Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mano mergina buvo ištekėjusi. Mintys.

Mano mergina buvo ištekėjusi. Mintys.

Europietis007

E

1 įrašai

2009/12/27 00:16:16 00:16:16

Daugauju su mergina, ji įdomus žmogus, patinka ji man, bet štai buvo ištekėjusi. Neturime dar nė 30 metų - jauni. Ieškau kažkokių minčių ta tema. Pačiam atrodo tas faktas lyg ir netrukdo, bet sakysit, tada gi ir temos forume nerašytum. Vadinasi rupi. Gal kažkiek tos religinės vertybės braižo - ale privalot santuoka laikyti, kad ir kokia ji būtų bei kt. Hm, gal ir požiūris i santykius kitoks, nors sako ji, jog su manim jaučiasi labai gerai. Taigi, ką manot apie draugystę, santykius su išsituokusiu žmogum? Kažkodėl kažko pasimetęs aš. Žmogus visgi patinka, bet...

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/27 07:22:21 07:22:21

o cia ne ta pati tema, kaip issiskirti su gera mergina?
swx

Taskas

T

207 įrašai

2009/12/27 09:43:06 09:43:06

Jei zmogus patinka tai koks skirtumas, kad istekejusi. Jei budama 30m butu jau tris kartus issiskirusi tai susimastyciau, pasidomeciau kas ten visgi vis nutinka, o dabar nematau reikalo sukti smegenu.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/27 10:03:28 10:03:28

Gal ne tiek ir patinka, jei trukdo tokie, atleiskite, niekai . O jei žinotumėte, kad ji iki jūsų turėjo kelis sugyventinius, jums tai būtų priimtiniau? Kai myli, svarbus yra žmogus, o ne praeitis (mano nuomone).

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2009/12/27 10:05:32 10:05:32

"galbut", "turbut", "o", "bet", "taciau" ir t.t. ir pan... Visos abejones kyla is tavo baimiu ir nepasitikejimo, prie ko cia mergina. Ar issituokusi mergina/moteris yra brokuota, misteri tobulybe? Jei kas be nuodemes tegu pirmas meta i mane akmeni . Tiketina, kad baznytine santuoka galima pripazinti negaliojancia jei tam bus pagrindo ir jus istiesu esate skirti vienas kitam.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/27 10:09:02 10:09:02

Kažin ar įmanoma surasti žmogų, be jokių kitų santykių praeityje. O tampame tokiais kokiais esame būtent dėl to, kas nutiko praeityje. Gal kaip tik, išsiskyrimas jai padės labiau branginti ir auginti naujus santykius.

Nedaug pasakei apie draugę ir jūsų santykius - ar ji turi vaikų iš pirmos santuokos? Jei ne - kiek dabar žmonių gyvena nesusituokę. Kažin ar jų išsiskyrimai mažiau skausmingi nei oficialus santuokos nutraukimas.

Sakai religinės vertybės... O kokios jos pas tave? Gal spaudžia kažkas kita, tos skirtingos vertybės, o ne tai, kad ji išsiskyrusi.

teta

T

171 įrašai

2009/12/27 10:49:35 10:49:35

Dabar tau istuoka trukdo, bet patikek, neprabegs nei 10m , kai jau senberniai, senmerges prades atrodyt netike. Taip, kad viskas priklauso nuo ko, kaip ir kuriuo momentu ziuresi. Taip, kad nesuk galvos del nieku, kol apie tave pati, kaip apie brokuota negalvoja

PWD

P

56 įrašai

2009/12/27 20:52:05 20:52:05

Tokiame amžiuje labiau reikėtu bijoti merginos kuri dar nebuvo vedusi ar turėjusi ilgalaikių santykių. Tai tarsi parodo, kad rimtai žiūri į santykius, o ne tik šiaip gero laiko praleidimui partnerio ieško. Ašku būtu gerai išsiaiškinti ir skirybų priežastis.

Romuta

R

497 įrašai

2009/12/28 09:27:23 09:27:23

Europietis007: Daugauju su mergina, ji įdomus žmogus, patinka ji man, bet štai buvo ištekėjusi. Neturime dar nė 30 metų - jauni. Ieškau kažkokių minčių ta tema. Pačiam atrodo tas faktas lyg ir netrukdo, bet sakysit, tada gi ir temos forume nerašytum. Vadinasi rupi. Gal kažkiek tos religinės vertybės braižo - ale privalot santuoka laikyti, kad ir kokia ji būtų bei kt. Hm, gal ir požiūris i santykius kitoks, nors sako ji, jog su manim jaučiasi labai gerai. Taigi, ką manot apie draugystę, santykius su išsituokusiu žmogum? Kažkodėl kažko pasimetęs aš. Žmogus visgi patinka, bet...

Keista, draugauji su mergina, kuri tau patinka, bet ieškai kabliukų. Kodėl taip nepasitiki savimi? Buvo ištekėjusi - tai trukdo tau ar tavo pažistamiems. Kai subresi rimtiems santykiams, tai tikrai niekas netrukdys ir tai kad buvo ištekėjusi, ir gal dar kokie trūkumai, kurie dabar tau lyg ir netrukdo, bet visdėlto neramina.

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/28 23:03:45 23:03:45

Nors skaudu ir apmaudu, bet deja, dauguma musu yra issituoke. Nezinau, bet tikiuosi, kad dar nesam isbraukti ir nurasyti is gyvenimo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume