2010/05/27 17:41:19 17:41:19
Sveikas, nematau čia kažko blogo, plius jog ji sako,kad jai yra su Tavimi gera. Žinoma, vestuvės Dievo akivaizdoje tai rimtas žingsnis,bet ar galime garantuoti kad šita santuoka išgelbės nuo skyrybų? Man atrodo,kad ne. Tiesiog gyveni gyvenimą ir supranti,kad tada ir tada padarei klaidą, mėgini ją taisyti. Taip ir gaunasi. O iš tiesų visa ko kaltininkas yra prastas suvokimas,kad meilė turi stadijas:susižavėjimas,simpatija,įsimylėjimas ir tada meilė. Deja tokia realybė ir meilės ir pirmo žvilgsnio nėra. Tau patarčiau su mergina pasišnekėti atvirai, pasakyti kaip jautiesi, ką galvoji, slėpti jausmus ar kažką panašaus giliai savyje ne išeitis. Sėkmės
2010/05/27 20:04:18 20:04:18
o kam viso to reikia kd vel issiskirtum
2010/05/29 13:07:47 13:07:47
Berneli, turejau drauga TUREJAU kuris draugavo su jaunesne uz save berods 10m pana tai zodziu ji 15m pagimde vaika, vaikas atsirado meile baigesi. Tai kuom gi panele kalta. Lygiai taip pat tavo atveju, padare klaida, bet tai gal jau taip gavosi, kad nu nejos visgi kalte, visokiu gi atvesusiom smegenim bahuriuku buna, pjankes mustynes zeminimas etc. Gal cia nuo labai toli pradejau koks skirtumas issiskyrusi ji ar ne, jei tau gerai su ja tai ir bukit kartu ir spjauk cia visiems i snukius kurie sakys priesingai.
2010/05/31 14:38:34 14:38:34
A kas cia tokio,kad buvo.juk ji buvo,o ne yra istekejus.nemanau,kad del to gali kilt kokios problemos.o jeigu tau paciam tas faktas neduoda ramybes,tai patarciau susest,pasikalbet ir issiaiskin.juk,galu gale,ne mazi vaikai esat...
2011/03/21 07:10:18 07:10:18
Asmeniškai aš, nieko blogo nematau, kad ji buvo ištekėjusi. Tai jos gyvenimas, jos praeitis, reikia džiaugtis, kad dabar TU ją turi, kad su ja bendraujasi, ir gal netgi neblogai? tai kam čia knaisiotis po praeitį, jei pasakė tokį faktą, vadinasi, ji norėjo iš tavęs sulaukti palaikymo ir supratimo.. o jei to nesupratai, ji gali pasijust per daug atvira tau. Taip kad sėskit ir abu draugiškai pasikalbėkit, gal ji norės daugiau pasipasakoti apie savo santuoką ir tu PRIVALAI ją suprasti. Aišku, jei ją gerbi ir galbūt net jau MYLI
2011/03/21 15:20:38 15:20:38
Na aš irgi nieko blogo nematau, jog kažkuri iš pusių buvo ištekėjusi. Mažiau klausyk ka sako kiti, svarbu tau su ja gera. Nes paskui kai prarasi, tai tada nagus griauši, kad draugų ir pažįstamų nuomonės paisei. Ir ka tada darysi?? Draugų juk neapkaltinsi, kad va jūs man nuomonę formavot ir pan... O beto, iš gyvenimiškos patirties galiu psakyt, labai mažai draugai , o tuo labioau pažįstami įsigilina į tavo santykius, problemas . Gal greičiau tau duoda toki atsakymą koki tu nori girdėti. Taip, kad santykiuose su mergina, visų draugų pažįstamų nuomones padėk į šalį..
SĖKMĖS
2011/03/22 13:57:11 13:57:11
Žymiai geriau kai tavo mergina ne buvo, o visdar yra ištekėjusi.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume