Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → draugai?meiluziai?ar kaip?

draugai?meiluziai?ar kaip?

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/19 05:44:39 05:44:39

samanta:
smaiwa:
ar laukti ir tiketis jo 'atsilimo', ar uzskaityti tai kaip abipuse gydymo terapija ir vixa pamirsus pradet naujus perspektyvius santykius? dekoju uz ats..

Jeigu jums jis svarbus - neskubėkite, dar palaukite. Kartais daug laiko praeina, kol "atšyla", bet užtat gal būsite tikra, kad jam tapsite nuo šiol vienintelė - kuri laukė, suprato.
Na, gali būti ir kitaip...Svarbu, ką sako širdis.

Manau, kad laukti galima pusmetį, na maximum - metus, o jei taip eina metų metai ir tu akivaizdžiai matai, kad jam patinka jaustis ta auka, tuo nelaiminguoju, kurį visi guodžia, jam atleidžia tą neįsipareigojimą, nes jis NEGALI ĮSIPAREIGOTI, NES BIJO!!! Nes jam reikia tik pasiguodimo, pasimylėjimo ir nieko daugiau. Tai kam tau to reikia? Kam tau aukoti savo gyvenimą, būnant vien guodėja, amžinai laukiančiąja? Kol galų gale pati nusivilsi vyrais ir pačiai beliks tik guostis? Taip, aš irgi esu už neskubėjimą, tikrai niekada neskubu nurašyti žmogaus, nes tie - artimi dūšiai - nesimėto... Bet kartais santykiai yra tokie akivaizdžiai neperspektyvūs, tokie nelygiaverčiai... ir tada reikia atsižvelgti į savo pačios poreikius, susiimti ir pasiųsti tokius vyrus velniop... Na, kol jie suaugs...

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/19 07:01:16 07:01:16

Gyveno karta senis ir senele: (toliau istorijas kuriame patys)

Kaip pasiklosi taip issimiegosi. O kurioje vietoje scenarijaus autores draugas kalba apie neva kazkokius isipareigojimus? Issigalvojote mielosios eilini karta.
Na pratruko vaikinukas silpnumo akimirka. Paverke. Visai gali buti, kad dabar del to jauciasi prastai. Na kaip cia dabar taip. Juk simta kartu sakete, moterims reik vyrisku vyru!
Nesuprantu as moteru OK seksas per pirma pasimatyma. Taciau esu tokia nuomone susidares. Tam, kad moteris isileistu vyra i lova reikalingi jausmai. Vyrams to nereik.
Sis scenarijus puikiai tai atspindi.
Temos autorei, ko norejai ta ir gavai.
Kazkokia nuojauta kuzda, kad gali buti ir taip. Moterys kartais labiau vadovaujasi savo ismone, nei tuo ka girdi is savo partnerio. Klausimas autorei. Ar tikrai "girdejai" ka pasakojo tavo vaikinas?!
PS Jei zmogus nori gerti vandens. Vadinasi, turetu gerti vandeni.

Ori

O

1 įrašai

2010/01/19 08:16:17 08:16:17

Nera reikalo dulkintis su visais kas pasitaiko. Jei nesi tikra del draugystes, rimtu santykiu, nepasiduok aistringumui. Tegu protas ir ismintis Jus valdo, o ne kunas. Demesio! Moterys/merginos, lytiniai santykiai emociskai labai pririsa prie zmogaus, na nebent esi visiskas zombis ir zmogu laikai daiktu/vibratoriumi, tuomet koks skirtumas )))). Bet kiek suprantu is forumo dalyviu pasisakymo, jos dar kazka jaucia ir joms nemalonu jausti vyriska nepagarba, nesugebejima parodyti demesio. Linku buti orioms, gerbkite save, tuomet diedai gerbs Jus, mielosios. As pries seksa iki vedybu .

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/19 08:24:06 08:24:06

O koks gi skirtumas toks jis ar anoks? Patinka- bendrauk, nepatinka- ieškok kito. Ar čia vėl viską valdo noras kažką pakeisti? Pakeisti kitą, bet ne save. Kažkieno pliusai tai gerai, na o minusus reikia pakeisti, laukti kol pasikeis, leisti jam suprasti (arba liepti), kad tuos minusus pakeistų taip, kad jie įtiktų...
Ar žinot kur tai vedą?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/19 08:39:06 08:39:06

Ori: As pries seksa iki vedybu .

Labai gera nuostata . O vat man ji nepasiteisino, kaip sakoma, pilnas "pravalas". Rezultatas - skyrybos ir daugelis metų "žaizdų laižymo". Aš dabar jau užseksą prieš vedybas!

man ir taip buvo

M

2 įrašai

2010/01/19 09:30:23 09:30:23

Vyrams labai budingas "savininkiskumo" jausmas... jeigu atsiranda moteris, kuri jam yra svarbi ir patinka labiau uz kitas, jis tikrai nesidalins su aplinkiniais. Is autores laisko suprantama, kad jis leidzia jai susitikineti ir ieskoti kitu... Va cia ir visas atsakymas... Patarimas: jeigu tokie santykiai netenkian - nutrauk juos. O kad jie ne tokie kokiu nori rodo tai jog parasei ir tau klausimai kyla.. Kai santykiai aisku, jie aiskus, ir nereikia bandyti sudelioti tasku paciai ant visu raidziu, suvesti kazkokiu jo pasakymu su poelgiais; ir bandyti analizuoti... Nieko tu cia neisanalizuosi.. Buvau labai panasioj situacijoj, supratau, kad man netinka taip kaip yra ir nutraukiau viska.. Is karto palengvejo.. Kuo ilgiau lauksi, tuo bus sunkiau.. O kad jam nerupi taip kaip turetum rupeti (na kaip bunant "jo mergina") tai cia ir taip Aisku... Sekmes rasti stiprybes pasiusti ji po velniu...

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/19 10:11:53 10:11:53

man ir taip buvo: Vyrams labai budingas "savininkiskumo" jausmas... jeigu atsiranda moteris, kuri jam yra svarbi ir patinka labiau uz kitas, jis tikrai nesidalins su aplinkiniais. Is autores laisko suprantama, kad jis leidzia jai susitikineti ir ieskoti kitu... [b:19gj39xd]Va cia ir visas atsakymas... [/b:19gj39xd]Patarimas: jeigu tokie santykiai netenkian - nutrauk juos. O kad jie ne tokie kokiu nori rodo tai jog parasei ir tau klausimai kyla.. Kai santykiai aisku, jie aiskus, ir nereikia bandyti sudelioti tasku paciai ant visu raidziu, suvesti kazkokiu jo pasakymu su poelgiais; ir bandyti analizuoti... Nieko tu cia neisanalizuosi.. Buvau labai panasioj situacijoj, supratau, kad man netinka taip kaip yra ir nutraukiau viska.. Is karto palengvejo.. Kuo ilgiau lauksi, tuo bus sunkiau.. O kad jam nerupi taip kaip turetum rupeti (na kaip bunant "jo mergina") tai cia ir taip Aisku... Sekmes rasti stiprybes pasiusti ji po velniu...

Ne viskas saldu kas medum patepta.
Labai teisingas patarimas "Patarimas: jeigu tokie santykiai netenkian - nutrauk juos." As ji vardinciau kaip topiniu. Patarimas numeris vienas. Ir ziurekite jau 70% issiskyrusiu poru. Tai tada naturaliai kyla klausimas jai tik kur kazkas netenkina"nutraukti". Antras klausimas, tai gal tada aplamai nereikalingi artimi santykiai!?
Gal sureiksminu, o gal ir ne. PVZ. nepasiklojo lovos, nutraukti santykius. Isejo i kaboka, nutraukti santykius. Irtt... Tai apie kokias mes cia santykiu kurybas kalbame. Kai reikalingas tik derlius, o ukio puoselet nenorime...
Ka reiskia frazes "nesidalina su kitais" tai nera mano privatus kapitalas...

Mano vienas is favoritu gerb. O. Lapinas sako, kad pora turi vienas kita papildyti ir nevarzyti. (Idomu jis tuo pats tiki ka sako ar ne?) Myleti, tiek vyrams tiek moterims sako, savintis.
Kas kam patinka?!

ir man taip buvo

I

2 įrašai

2010/01/19 10:29:27 10:29:27

Svečias:
man ir taip buvo: Vyrams labai budingas "savininkiskumo" jausmas... jeigu atsiranda moteris, kuri jam yra svarbi ir patinka labiau uz kitas, jis tikrai nesidalins su aplinkiniais. Is autores laisko suprantama, kad jis leidzia jai susitikineti ir ieskoti kitu... [b:1zhq6lp0]Va cia ir visas atsakymas... [/b:1zhq6lp0]Patarimas: jeigu tokie santykiai netenkian - nutrauk juos. O kad jie ne tokie kokiu nori rodo tai jog parasei ir tau klausimai kyla.. Kai santykiai aisku, jie aiskus, ir nereikia bandyti sudelioti tasku paciai ant visu raidziu, suvesti kazkokiu jo pasakymu su poelgiais; ir bandyti analizuoti... Nieko tu cia neisanalizuosi.. Buvau labai panasioj situacijoj, supratau, kad man netinka taip kaip yra ir nutraukiau viska.. Is karto palengvejo.. Kuo ilgiau lauksi, tuo bus sunkiau.. O kad jam nerupi taip kaip turetum rupeti (na kaip bunant "jo mergina") tai cia ir taip Aisku... Sekmes rasti stiprybes pasiusti ji po velniu...

Labai teisingas patarimas "Patarimas: jeigu tokie santykiai netenkian - nutrauk juos." As ji vardinciau kaip topiniu. Patarimas numeris vienas. Ir ziurekite jau 70% issiskyrusiu poru. Tai tada naturaliai kyla klausimas jai tik kur kazkas netenkina"nutraukti". Antras klausimas, tai gal tada aplamai nereikalingi artimi santykiai!?
Gal sureiksminu, o gal ir ne. PVZ. nepasiklojo lovos, nutraukti santykius. Isejo i kaboka, nutraukti santykius. Irtt... Tai apie kokias mes cia santykiu kurybas kalbame. Kai reikalingas tik derlius, o ukio puoselet nenorime...

Mano vienas is favoritu gerb. O. Lapinas sako, kad pora turi vienas kita papildyti ir nevarzyti. (Idomu jis tuo pats tiki ka sako ar ne?) Myleti, tiek vyrams tiek moterims sako, savintis.
Kas kam patinka?!

turiu passtebeti, kad kazkas neatskiria dvieju dalyku: santykiai (pora, seima, mylintys vienas kita zmones) ir bendravimas kaip kad temos autores... kokie cia santykiai???? cia vienas ateina pasibuna, paverkia, pasitenkina ir iseina.. kaip sakoma "pavartoja" ir iki sekancio karto jeigu nerasiu geriau.. va as ir kalbu apie tai, kad jeigu tokie "santykiai" netenkina tai juos ir reikia nutraukti... Ir nereikia cia "purkstauti" kad nera "savininkiskumo jausmo" pas vyrus.. ne vienas ir ne viena karta uzduoda klausima merginai "tu mano?" ... tas pasakymas yra "abstraktus".. bet normalus vyras, su normaliais ketinimais ir norais tikrai neleis savo merginai susitikineti su kitais...t.y. nenores kad jinai ta darytu..

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/19 10:29:47 10:29:47

Svečias:

Kas kam patinka?!

Viskas labai individualu. Jei žmogus man labai svarbus (pasikartosiu) - verta laukti, stengtis dėl santykių. Jei ne, užknisa - tada viso gero. Atsakymas yra tik pačiame žmoguje. Bet faktas, kas per lengvai skiriamasi. Tik temos autorė nesusituokusi su juo, tad nėra įsipareigojimų - kita situacija.
Beje, paaiškinkite, kaip suprantate frazę [i:2z176g9f][Myleti, tiek vyrams tiek moterims sako, savintis.].[/i:2z176g9f] Ar tai reiškia kad gerb. Lapinas (man irgi patinka) nori pasakyti, kad meilė yra negerai, tai savinimasis? O kaip tada nesavanaudiška meilė (agape)?

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/19 12:02:30 12:02:30

Mylet lygu savintis. Tiek vyrams tiek moterims.
[i:2xsx045n]"bet normalus vyras, su normaliais ketinimais ir norais tikrai neleis savo merginai susitikineti su kitais...t.y. nenores kad jinai ta darytu.."[/i:2xsx045n]
Kas yra "normalus" (pati rasiai), o kokie nenormalus ketinimai?
Tiek normalius tiek ir nenormalius santykius susikuriame mes patys.
Parodoksas Samanta yra tame, (skaitau save normaliu) as negaliu neleisti savo moteriai, bet galiu nenoreti.
As asmeniskai nematau skirtumo vedes, istekejusi, ka tik susimete ar apsimete. Toleruoji, toleruok. Patinka mochizmas, kankinkis. Nepatinka, netylek. [b:2xsx045n]Laikas "pinigai".[/b:2xsx045n]
Busiu labai drasus. Visi mes daugiau ar maziau egoistai. Is tam tikru santykiu mes kazko tikimes, is ju kazka pasiimam kazka duodam. Tas kuris tikejosi kazka gauti, bet negavo alle nuskriaustas.

[i:2xsx045n]"O kaip tada nesavanaudiška meilė (agape)?"[/i:2xsx045n]
Kaip buvau daug jaunesnis pamenu klausdavau "ar tu mano?" veliau peraugo "as tavo". O sie sakymai kyla is sirdies. Bet ne todel, kad "seksas su juo arba su ja OK" Mano nuomone tai ne savanaudiskumas, o branda.
[i:2xsx045n]"nori pasakyti, kad meilė yra negerai, tai savinimasis?"[/i:2xsx045n]
Kiekvienas isproteja savaip.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume