Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mano mergina buvo ištekėjusi. Mintys.

Mano mergina buvo ištekėjusi. Mintys.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/30 18:27:14 18:27:14

samanta:
dainelė:
Praeitis yra svarbu. Lengvabūdiška manyti, kad praeitis neturi įtakos šiai dienai.
Praeitis svarbi tik tuomet, kai jos šleifas driekiasi į dabartį. Jei yra baigta - ji nebesvarbi. Visuomenėje paplitusi klaida stigmatizuoti tam tikrų grupių žmones. Vienas gan drastiškas pvz.: buvusiems kaliniams sunku užsikabinti laisvėje dėl kreivo požiūrio į juos.

Sent-Egziuperi rašė: aš atėjau iš savo vaikystės....

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/30 21:38:23 21:38:23

Svečias:
samanta:
dainelė:
Sent-Egziuperi rašė: aš atėjau iš savo vaikystės....

Tai išeitų, kad norint su kuo rimtai draugauti, pirmiausia reikia išstudijuoti jo vaikystės niuansus . skyrybos visai ir ne prie ko, jos irgi iš vaikystės. Iš esmės sutinku. Bet svarbu kas žmogus YRA, o ne kuo buvo. Yra panaši tema apie praeitį.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/30 22:46:33 22:46:33

samanta:

Tai išeitų, kad norint su kuo rimtai draugauti, pirmiausia reikia išstudijuoti jo vaikystės niuansus . skyrybos visai ir ne prie ko, jos irgi iš vaikystės. Iš esmės sutinku. Bet svarbu kas žmogus YRA, o ne kuo buvo. Yra panaši tema apie praeitį.[/quote]

O gal palikime vaikystė kasinėti psichoanalitikams?
Yra dvi nenuginčijamos tiesos: žmonės nesikeičia. Ir jei žmonės keičiasi, tai daro dėl savęs. ir paprastai tas keitimasis būna po didelių sukrėtimų. Skyrybos gali būti tokiu skrėtimu.

niekas

N

62 įrašai

2010/01/04 14:50:24 14:50:24

Kita karta gal net labiau tikeciau zmogumi,kuris buvo santuokoje,motyvuociau tuo,kad Jis/Ji turejo ryzto,drasos eiti i si statusa..prisiimdamas atsakomybe uz tai,kas joje vyksta

Viešnia

V

281 įrašai

2010/01/04 17:21:06 17:21:06

Man tai atrodo visai normalus pasvarstymai apie draugės vedybinę patirtį. Tokiame jauname amžiuje aš irgi apie tai pagalvočiau. Turiu giminaitį, kuris vedė išsiskyrusią (be vaikų) ir dar vyresnę moterį. Kiek tėvams nervų buvo. Ir ilgam. Bet dabar jie tokia pora, kad vandeniu neperliesi, kartu jau 20 m. Viskas nuo jūsų priklauso, kiek gerai jus ją jaučiate, kaip sutampa jūsų vertybės ir pan. Jeigu kalbėčiau apie save, man didelis trūkumas būtų, jei mergina būtų ištekėjusi už musulmono ...

mergina

M

65 įrašai

2010/01/28 16:41:07 16:41:07

Negalima taip lengvai "nurasyti" zmogaus,jei jis buvo zenges savo gyvenime toki zingsni kaip santuoka.. Pasakysiu is savo patirties,kaip man buvo. Kai buvau jauna,naivi ir kvaila,susipazinau su labai mielu vyruku,man buvo gera su juo,mes patikom vienas kitam,ir kas zino,kaip butu viskas baigesi,jei ne mano nutarimas,kad as negaliu buti su juo vien del to,kad jis buvo issiskyres.. As ta fakta apie ji suzinojau per 4 musu pasimatyma,ir iskart supratau,kad daugiau nebegalesiu su juo susitikti ir testi musu pazinties,nes man tai tada atrode DIDELE DIDELE KLIUTIS.. Kai jis suzinojo,del kokios priezasties as nutraukiu musu pazinti,jis labai isizeide,nesuprato,kaip as galiu taip kvailai mastyti ir del tokios priezasties ji palikti.. Ir dar pasake man tokius zodzius:"Ziurek,kad tik kada nors gyvenime nepasigaletum.." Ir ka jus manot??!! Viskas atsisuko pries mane!!!! Atsitiko mano gyvenime toks ivykis kaip vedybos.. O paskui seke ir skyrybos.. Tokiu dalyku,zmogus,negali suplanuoti.. Kai tuokiesi,esi uztikrintas del savo zingsnio,ir net nemanai,kad to zmogaus greitai neteksi.. Ne viskas priklauso nuo musu noru. Kai kas yra ir 'is auksciau',kas nulemia daug ka.. Na tai vat,as istekejau,bet nepraejus nei 2 metams nuo vestuviu,jau buvau su 'issiskyrusios moters statusu.." Ir teko susidurti su lygiai tokiu paciu atveju,kaip ir man buvo,pries sutinkant savo busima vyra.. Praejus beveik 2 metams nuo skyrybu,susipazinau su labai fainu zmoguciu,bet jis atsisake su manim testi pazinti vie del to,kad as buvau istekejusi.. Jam trukdo tas 'issiskyrusios' merginos statusas.. Tipo,kaip man reiktu tevams tave pristatyti ir pan.... Taip sakant,LAZDA TURI 2 GALUS Viskas atsisuko pries mane!!!!

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/28 19:16:35 19:16:35

Taip, Mergina. Cia tai gyvenimo desnis. Gyvenimas visada pateikia saskaitas. Anksciau ar veliau, bet neisvengiamai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/28 19:52:08 19:52:08

Mergina: Taip sakant,LAZDA TURI 2 GALUS Viskas atsisuko pries mane!!!!

Miela Mergina, jei save kaltini - nustok tai daryti. Nesi kalta dėl tokio mąstymo kadaise. Jokia čia ne likimo bauda tau, tokio dalyko nebūna. Tai mes patys save pasąmoningai baudžiame už padarytas klaidas, nes smerkiame. Pati patyriau panašią situaciją tik kitomis aplinkybėmis, gal kada papasakosiu...Idealus pavyzdys, kai pati save nubaudžiau labai skaudžiai net to iš pradžių nesuvokdama...Aš pati, o ne likimas už mano klaidą, nors klaida tai nebuvo - aš tai pasąmoningai laikiau klaida. Ir tu, Mergina, jokios tada klaidos nepadarei - tiesiog tau taip atrodė geriausia it tu tada buvai TEISI.

niekas

N

62 įrašai

2010/01/29 10:12:55 10:12:55

Zmogaus del jo praeities nereiketu teisti,dziaugtis tuo kas yra dabar,nesukant sau galvos,kas buvo ar bus;)

Laurynas-IX

L

30 įrašai

2010/01/29 19:20:46 19:20:46

Tau jos statusas "Išsiskyrusi" tikrai kliūva.

O kodėl? Ar todėl kad atrodo "panaudota"? Jei taip tada Tu tiesiog kvailas. O gal todėl, kad santuoka tau turi vertę ir bijai kad situacija pasikartos? Tada tau reikėtų išsiaiškinti skyrybų priežastį. Net juokinga kaip viskas paprasta

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume