Kas cia per nesamones? Neistikimybe nesusijusi su siuolaikiskumu ir kurybingumu. Moteris neistikima, kai jai kazko truksta seimyniniame gyvenime arba kai pati turi kazkokiu psichologiniu problemu. Arba ir viena ir kite.

Zoja
2010/05/14 07:23:59 07:23:59
Kas cia per nesamones? Neistikimybe nesusijusi su siuolaikiskumu ir kurybingumu. Moteris neistikima, kai jai kazko truksta seimyniniame gyvenime arba kai pati turi kazkokiu psichologiniu problemu. Arba ir viena ir kite.
Lelis Borgia
2010/05/14 08:25:12 08:25:12
Vadinasi, šiuolaikinė veikli, energinga, intelektuali moteris turi daug socialinių, turtinių, psichologinių, karjeros ir seksualinių problemų ir prieštaravimų, todėl - seksualiai neištikima ir renkasi separatinę santuoką. Tokių dauguma.
Svečias
2010/05/14 09:58:52 09:58:52
nurodykite, prasome, informacijos/statistikos saltini. Jus atstovaujate TIK savo nuomone, o patirtis - pagal gyvenimo buda. As matau dauguma issilavinusiu, intelektualiu moteru - istikimu.
Lelis Borgia
2010/05/14 10:28:24 10:28:24
Hm, gal jūs tik žiūrite į jas, bet nematote?
trikapeikis intelektualas
2010/05/14 10:50:17 10:50:17
o lelis borgia visus kiaurai mato?
Lelis Borgia
2010/05/14 10:57:59 10:57:59
Sparčiai plintanti reparacija sutuoktiniams leidžia nesilaikyti lytinės ištikimybės ir “ant durniaus” negriauti šeimų - nesiskirti. Separacijoje gali būti lytiškai neištikimu, bet negali sukurti naujos šeimos. Daug šeimų neišgyventų, o gaištų, badautų, jei žmonos nesiverstų prostitucija. Kam skirtis, jei gali nebaudžiamai tenkinti prigimties ir krizės poreikius. Separacija pristabdė skyrybų bumą - augimą.
svajojanti apie
2010/07/11 15:51:26 15:51:26
30 metų buvau ištikima vyrui. Puoselėjau mintis apie gražiai nugyventą gyvenimą,
bet pasirodo internetinė pažintis buvo stipresnė . Pasirodo , kad vidutinio amžiaus
vyrų krizė ieškoti internete pažinčių pasiteisina.
Atsirado gerbėja - išsiskyrusi su 2 vaikais 16 metų jaunesnė.
Ir mėgaujasi , kaip aplink visi sako įsitvėrusi į jį-"Visom keturiom".
Aišku viskas vyko paslapčiomis - vyras apžiūrėtas , apskalbtas,
net į galvą neateitų , kad šitoks pagyvenęs vyriškis pilvūzas galėtų ką sudominti,
bet deje.
Pokalbis su meiluže nieko nepadėjo,- nu tai kas , kad jis jai tinka
į tėvus ir taip jau pasirodo 6 metai. Durys jam visada atviros.
O aš sužinojau tik prieš metus, pasitikėjau juo.
Labai pergyvenau , esu labai jautrios sielos žmogus.
Daug kartų vijau iš namų, bet neina.
Nežinau , nei ką daryti. Išsiskirti - tai turto dalybos.
Matomai to ir laukia meilužė.
P. s. moterys žiūrėkite savo vyrus, niekuo nepasitikėkite.
Žiūrėkite , dėl savo šeimos. Mano šeima išdraskyta.
Sūnus nepasveikino tėvo - Su tėvo diena, manau tai daug ką pasako.
x,x,x
2010/07/11 16:20:25 16:20:25
ai cia jos ne saugoja o keikia ne cia pataikiai
Lelis Borgia
2010/07/11 18:18:06 18:18:06
Prieš futbolo varžybas jums štai ką pasakysiu, kad daugumai vyrų vienos moters nepakanka ir jūs, damos, tai gerai žinote, bet užsiiminėjate čia veidmainystėmis – taikote įvairius makaronų kabinimo triukus ir laikote tai ypatingu menu. Tuo nei didžiuotis, nei liūdėti reikia. Retam vyrui pakanka vienos moters, reikia jų daugiau ir dar ko nors, pavyzdžiui, man. Turiu tai pripažinti. Jei netikite, pasiklauskite Orakulo Pauliaus. Šitas aštuonkojis padaras „Die Orakel-Krake“ žino ne tik kas laimės, bet ir žino, kad moterys šiais laikais labiau neištikimos nei vyrai, bet tik mėgsta šioje srityje mums, vyrams, makaronus kabinti. Patarčiau jį, mielos damos, aplankyti ir pasikonsultuoti kartu su naujaisiais pasaulio futbolo čempionais.
x,x,x
2010/07/11 18:56:03 18:56:03
nebut su kuo sexsaut vyrai butų istikimi akmuo i moteru darza,bet ta istikimybė būtų prievartinė ir netikra akmuo i vyrų darza tad lygu.