Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → draugai?meiluziai?ar kaip?

draugai?meiluziai?ar kaip?

smaiwa

S

144 įrašai

2010/01/19 12:59:38 12:59:38

aciu uz ats.. situac paaiskinimas, kad taip sventes sutikom kartu, pazistu jo seima ir draugus ir visi mane laiko jo 2a puse, neaiskumas tik tarp jo ir manes..ir ne sexe esme, leidziam kartu laika, pramogaujam..tik nera to ivardijimo, kad as ir tu pora, kartu, rimtai.. tiesiog kaip sakant medu kopinejam ir kartais man susisuka galvele tada pradedu mastyt ko man truksta ir kaip cia viska sutvarkius kad gerai gautusi

na perspektyvos tokiose situacijose labai mazai, pati suprantu.. bet noriu pasistengt, turiu tiksla-kad jis atsiltu, nesleptu jausmu ir neapsimetinetu ledkalniu..zinau kad jam patinku kaip ir jis man, ir nera tas pats ar as su kuo susitikineju, tiesiog jis to nesureiksmina ir neparodo..nenori pripazint sau, kad gal jau sveiksta nuo praeities ir gali kazka kurt ateity.. tik ar su manim- laikas parodys

nemanau kad islauksiu pusmety ar metus jei tik as turesiu stengtis vyriska gimine nors ir nedaug cia reiskiasi bet dar nera beveik visiskai isnykusi rusis:) juroj zuveliu daug

Lorele

L

135 įrašai

2010/01/19 13:19:50 13:19:50

smaiwa: na perspektyvos tokiose situacijose labai mazai, pati suprantu.. bet noriu pasistengt, turiu tiksla-kad jis atsiltu, nesleptu jausmu ir neapsimetinetu ledkalniu..zinau kad jam patinku kaip ir jis man, ir nera tas pats ar as su kuo susitikineju, tiesiog jis to nesureiksmina ir neparodo..nenori pripazint sau, kad gal jau sveiksta nuo praeities ir gali kazka kurt ateity.. tik ar su manim- laikas parodys

nemanau kad islauksiu pusmety ar metus jei tik as turesiu stengtis vyriska gimine nors ir nedaug cia reiskiasi bet dar nera beveik visiskai isnykusi rusis:) juroj zuveliu daug

Naiviai skamba - tipo nenori prisipažinti, nesureikšmina... o jums neatrodo, kad žmogus tiesiog nekalba apie tai, ko nejaučia ? Čia jūs sau nenorit prisipažinti ir puoselėjat tuščias viltis.

papartynas

P

483 įrašai

2010/01/19 13:22:33 13:22:33

O jau autorės anketa kokia grazi - "Trumpai apie save: pazinsi-suzinosi.. " Cha cha

niekas

N

62 įrašai

2010/01/19 15:17:12 15:17:12

Kaip visada:pirmos soka saukt moterys !
Mieloji autore as irgi taip daryciau...vyrai minciu neskaito...nera tiesioginio klausimo:kas mes?pora?meiluziai?draugai?ar cia tik flirtas?...Nera ir atsakymu...

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/19 20:54:46 20:54:46

smaiwa: aciu uz ats.. situac paaiskinimas, kad taip sventes sutikom kartu, pazistu jo seima ir draugus ir visi mane laiko jo 2a puse, neaiskumas tik tarp jo ir manes..ir ne sexe esme, leidziam kartu laika, pramogaujam..tik nera to ivardijimo, kad as ir tu pora, kartu, rimtai.. tiesiog kaip sakant medu kopinejam ir kartais man susisuka galvele tada pradedu mastyt ko man truksta ir kaip cia viska sutvarkius kad gerai gautusi

na perspektyvos tokiose situacijose labai mazai, pati suprantu.. bet noriu pasistengt, turiu tiksla-kad jis atsiltu, nesleptu jausmu ir neapsimetinetu ledkalniu..zinau kad jam patinku kaip ir jis man, ir nera tas pats ar as su kuo susitikineju, tiesiog jis to nesureiksmina ir neparodo..nenori pripazint sau, kad gal jau sveiksta nuo praeities ir gali kazka kurt ateity.. tik ar su manim- laikas parodys

Man panasi situacija, tik truputi kitokia. Vaikinas raso nuostabias poetiskas zinutes,bet ne apie meile tiesiai sviesiai. Kai susitinkame, kartais gaunu glamoniu, o jis pasitenkina tik liesdamas mane, abu mes apsirenge. Kartais prasedime ir prakalbame, o jis pabuciuoja tik susitikus ir atsisveikinant, apie glamones ir seksa ne uzuominos. karta supykau , pasakiau kad jauciuosi nereikalinga, o jis sako nesuprantu . Jau tai as nesuprantu; kas mes? draugai, ar kaip? Net ne meiluziai. Atrodo sveikas ir fiziskai (neimpotentas) ir psihiskai. Jei nepatikciau, nekviestu susitikti. Neina prakalbinti. jis buvo vedes. gal tame problema, bet sako kad ne. Patarkite, ka manote?

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/19 20:56:29 20:56:29

smaiwa: aciu uz ats.. situac paaiskinimas, kad taip sventes sutikom kartu, pazistu jo seima ir draugus ir visi mane laiko jo 2a puse, neaiskumas tik tarp jo ir manes..ir ne sexe esme, leidziam kartu laika, pramogaujam..tik nera to ivardijimo, kad as ir tu pora, kartu, rimtai.. tiesiog kaip sakant medu kopinejam ir kartais man susisuka galvele tada pradedu mastyt ko man truksta ir kaip cia viska sutvarkius kad gerai gautusi

Man panasi situacija, tik truputi kitokia. Vaikinas raso nuostabias poetiskas zinutes,bet ne apie meile tiesiai sviesiai. Kai susitinkame, kartais gaunu glamoniu, o jis pasitenkina tik liesdamas mane, abu mes apsirenge. Kartais prasedime ir prakalbame, o jis pabuciuoja tik susitikus ir atsisveikinant, apie glamones ir seksa ne uzuominos. karta supykau , pasakiau kad jauciuosi nereikalinga, o jis sako nesuprantu . Jau tai as nesuprantu; kas mes? draugai, ar kaip? Net ne meiluziai. Atrodo sveikas ir fiziskai (neimpotentas) ir psihiskai. Jei nepatikciau, nekviestu susitikti. Neina prakalbinti. jis buvo vedes. gal tame problema, bet sako kad ne. Patarkite, ka manote?

ivea

I

5 įrašai

2010/01/19 22:17:50 22:17:50

Svečias:

karta supykau , pasakiau kad jauciuosi nereikalinga, o jis sako nesuprantu . Jau tai as nesuprantu; kas mes? draugai, ar kaip? Net ne meiluziai. Atrodo sveikas ir fiziskai (neimpotentas) ir psihiskai. Jei nepatikciau, nekviestu susitikti. Neina prakalbinti. jis buvo vedes. gal tame problema, bet sako kad ne. Patarkite, ka manote?

Na štai, norite kad nusitemptų į lovą, o sakote "jaučiuosi nereikalinga", ir iš to žmogus kažkaip turi suprasti, kad jūs norite sekso ar bent jau kad jis apibrėžtų, kas judu esate vienas kitam. Aš irgi nesuprasčiau, kalbėkite aiškiai. O gal žmogus tiesiog neturi kur nusitempti (pvz, namie pilna žmonių ir t.t.) arba laukia, kad nusitemptumėt jūs

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/19 22:44:20 22:44:20

ivea: [quote="Svečias"

Na štai, norite kad nusitemptų į lovą, o sakote "jaučiuosi nereikalinga", ir iš to žmogus kažkaip turi suprasti, kad jūs norite sekso ar bent jau kad jis apibrėžtų, kas judu esate vienas kitam. Aš irgi nesuprasčiau, kalbėkite aiškiai. O gal žmogus tiesiog neturi kur nusitempti (pvz, namie pilna žmonių ir t.t.) arba laukia, kad nusitemptumėt jūs

Tai ir sakau aiskiai kad jauciuosi nereikalinga jei jam tik i mane pasitrinti uztenka,o kas man is to. salygos yra ir buvo ne karta. matyt esu jam neidomui, o apsimeta kad nesupranta. bet kam jis nutyli? sakytu aiskiai kad nebepatinki. tiek jam tiek man kokia is tokio tampymosi nauda .

niekas

N

62 įrašai

2010/01/20 05:36:08 05:36:08

Svečias:

Tai ir sakau aiskiai kad jauciuosi nereikalinga jei jam tik i mane pasitrinti uztenka,o kas man is to. salygos yra ir buvo ne karta. matyt esu jam neidomui, o apsimeta kad nesupranta. bet kam jis nutyli? sakytu aiskiai kad nebepatinki. tiek jam tiek man kokia is tokio tampymosi nauda .

O seksas ar issprestu "problemas",gal tik atidetu ju sprendima,tam tikram laikui...o kada tinkamiausias laikas aiskiems tavo norams ?
Kai vyrai ir moterys be zodziu sugebes bendraut?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/20 06:31:58 06:31:58

Svečias:

Lyg anekdotas koks- pasakojate, kad sakėte[i:3vp9sbb8] "jaučiuosi nereikalinga..."[/i:3vp9sbb8], jums pataria aiškiai pasakyti, o ne užuominomis, o jūs atšaunate, kad taigi aiškiai ir sakėte- [i:3vp9sbb8]"jaučiuosi nereikalinga..."[/i:3vp9sbb8]

Jūs "aiškiai" kalbate, jis aiškiai, akivaizdžiai ir suprantamai elgiasi . Nesuprantate jo elgesio? Keista. O kodėl esate tikra, kad jis supranta jūsiški?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume