvirai – nesigailiu, nes tokio gero meiluzio dar neteko niekada turet. Tai tas, kas tikrai mane malonina. Svarbiausia man toks variantas tinka, o kodel as jam reikalinga, nesuprasi tu vyru, tai nezinau, nes jis tenkina visus mano norus ir inorius. As pirmoj vietoj, o zmona – paskutinėje. Stai ir viskas.
2011/09/10 13:21:46 13:21:46
Kas ten žino, gal ir pati Sauluze, sulaukus seksualinio piko, pames galvą dėl kokio nors gero vyriško organo, kurį čia taip koneveikia
2011/09/10 13:40:01 13:40:01
Vyro vagilė: Zinot, as su vedusiu susitinku jau 5 metus. Tikrai negalvojau, kad kada nors taip man nutiks. O kai nutiko, tai pasakysiu atvirai – nesigailiu, nes tokio gero meiluzio dar neteko niekada turet. Tai tas, kas tikrai mane malonina. Svarbiausia man toks variantas tinka, o kodel as jam reikalinga, nesuprasi tu vyru, tai nezinau, nes jis tenkina visus mano norus ir inorius. As pirmoj vietoj, o zmona – paskutinėje. Stai ir viskas.
kas tau sake, kad tu pirmoj, o zmona paskutinej? Kai tu busi pirmoj, tada jis paliks zmona del taves, o dabar tu esi paskutinej, nes tinkama tik pasidulkinimui, o seimos jis nepalieka del taves.Ale ir durnu bobu besama
2011/09/10 13:47:53 13:47:53
O kaip pačios vyras ir šeima ? Galu gale juk vis tiek ateis toks momentas, kai suprasi, kad tik tieki tam savo meilužiui tik seksualines paslaugas ir ... už dyką. O po to suprasi, kad dar ir kenkdama sau. Aišku, jeigu jau viską gyvenime esi praėjusi, gal ir galima atsiduoti tik laisviems ir neįpareigojantiems seksualiniams malonumams – orgazmo siekimui bet kokia kaina
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume