Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → neištikimybė?

neištikimybė?

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/12 05:19:02 05:19:02

Žiūriu, šioje temoje Lelis Borgia solo partija groja visais įmanomais nick'ais...
Viva Lelis Borgia!!!

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/12 06:35:32 06:35:32

Jo, Lelis čia darbuojasi visais imanomais nick'ais...

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/12 06:39:42 06:39:42

tai kad jis teisus ispanai labai mėgsta su lietuvairėm pasexaut skina už jas apelsinus arba duoda joms gerai apmokama darbo vieta striptizo bare

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/12 07:51:30 07:51:30

Lelis čia kelia moteriškaitėms seksualinį skausmą

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/13 09:53:32 09:53:32

Svečias: Žiūriu, šioje temoje Lelis Borgia solo partija groja visais įmanomais nick'ais...
Viva Lelis Borgia!!!

Tai sakote, kad aš čia? Tada, laba diena, o alaus ar turite? Bet gal klystate?
Aš tikrai žinau, kad tarp jaunimo šiandien itin populiari 22 metų gražuolė iš JAV, kuri kraustosi iš proto dėl sekso ir visai pašėlo. Garsioji dainininkė Rihanna visam pasauliui atkakliai demonstruoja savo genitalijas ir norą viešai kruštis. Sakosi esanti suaugusi, laisva, apsirūpinusi moteris ir gali pati spręsti, kaip jai elgtis ir atrodyti, ką gundyti, apgauti, suvedžioti ir su kuo kruštis, kad ir ant scenos. Dėl tokios nepasotinamos lytinės aistros, gyvenimo būdo ir įvaizdžio jos vadybininkams ir karjeros prodiuseriams kyla vis daugiau problemų ir nemalonumų. Mergina, koncertuodama su turu „Last Girl On Earth Tour“ po JAV, kuo toliau tuo laisvamaniškiau ir grubiau elgiasi ant scenos: ji rodo nepadorius gestus žiūrovams, vilioja juos, liesdama savo lytinius organus, sėda ant milžiniško ginklo ir imituoja lytinį aktą, o galiausiai beplojančiai miniai atkiša savo užpakalį ir taip įaudrina vaikinus ir vyrus, kad šitie koncerto metu patiria orgazmą – sudrėkina kelnes.
Štai tokios yra šiuolaikinės moterys, merginos ir mergužėlės. Tokia jų ištikimybės-neištikimybės problema ir realybė. Tokį elgesį atkartoja mūsų paauglės One.lt svetainėje – duodasi nuogos su webcamer‘omis prieš visą pasaulį ir bendraklasius. Primityvus seksas, smurtas akto metu, nešvara, agresija, analas, žalojimasis tampa ir Lietuvos paauglių gyvenimo būdu ir įvaizdžiu bei kietumo įrodymu, populiarumo siekiu. Manoma, kad tai padeda greičiau išgarsėti ir susižerti krūvas balkių arba sėkmingai ištekėti. Vulgarumas, primityvumas, neištikimybė, palaidi lytiniai santykiai – štai kas tampa sėkmės ir populiarumo garantu. Tad be reikalo piktinatės Borgijos pastebėjimais ir manote, kad visur jis suspėja.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/13 11:10:03 11:10:03

Leli tamstai kelnes sudreksta per karscius stebint palaidu bobiu elgesi lieciant savo genitalijas

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/13 12:04:44 12:04:44

Lelis atostogauja ir nieks jam "ant durniaus" nedrėgsta, galit nusiraminti. Aš pats nesu lytiškai palaidas ar pririštas, bet laisvas žmogus ir su lytiškai palaidomis ir primityviomis nebendrauju, o tik diskutuoju. Turėjau garbės!

EditaSa

E

65 įrašai

2010/07/13 12:40:30 12:40:30

Lelis Borgia: Lelis atostogauja ir nieks jam "ant durniaus" nedrėgsta, galit nusiraminti. Aš pats nesu lytiškai palaidas ar pririštas, bet laisvas žmogus ir su lytiškai palaidomis ir primityviomis nebendrauju, o tik diskutuoju. Turėjau garbės!

Matyt esu labai neisprususi, taciau ka galima pavadinti "lytiškai palaidomis ir primityviomis " Jei moteris nori siek tiek karstesniu santykiu, o ne tik "misionieriaus" ar tai jau palaidumas, primityvumas

Ori moteris

O

2 įrašai

2010/07/13 12:58:10 12:58:10

Leli Borgia, garbes reikia tureti tokias erezijas skleidziant. o tamstos elgesys palaidas kaip suns nuo grandines nutrukusio ir est negavusio. tai kaip ten su tuo lytiniu palaidumu ir primitivumu?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/13 13:53:18 13:53:18

Aštuonkojis Paulis baigia pranašautojo karjerą, reikia baigti ir man pasisakymus apie lytinę neištikimybę, moteris ir kitą realybę, nes matau, kad nelabai mane suprantate. Negadinsiu aš DP reputacijos, nors buvo miela pašmaikštauti ir rimtai pasisakyti. Aš, žinoma, ne Orakulas Paulis, todėl turiu savybę klysti. Manau, kad pakankamai žinau, kas yra moteris. Įvairiais amžiais moteris buvo apibūdinama labai įvairiai, aš ją irgi apibūdinu įvairiai. Taip pat ir jos lytinės ištikimybės - neištikimybės realijas. Ji buvo ir vyro vergė, ir ragana, ir riterių garbinama dama, ir kovotoja, ir įkvėpėja, šeimos židinio saugotoja ir neišsenkantis motiniškos meilės ir draugystės šaltinis, meno ir kūrybos objektas ir pagrindinis šaltinis šaltinis - versmė. Taip pat žinau, kad prasidėjęs lyčių karas ir čia, Lietuvoje, tebevyksta. Sutinku, kad moterys kol kas gauna dar labai nedaug to, kas joms priklauso. Ateitis labiau priklausys moterims nei vyrams, bet seksualinė ištikimybė kentės, šeima keisis. Nuolat daugėja moterų, uždirbančių daugiau už vyrus. Padėtis nėra tokia bloga. Blogesnė ji darosi vyrams – eiliniams vyrams.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume