2010/01/20 09:30:28 09:30:28
Svečias: ivea: [quote="Svečias"
Na štai, norite kad nusitemptų į lovą, o sakote "jaučiuosi nereikalinga", ir iš to žmogus kažkaip turi suprasti, kad jūs norite sekso ar bent jau kad jis apibrėžtų, kas judu esate vienas kitam. Aš irgi nesuprasčiau, kalbėkite aiškiai. O gal žmogus tiesiog neturi kur nusitempti (pvz, namie pilna žmonių ir t.t.) arba laukia, kad nusitemptumėt jūs
Tai ir sakau aiskiai kad jauciuosi nereikalinga jei jam tik i mane pasitrinti uztenka,o kas man is to. salygos yra ir buvo ne karta. matyt esu jam neidomui, o apsimeta kad nesupranta. bet kam jis nutyli? sakytu aiskiai kad nebepatinki. tiek jam tiek man kokia is tokio tampymosi nauda .
Panašu, kad vaikinui užtenka paprasto fizinio kontakto, kad patirtų malonumą, o jūsų jausmai jam nerūpi. Savaime peršasi mintis, kad savotiškas nukrypimas . Gal esu neteisi, bet vaikystėje teko ir pačiai matyti ir iš daugelio kitų girdėti apie vyruką, nuolat važinėjantį trolkais ir besistengiantį prisispausti prie kurios moters, manau kad ir pasitrinti į ją . Seksualinis sutrikimas (perversija) - lytinis aktas realizuojamas nenormaliu būdu. Beje, gali būti svarbi jo skyrybų priežastis.
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2010/01/20 09:37:56 09:37:56
samanta..., panašu, panašu...
man tai panašu, kad pasistengus galima ir iki mėnulio išvadų pridaryt, bet ar nereikėtų neprasilenkt su tam tikrai dalykais?
2010/01/20 09:44:06 09:44:06
ivea: Svečias:
Na štai, norite kad nusitemptų į lovą, o sakote "jaučiuosi nereikalinga", ir iš to žmogus kažkaip turi suprasti, kad jūs norite sekso ar bent jau kad jis apibrėžtų, kas judu esate vienas kitam.
Man atrodo [i:10kcx26w]"norite kad nusitemptų į lovą, o sakote "jaučiuosi nereikalinga"[/i:10kcx26w] vienas kitam netrukdo: galima norėti ir negauti, taip dažnai gyvenome būna . Nėra sunku suprasti: jei man sako "jaučiuosi nereikalingas tau" - mano reakcija:pasakau/įrodau kad reikalingas arba prisipažistu "panašu kad taip ir yra, atleisk". O čia vaikinas "nesupranta" Jam patogu turėti "guminę lėlę" šalia. (:?:) Aišku, moterų logika nuo vyrų skiriasi, iš čia daug nesusipratimų...
2010/01/20 09:45:30 09:45:30
rudnosiukas: samanta..., panašu, panašu...
man tai panašu, kad pasistengus galima ir iki mėnulio išvadų pridaryt, bet ar nereikėtų neprasilenkt su tam tikrai dalykais?
Raskite kitokį paaiškinimą. Mielai su tiesa sutiksiu. Man tik panašu, neteigiu kad tai yra tiesa.
2010/01/20 13:16:54 13:16:54
Samanta,mokytoja ir teisuole tu musu. Paaiskinimu tikrai gali buti daug: 1.vyras rimtas,mano.kad "per anksti". 2 Vyras nori, bet mano,kad moteriai atrodo "per anksti". 3. Jis religingas ir iki vestuviu "ni ni".4. Jis pareigingas ir mano,kad "po to" reikia zenytis. 5. Jam kazkas toj srity nepavyko,bijo kad nesekme pasikartos,todel delsia.6.Jis nori, kad moteris imtusi iniciatyvos,nes nori kad "tai" ivyktu tik tada , kada moteris tikrai pati to nori.7... samanta,pagalvok pati.
2010/01/20 14:07:11 14:07:11
petrute: Samanta,mokytoja ir teisuole tu musu. Paaiskinimu tikrai gali buti daug: 1.vyras rimtas,mano.kad "per anksti". 2 Vyras nori, bet mano,kad moteriai atrodo "per anksti". 3. Jis religingas ir iki vestuviu "ni ni".4. Jis pareigingas ir mano,kad "po to" reikia zenytis. 5. Jam kazkas toj srity nepavyko,bijo kad nesekme pasikartos,todel delsia.6.Jis nori, kad moteris imtusi iniciatyvos,nes nori kad "tai" ivyktu tik tada , kada moteris tikrai pati to nori.7... samanta,pagalvok pati.
Hmm man kažkodėl realiausia atrodo 5 priežastis ..
2010/01/20 14:59:30 14:59:30
Gali buti ir taip:vaikinas keleta kartu bande rimciau parodyti iniciatyva,mergina pasake NE...Vaikinas:ok,supratau...ka jam toliau daryti?Vis taip pat rodyti iniciatyva?
O mergina "pasiilgusi"to asistavimo kuria tokias temas
2010/01/20 15:25:57 15:25:57
petrute: Samanta,mokytoja ir teisuole tu musu. Paaiskinimu tikrai gali buti daug: 1.vyras rimtas,mano.kad "per anksti". 2 Vyras nori, bet mano,kad moteriai atrodo "per anksti". 3. Jis religingas ir iki vestuviu "ni ni".4. Jis pareigingas ir mano,kad "po to" reikia zenytis. 5. Jam kazkas toj srity nepavyko,bijo kad nesekme pasikartos,todel delsia.6.Jis nori, kad moteris imtusi iniciatyvos,nes nori kad "tai" ivyktu tik tada , kada moteris tikrai pati to nori.7... samanta,pagalvok pati.
Petrute, tikrai esi teisi . Apžvelgei visus galimus variantus. Bet man iš jų 5 irgi realiausias. Neteko su tokiu atveju susidurti .
Bet juk galimas ir mano variantas.
2010/01/21 09:25:23 09:25:23
Geriausia pacio vyro paklaust, jei jau kitaip neimanoma.
2010/01/22 11:06:35 11:06:35
smaiwa: viskas prasidejo kaip visada..2zmones susipazino.. pradejo bendrauti, pasakoti apie save,savo pomegius, ex meiles tt. Draugai..kol kazkaip netycia vienisumas ir silumos trukumas padare savo..buciniai..glamones..sexas.........1-2-3 kartas ir vis dar draugai, jokiu isipareigojimu, jokiu pavydu.. gal ir gerai?
galiu laisvai susitikinet su kitais, o jis net negalvos rodyt pavydo ar panasiai.. bet juk ir to noris
bandant kalbetis gaunasi kad as ji spaudziu noredama rimtu santykiu.. nes paskutinieji jam iki db palike zaizdu
pati nzn ar noriu tik jo ir ar pati jo neiskaudinsiu vos pasirodys kazkas idomiau...
kaip draugai l gerai sutariam, lovoj-visx ok, bet vos ne lovoj- ir vel tik draugai- jokio artumo, svelnumo, jokiu minciu.. nieko
nzn ar pakankamai aiskiai aprasiau situac.. bet kaip jums atrodo kas mes db, draugai?meiluziai? ar kaip?
ar laukti ir tiketis jo 'atsilimo', ar uzskaityti tai kaip abipuse gydymo terapija ir vixa pamirsus pradet naujus perspektyvius santykius? dekoju uz ats..
Jiusu sandori labai jai ipatyngas tom kadjium neiseina gal rimtai pasikalbeti kaip gyventi toliau ir nesusiklosciusius santikius butu gereu ispresti rimtu pokalbiu, paklauskjo ar tikrai jis nori rimto isipareigojima su tavimi! to paciu paklausk ir isitikink ar pasirosus esi pati, psihiatrai nelabpades nes cia tik dvejiu zmoniu santikiai ir ne kaimynu isikisimas. Artaskite laiko kuri skirkite esminiam dalikais kuriu zinosite ar tikrai skirti vienas kita Su pagarba Petras
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume