2009/12/07 23:08:58 23:08:58
Sveiki, prasau jusu nuomones, o gal ir patarimo. Situacija trumpai tokia. Bendraujame kelis menesius. Vaikinas mandagus, jo sms-ai malonūs, rodo demesi mano gyvenimui. Bet man truputi keista: ne zodzio, ka jis man jaucia, o tik uzuominos. Man jis labai patinka, bet kadangi jau buvau anksciau isduota, man savigarba ir savisauga neleidzia jam parodyti bent kiek daugiau demesio, negu rankos paspaudima. Jis irgi prie manes beveik neprisiliecia. Jauciuosi keistokai. Susitike kalbames apie viska ir daug, bet kas liecia musu jausmus vienas kitam, viskas labai neapibrezta. Nezinau ar jis bijo ar nieko rimto man nejaucia, o gal dar abejoja. Man raso ir kiti svetaines vaikinai. Kai kurie ju manau ir drasesni ir atkaklesni. dar nebuvau ne su vienu ju susitikusi. Jauciu, kad tai gali buti isdavyste. Jis man labai labai patinka. Bet savigarba neleidzia. Bijau buti iskaudinta jei pasakysiu jam ka jauciu. bijau, kad jis taps padeties seimininkas. Be to gal kitas man pasirodys tinkamesnis ir dar labiau patiks - taip kad as pamirsiu savigarba. dar jauciu koks jis jautrus ir labai bijau ji iskaudinti. Atleiskite, jei nerisliai parasiau. Jauciuosi pasimetusi.
2009/12/08 08:04:47 08:04:47
Jis tau siunčia užuominas, o tu jam jokių signalų.. ir poto tikiesi jog ims ir prisipažins jog tave myli Užuominos tam ir skirtos jog patikrinti, ko tikėtis iš kito žmogaus, ir jei tu jam neatsakai jokių užuominų, tai ko žmogui tikėtis? Vieni žodžiais "myliu" švaistosi, kiti atsakingiau į tai žiūri. Ir dar kiek supratau, su juo tik susirašinėji? Ir nori jog po 5 laiškų, prisipažintų jog myli? Gal jis nėra iš tų kurie tiki meile iš pirmo žvilgsnio į nuotrauką? Ir jei dar nebuvot susitike, tai gal pirmiau susitikit.
2009/12/08 08:13:54 08:13:54
Buvo ir man panasi situacija. Veliau, kai jau buvo per velu, jis sake, kad yra nedrasus ir neryztingas, kad as turejau daugiau iniciatyvos parodyti. Atsirado, kas parode ir psio- nusvilpe kasni is po nosies...
Niekas nesako, kad reikia prisipazint meile ir tt. Bet akim pablizginti, ilgesingai paziureti, pagundyti, prisiliest lyg ne tycia, flirtuok- daugiau flirtuok!... na ar man jus jaunima mokyti...
2009/12/08 08:42:05 08:42:05
Santykiai kuriuos nupasakojate, labiau panasus i statinius. Vyksta, bet is ties stovi vietoje. Jei norite, kad kazkas vyktu "kazkas" turetu tam suteikti dinamikos.
Antra vertus, tame tekste yra iliuziju.
Esme del kurios "atsiliepiau":
Tai, kad Jus dar "nezinote" ar tai tas vaikinas su kuriuo noretumete nugyventi gyvenima. Tokia nuomone sudarote, kad lyg prasotes patarimo kaip suteikti santykiams dinamikos, bet tuo paciu tikites* sulaugti geresnio. Man atrodo cia esminis klausimas?! Atsakyma zinote tik Jus!
swx
2009/12/08 08:59:21 08:59:21
Tai kad man rodos išvis anksti kalbėti apie kažką, nes temos autorė dar su juo gyvai nebuvo susitikus, o ir dar vis geresnio ieško.. O atsarginio varianto vaidmuo nemanau jog žavi tą vaikinuką, galbūt tai jis ir žino (gal kas iš draugų su ja bendrauja ir t.t.).
2009/12/08 09:11:56 09:11:56
xxx: Tai kad man rodos išvis anksti kalbėti apie kažką, nes temos autorė dar su juo gyvai nebuvo susitikus, o ir dar vis geresnio ieško.. O atsarginio varianto vaidmuo nemanau jog žavi tą vaikinuką, galbūt tai jis ir žino (gal kas iš draugų su ja bendrauja ir t.t.).
Aciu uz nuomones. Patikslinsiu, mes pazistame vienas kita susirasinejant jau apie puse metu., o susitikinejame daugiau kaip menesi, bet bendravimas tik ranku paspaudimas mano iniciatyva, na siek tiek ir jo. Susitinkam gatveje ir vaikstom, kalbames. Man idomu, patinka labai. Nesuprantu - negi to, ka darau jam per maza ir jis negali zengti sekancio zingsnio? Pvz. bucinukas i skruosta atsisveikinant manes nesutrikdytu. Nejaugi as turiu visa tai pradeti? Supraskite, man nera taip dar buve, visada iniciatyva rode vaikinai! Uzuominu noreciau aiskesniu is jo puses, nes jas gali kaip nori suprasti. Pvz. pasako man, kad tureciau susirasti...vaikina:).
2009/12/08 09:26:20 09:26:20
Svečias: Santykiai kuriuos nupasakojate, labiau panasus i statinius. Vyksta, bet is ties stovi vietoje. Jei norite, kad kazkas vyktu "kazkas" turetu tam suteikti dinamikos.
Antra vertus, tame tekste yra iliuziju.
Esme del kurios "atsiliepiau":
Tai, kad Jus dar "nezinote" ar tai tas vaikinas su kuriuo noretumete nugyventi gyvenima. Tokia nuomone sudarote, kad lyg prasotes patarimo kaip suteikti santykiams dinamikos, bet tuo paciu tikites* sulaugti geresnio. Man atrodo cia esminis klausimas?! Atsakyma zinote tik Jus!
swx
As noriu, kad musu santykiai eitu toliau...bet nezinau ar jis to nori. gal jis irgi tikisi sutikti geresne, todel delsia. O as nenoriu kitu variantu atsisakyti - jie paaisketu, kad jam nerupiu. Buvo cia atrodo tokia tema: susitikineti su keliais ar padoru. jei zinociau kad jam rupiu tikrai, tai nebutu jokiu kitu. Flirtuoti nelabai moku, nes nelabai reikejo, vaikinai buvo aktyvus:).
2009/12/08 09:41:13 09:41:13
As noreciau buti neteisus.
Jus sakote, kad "[i:15zt4rld]bet bendravimas tik ranku paspaudimas mano iniciatyva[/i:15zt4rld]" o Jums neatrodo, kad Jus ir bendraujate tik Jusu iniciatyva?! O visa kita tik Jusu iliuzijos?
Vaikinai moka kabinti makaronus, bet dazniau tai ka jie sako reikia priimti tiesiai
"[i:15zt4rld]pasako man, kad tureciau susirasti...vaikina[/i:15zt4rld]"
swx
2009/12/08 09:44:27 09:44:27
Man atrodo, vaikinas pirmas turi parodyti iniciatyvą - tam jis ir yra vaikinas. O jūs mergina - elkitės moteriškai kaip ir iki šiol - jei gerai supratau. Ilgai lauktas artumas abiems bus daug mielesnis, negu greit "iškeptas". O dėl bendravimo su kitais - žinoma, bendraukite, kol jūsų santykiai dar tokie neapibrėžti. Gal jums kitas skirtas, ir jį tuoj sutiksite . Asmeniškai man nekelia susižavėjimo tokie drovuoliai, kurie tik ir laukia, kada juos kas apkabins, pakalbins, pamylės, o patys nė piršto nepajudina. Nors man patinka drovūs, bet viskam turi būti saikas . Na, čia tik mano nuomonė.
2009/12/08 09:52:04 09:52:04
Svečias: As noreciau buti neteisus.
Jus sakote, kad "[i:1agacwvu]bet bendravimas tik ranku paspaudimas mano iniciatyva[/i:1agacwvu]" o Jums neatrodo, kad Jus ir bendraujate tik Jusu iniciatyva?! O visa kita tik Jusu iliuzijos?
Vaikinai moka kabinti makaronus, bet dazniau tai ka jie sako reikia priimti tiesiai
"[i:1agacwvu]pasako man, kad tureciau susirasti...vaikina[/i:1agacwvu]"
swx
Na nezinau, kodel jam tai naudinga laika su manim leisti. jis irgi minejo kad noretu tureti drauge. Ka mes veikiame tada kartu?:)Gal tai tik draugyste paprasta? bet as jam daug daugiau jauciu...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume