Argumentai baigėsi, kad varote ad hominem? :D Iš Jūsų to nesitikėjau ;)

tikras
2010/08/03 11:25:50 11:25:50
Argumentai baigėsi, kad varote ad hominem? :D Iš Jūsų to nesitikėjau ;)
Lelis Borgia
2010/08/03 13:33:10 13:33:10
Na, atsiprašau, jei užgavau. Neturiu aš niekur tokio tikslo ką nors užgauti, bet pasibarti galiu. Moterys turėtų pagaliau suprasti, kad meilė - tai laisvė. Be abejo, laisvės be atsakomybės nėra. Santuoka, šeima, vaikai negali uždaryti pasaulio. Žmogaus kelias būna vingiuotas - su nuopuoliais, pakilimais, įkvėpimu, kūryba, audromis ir saule. Juk mylėdamas moterį tu negali varžyti jos laisvės. Reikia mokėti atleisti. Nemoka atleisti tie, kurie nemoka ir mylėti ir nėra niekada mylėję, bet įsivaizdavę, kad labai mylį, tik nežinią ką.
trikapeikis intelektualas
2010/08/04 09:08:54 09:08:54
tikriausiai neimanoma nesutikti. Taciau reiktu issiaiskinti, apie kokia meile cia kalbama. Kaip skirtingai supranta Meile, meile vyrai ir moterys.
Skaitant teksta susidaro toks ispudis, jog kalbama apie nuolankuma, pagarba, nuosirduma, pataikavima priesingai lyciai mainais i ...
Vienas sakinys argumentu. Tie patys liberalai visu pirma zmones, jie taip pat turi jausmus. Ta pati "laisve" ju paciu priesas, kai atsiranda jausmai (zavesys, aistra, "pinigine") "treciajam" asmeniui. Dabar pazvelkime kaip atrodo "pora" kurioje vienas mintyse skraidzioje kitur?! tai apie kokia seima kalbama???
Gal cia reiktu sutikti su moksliuku teigimu, jog evoliucijoje kai kurie vyrai turi moterisku "bruozu", kai kurios moterys turi vyriskuju "savybiu".
Kaip bebutu Lelis Borgia, pries rasydamas populiariausia spauda, deretu pasidometi. Del ko moteris uzsiima seksu?! kas yra seksas moterims?! ir nuo ko priklauso patirtas malonumas sekso metu?!
Dabar niolikines, tos kuri UZAUGINTA be tevo paklausk, kas yra meile? del ko ji uzsiima seksu? del ko moterys, tos kurios nepatiria orgazmo, seksuoja?!
Malonu. Mazdaug kaip karuselemis suptis. Tai tada apie visokias poras, seimas, atleidimus nera ka kalbeti.
Ai tiek to, tingiu toliau. Einu geriau ten kur mizniai pilnom puslem dulkinasi. Kazin lubas aplaiste ar ne?!
Akmuo
2011/08/25 14:44:04 14:44:04
Egi, ar spaudžia smegenis, tai drož į saują...negi dėl tokiuų šalavų šeimą paliksi.Mesk per bortą ir bigtas kriukis, pilni pakampiai tokių valkatėlių,varvančiais nuo ligų organais..
Sauluže
2011/09/10 09:53:31 09:53:31
Išdavystė visada buvo ir bus, toks jau tas gyvenimas. Vedusių vyrų meilužėms linkiu išgyventi tai, ką išgyvena vedusių vyrų žmonos, kai sužino, kad jų vyrai melagiai-išdavikai. Tik tiek! Nekenčiu moterų, nors ir pati moteris. Nes didžioji dauguma jų - kalės. O vyrai - kvailiai, tikintys, kad pas kitas kitaip. Tiesiog juos taip gamta sutvėrė, vargšai...jų protas ir mąstymas apatinėje dalyje.
Saulužei
2011/09/10 09:56:57 09:56:57
Is siltu namu vyrai neiesko silumos kitos glebuje. ir ne visi vyrai masto apatine galvute. seima susideda is dvieju zmoniu ir abu kartu kursto zidini. labai reti atvejai,kai vienas aukso gabalas o kitas priesingybe.
ieva
2011/09/10 10:06:17 10:06:17
Visada buvau pries neistikimybe. Bet praejus 20 santuokos metu susiradau meiluzi. Nebegalejau idelizuoti musu seimos. Vyras turojo anksciau meiluziu. Bet kai suzinojo, kad as susiradau po 2 menesiu pasikore. Zodziu ivyko seimos tragedija.
Vyro vagilė
2011/09/10 10:19:06 10:19:06
Pavogiau is zmonos gera vyra. Na ir ka? Zinoma, jis mane suviliojo. As po skyrybu buvau praradus vilti, kad galesiu kazka buciuoti, myletis.....ir jis atsirado viena diena, netiketai. likimo nulemtas. Jis mokejo mane prisijaukinti, gerbe, puikiai mylejomes. Mylejomes taip, kaip niekad su savo vyru – pirmąkart patyriau orgazma. Jis tikrai yra dzentelmenas. Zmona turetu buti laiminga turedama toki vyra, bet ne – viskuo nepatenkinta materialiste. Gaila, ne visose seimose viskas gerai lovos reikaluose, tad atsiranda kas uzpildo ta tustuma. Man jo reikia, rekia orgazmo, kurio niekada gyvenime nebuvau patyrusi, o jam reikia manes. Sakot, zmonos suzino apie vyrus? Abejoju. Jos laimingos gyvena su jais ir nezino, kad lygiai taip pat jie myluoja kitas. Tai turetu buti skaudu. Bet teiskit juos, jie meluoja, o ne meiluzes.
Svetlana
2011/09/10 10:41:33 10:41:33
Miela sauluze, jus esate vargse, nes kankinate save neapykanta. Kas jums is to, kokia nauda? O jei paziureti i fakta kitu kampu, imanoma atidavus meiluzei vyra susirasti sau tinkama kita zmogu ir patapti draugais/gerais pazistamais su buvusiu vyru ir jo nauja zmona. Juk ivyksta visada tai kas turi ivykti. Cia mano istorija, ne isgalvota:).
Ugnelė.
2011/09/10 11:00:20 11:00:20
Neįtikėtina, kiek pas žmones gali būti neapykantos, pykčio, pagiežos... Ir nekeista, kad vyrai nuo tokių raganų pabėga pas tas, šalia kurių gali jaustis vyrais, žmonėmis, o ne kvailiais.
Pagaliau, Sauluže, jūs gi ištekėjote už vyro, kuris tuo metu jums buvo pats mylimiausias, nebent tekėjote iš išskaičiavimo.
Niekada nepagalvojote, kad ir jūs kažką vedybiniame gyvenime padarėte ne taip, kad vyras jus iškeitė į kitą, o jūs pati tapote tokia pikta pagiežinga persona?