Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → neištikimybė?

neištikimybė?

daivoskas

D

12 įrašai

2010/07/11 19:22:20 19:22:20

Super. Pritariu.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/07/11 19:28:24 19:28:24

Skaitant lelio borgios mintis, susidaro įspūdis, kad jis žemės gyventojus stebi pro kosmoso laivo iliuminatorių ir pačioje žemėje net nėra buvęs

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/11 19:30:48 19:30:48

Lelis Borgia: Prieš futbolo varžybas jums štai ką pasakysiu, kad daugumai vyrų vienos moters nepakanka ir jūs, damos, tai gerai žinote, bet užsiiminėjate čia veidmainystėmis – taikote įvairius makaronų kabinimo triukus ir laikote tai ypatingu menu. Tuo nei didžiuotis, nei liūdėti reikia. Retam vyrui pakanka vienos moters, reikia jų daugiau ir dar ko nors, pavyzdžiui, man. Turiu tai pripažinti. Jei netikite, pasiklauskite Orakulo Pauliaus. Šitas aštuonkojis padaras „Die Orakel-Krake“ žino ne tik kas laimės, bet ir žino, kad moterys šiais laikais labiau neištikimos nei vyrai, bet tik mėgsta šioje srityje mums, vyrams, makaronus kabinti. Patarčiau jį, mielos damos, aplankyti ir pasikonsultuoti kartu su naujaisiais pasaulio futbolo čempionais.

ir vėl pamiršai statiskitos nuorodą įdėti - iš kur tokia informacija apie neištikimus vyrus? Kas pats esi - tokius ir kitus matai. Man gerai, mano aplinkoje tik laimingos poros ir ištikimi mylintys vyrai ir moterys gyvena ir todėl šeimos stbilios ir sveikos.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/11 20:00:08 20:00:08

Man taip Orakulas - Paulis pranešė. Juo pasitikiu labiau nei Lietuvos statistika ir moterimis. Iš kur jūs žinote, kad aš neištikimas ar nepatikimas? Kažką jūs čia painiojate arba nesuprantate, bet nieko, juk šiąnakt šventė visoje Europoje, nes laimi Europa. Aš apskritai nemėgstu išdavikų ir tų, kurie smogia iš už nugaros. Ką tik grįžau iš Berlyno, kur tokiu reiškiniu čia Lietuvoje neabejoja: lietuvaitės lytiškai neištikimos. Man tai netrukdo jas nuoširdžiai mylėti ir aš esu jomis patenkintas, galit būti ramūs.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/11 20:13:12 20:13:12

Įvarčio nėr - Orakulas nerimauja, o Europos moterys, damos ir panelės, ruošiasi karštai meilės nakčiai ir apie neištikimybę negalvoja. Alle Fans der europäischen Nationalmannschaft können hier Ihre Grüsse veröffentlichen um am Ende den längsten Fanbrief der Welt entstehen zu lassen. Oranje, Oranje!!! Dafür sollten wir alle sein, wenn nicht schon mein Favoriten das Deutschland im Finale ist!!! Mir völlig egal, wer dieses Spiel gewinnt. Ich freu mich auf ein spannenes Finale und der Bessere soll gewinnen. Holland soll gewinnen macht sie fertig. Also habt alle dran teil...Wer macht den Anfang? Wer das Ende...Viel Spass für alle!

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/11 20:37:11 20:37:11

LAZINCIAUSI IS ISTIKIMYBES KAD OLANDAI LAIMĖS BET NETURIU KAM BUT NEISTIKIMAS

daivoskas

D

12 įrašai

2010/07/11 20:48:25 20:48:25

x,x,x: LAZINCIAUSI IS ISTIKIMYBES KAD OLANDAI LAIMĖS BET NETURIU KAM BUT NEISTIKIMAS

O aš kad ispanai.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/11 21:52:09 21:52:09

Na va, laimėjo Ispanija - Y viva España! Laimėjo Orakulas Paulis: die Sonne scheint bei Tag und Nacht, e viva España! Oi nukentės šiąnakt ištikimybė Ispanijoje.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/11 22:26:13 22:26:13

Jo, į Ispaniją važiuoja mūsų mergužėlės neištikimybės reikalų patvarkyti, Eviva Espana!
Taip, taip, į Ispanija važiuoja visos europietės meilės problemų spręsti, Eviva Espana!
Vienos anksčiau, kitos vėliau, juk meilė spaudžia ir nenusidėti negali.
Ispanijoje ir tik Ispanijoje taip lengvai sprendžias meilės reikalai, Eviva Espana!
Ir visos problemos pasitraukia, Eviva Espana!

„Ja, nach Spanien reisen viele Europäer
nur wegen Sonne und Wasser und Wein.
Einer später doch der and're um so eher
fährt Richtung Spanien und packt die Koffer ein.
Den Regenmantel lassen wir zu Haus
in Spanien sieht es nicht nach Regen aus.

Die Sonne scheint bei Tag und Nacht,
Eviva Espana!
Der Himmel weiß wie sie das macht,
Eviva Espana!
Die Gläser die sind voller Wein,
Eviva Espana.
Und bist du einmal dort willst du nie wieder fort.

Ja, es fesselt dich der Klang der Kastagnetten
und der Flamenco der läßt dich nicht mehr los.
Wenn wir so etwas bei uns zu Hause hätten
dann wär der Urlaub zu Hause grandios.
Doch alle Theorie hat keinen Sinn
im Sommer fahr'n wir alle wieder hin“- geros kloties Ispanijoje ir su Orakulu Pauliumi!
Tschuess!

Ori moteris

O

2 įrašai

2010/07/12 04:37:58 04:37:58

Leli, tau vėl protas pasimaišė? Gal nuo karščio? Ar labai perkaitai? Esant tokio mąstymo vyrui, nė viena, save gerbianti, moteris su jumis nebendraus. Savo paleistuvysčių erezijas galėtum kur nors kitur skleisti, kad ir one.lt Ten tokie pageidaujami. Ir dar žinai, ne visoms moterims patinka futbolas ir visos kitos kvailystės, su juo susijusios. Tai tiesiog košmaras buvo, kuris pagaliau baigėsi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume