2011/09/12 11:16:46 11:16:46
Žinot, vyručiai, nekurie turėtumėte mums mokėti kompensacijas už gero sekso trūkumą, nes gana daug jūsų mažai mylisi su žmonomis ir meilužėmis. Taip, taip, nekrizenkit. Geras, saugus ir sveikas seksas santuokoje ir nuoširdžioje draugystėje yra svarbesnis, nei jūs galite manyti. Ir tik nesiteisinkite čia sveikatos problemomis, bedarbyste ar nuovargiu.
2011/09/12 14:15:19 14:15:19
Esu jauna, nezinau, kaip ten buna santuokoj po dvidesimt ar penkiolikos metu, bet esu tikra, kad jaunas vyras, jei myli moteri, jam kitu nereikes, kokia turi but ta moteris - cia jau kitas klausimas, tiesiog arba mylim arba ne (arba meile painiojam su kitais jausmais - svelnumu, artumu, prisirisimu, bendra patirtim), meile yra artumo, prisirisimo ir geismo SAJUNGA, nes kai myli zmogu,tiesiog kiti nereikalingi.
2011/09/12 14:20:43 14:20:43
Yra daug vyru, kurie budami sajungoje kelis metus su viena moterimi, iesko kitu - meiluziu. Nudauzkit mane - niekas neitikins, kad jie jas myli, aisku ten prisirisimas ir t t. Bet GERBIU vyras, kurie sugeba issiskirt arba draugaut su keliomis niekam neisipareigojus. Melas, veidmainyste yra bjauru, nepatinka, okei - ieksok kitos. Manau, problema, kad patys vyrai konkreciai neisivardija, ko jie nori is santykiu. Paklausk vyro, kuris turi meiluze, ar seksas jam yra vienas svarbiausiu dalyku santykiuose - jis tikrai tai paneigs . Kam kankintis su moterimi, kuri taves nepatenkina, neturiu supratimo... Santuoka - jau kita tema, nes bet kam neisipareigoji ir nepasizadi visam gyvenimui... Nemyli - nevesk.
2011/09/12 14:30:49 14:30:49
Negi meilę tarp vyro ir moters moterys supranta tik kaip seksą? Kažko aš čia nesuprantu.
2011/09/12 14:56:11 14:56:11
Ką daryt? Man žmona sako: gali eiti į kairę 4 kartus ir visus kartus eik į tą pačią pusę...
Iki pasimatymo brangioji, jau varau... Oi, o su kuo?
Na nežinau: tai eiti ar neiti? O gal geriau žmoną keturis kartus iš eilės be grafiko patvarkyti?
Bet ne pavargsiu ir jau viską su ja žinau, kaip bus...
Ką patarsit vienišos nimfos?
2011/09/12 14:56:49 14:56:49
Vaiva: Žinot, vyručiai, nekurie turėtumėte mums mokėti kompensacijas už gero sekso trūkumą, nes gana daug jūsų mažai mylisi su žmonomis ir meilužėmis. Taip, taip, nekrizenkit. Geras, saugus ir sveikas seksas santuokoje ir nuoširdžioje draugystėje yra svarbesnis, nei jūs galite manyti. Ir tik nesiteisinkite čia sveikatos problemomis, bedarbyste ar nuovargiu.
o tu cia su daugeliu vyruku iskart? Ir kelios desietkos tai isiskoline? ziurek tu man, kokiu darbstuoliu yra, kurios iskart su keliais speja
2011/09/12 14:59:33 14:59:33
Dao: Ką daryt? Man žmona sako: gali eiti į kairę 4 kartus ir visus kartus eik į tą pačią pusę...
Na nežinau: tai eiti ar neiti? O gal geriau žmoną keturis kartus iš eilės be grafiko patvarkyti?
kam tau patarimai? va imk parasyk 10 laiskeliu cia, 3 is desimties pasirasys sexui ir palyginsi - ka turejai namuose ir kokios tos vienisosios nimfos
2011/09/12 15:17:18 15:17:18
Dao: Ką daryt? Man žmona sako: gali eiti į kairę 4 kartus ir visus kartus eik į tą pačią pusę...
Labai naiviai jūsų žmona mano ir tikisi, kad 4 kartus vis sukdamas ta pačia kryptimi 5 pareisit pas ją, nejuda vyrai šiuose reikaluose tokia trajektorija
[img:1tpp1fme]http://www.theartofqi.net/content_images/sacredGeometry_circle.gif[/img:1tpp1fme]
Šiuose reikalusoe judėjimas panašus į sekančią schemą
[img:1tpp1fme]http://t1.ftcdn.net/jpg/00/08/26/96/400_F_8269670_TDDaVzy9S2GKTbniZBnFjh6izcvosfAC.jpg[/img:1tpp1fme]
2011/09/12 15:21:45 15:21:45
Dėkui svečiui, bet su stačiu dar nevaikštau:-) Aštrios problemos kaip ir nėr:-)
Reikia su moterim pabendrauti, rasti kažką bendro, kad galėtum toliau jau eiti.
Viskas žymiai maloniau, kai yra užsimezga simpatija, yr aoie ką pakalbėti, o po to jau prisigalausti galima ir net tampa būtina...
Mes gi žmonės, o ne šunys, kurie apsiuosto ir kiša pirmai duodančiai.
2011/09/12 15:27:57 15:27:57
deepsorrow: Dao: Ką daryt? Man žmona sako: gali eiti į kairę 4 kartus ir visus kartus eik į tą pačią pusę...
Labai naiviai jūsų žmona mano ir tikisi, kad 4 kartus vis sukdamas ta pačia kryptimi 5 pareisit pas ją, nejuda vyrai šiuose reikaluose tokia trajektorija
[img:3j3f5hdd]http://www.theartofqi.net/content_images/sacredGeometry_circle.gif[/img:3j3f5hdd]
Šiuose reikalusoe judėjimas panašus į sekančią schemą
[img:3j3f5hdd]http://t1.ftcdn.net/jpg/00/08/26/96/400_F_8269670_TDDaVzy9S2GKTbniZBnFjh6izcvosfAC.jpg[/img:3j3f5hdd]
Dėkui už grafinį pavaizdavimą, antroji schema primena chaotišką molekulių trintį užverdant skysčiui:-)
Tačiau sutikit, ji vis tiek turi vilties, kad keturis kart pasukęs į kairę - grįšiu.
Blogiausia, kad nuo šitų minčių ir šnekų noras eiti į kairę vis auga.
O kai nenueisiu kur toliau į šoną, tai teks griebti kas arčiau - BINGO!
Ji taip mane nori užvesti, ot išdykėlė:-)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume