Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Issigalvojimai

Issigalvojimai

Persona1297118296_db

P

252 įrašai

2009/11/19 21:02:34 21:02:34

sergefino, o kiek jai metų?
iš kalbų apie klasiokus/mokyklą, sprendžiu, kad paauglė. per anksti dar jai. aišku, būna, draugauja žmonės, myli, ir rimtai į viską žiūri, bet gi kaip dažnai pasitaiko kitokie atvejai.
gal iš tiesų kas iš jos draugų/klasiokų patinka, ir jos amžiaus draugas pasirodė artimesnis. net ir kelių metų skirtumas mokykloj daro didelę įtaką...

widmantis

W

3 įrašai

2009/12/01 11:29:24 11:29:24

as ir nelabai suprantu, kam cia skelbtis ant viso svieto, kad ragus istume. o del ko galime bandyt panagrineti,- is to, ka parasei susidaro ispudis, kad tau ji visai nereikalinga. tai nelauk, pats prieik, apkabink, rankas iki alkuniu isbuciuok. o jei kas matys dar geriau. nusivesk papramogauti, jei manai, kad tam reikia begales pinigu, tai tikrai klysti, nes esme ne kur, o kaip. buk linksmas, pasiruosk is anksto pora anekdotu, juokeliu. jai demesingas, atviras.
planas b,- bet pries imdamasis jo pats pora vakaru gerai pagalvok, ar tu tikrai ja myli, o gal tik prisirises ir tingesi jieskotis kitos. jei nusprendei, kad negali be jos, tai prieik prie to klasioko ir rimtai pasakyk, kad atsoktu nuo jos, jei per pora dienu niekas nepasikeis, tai tiesiog praeidamas uzmesk viena i nosi toki netiketa ir tiek. juk tu vyras ir ji tau yra viskas. sekmes.

sergefino

S

30 įrašai

2009/12/10 07:01:36 07:01:36

Senokai cia besilankaiu, bet apskritai tai susitikom po savaites, jos(18 metu) iniciatyva (as jau buvau ramus,visa savaite nepalaikiau kontaktu su ja, nors ir viska sunkiai oi kaip sunkiai uzgniauzes, bet susitaikes su ta mintimi kad siam laikui viskas su ja). Tiagi susitikome, jos rankose mano daiktu dezute... Pasisveikinome atidave daiktus ir viskas as savais keliais, ji namo. Na sau ir gavoju, kagi viskas, o taip skauda sirdele... Dar isvazinedamas is jos kiemo gaunu sms nuo jos :" Stok!" Na sustoju, galvoju dar daiktu kokiu duos. Ji iseina is namu, daiktu lyg ir neturi, keista. Prieijusi sako :"negi nor kad viskas taip ir pasibaiktu?" Man galvoje sukasi mintis jog ne as viska pabaigiau... Zodziu pasakot galima labai labai daug... Bet esme ta kad as ja ta vakara iserziau ir ji (budama karstakose) lioptelejo man tuos zodzius (vis dar nesuprantu kaip galima pasakyti tokius zodzius... Nezinau ar tiesiog ji nevertina ju ar as istiesiu labai isnervinau ja)
Taigi pagal ja, ji jau sekancia diena po savo pasakytu zodziu norejo susitikti ir issiaiskinti viska, bet kam tuomet kai susitikom mano daiktai buvo jos rankose? Kokios tuomet ji turejo tiketis is manes reakcijos ?
Kaip bebutu, bet as isdesciau savo mintis jai, isesmes pasakiau kad viskas priklauso nuo jos ir po truputi pradejom ispradziu... Atvirai keistas jausmas kai eini i pasimatyma su ja (jau labai gerai pazystama mergina su kuria ilgai poroje buvai) o jausmas toks tarsi tai butu pirmas pasimatymas.
Ir viskas buvo taip kaip pirmuose draugystes menesuose... Nezinau ar tas naujumo jausmas ar visdelto is jos sklindanti siluma mane ir vel ivele i santykius su ja... Taigi vel pora...
Bet kaip ten bebutu, bent jau mane sis nuotykis paveike, dabar jau stenguos i ateiti neplanuot ir dziaugtis sia akimirka.
Suzinojau, kad is jos artimuju, draugu niekas ne nezinojo apie musu issikyrima...
Bet nezinau kaip musu susitikima vertinti (nors ji yra labai principinga, uzsispyrus ir nelinkus pirma atsiprasyti), vistiek atrodo keistas susitikimas.

cc

C

55 įrašai

2009/12/10 09:35:40 09:35:40

man rodos norėjo tau pavydą sukelti, kad pradėtum aktyviau jos siekti.. pavojinga taip, bet viskas gerai kas gerai baigiasi.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 10:02:16 10:02:16

Sergefino,
labai panašu kad mergina tavimi tik manipuliuoja. Gal jai su kitu vaikinu nepasisekė. Tik pastebėk, kaip ji elgiasi: tai dežutę su daiktais tau bruka į rankas, tai nuėjusiam [b:3mec3340]stok![/b:3mec3340] sukomanduoja. Nepasijutai šuneliu? Iš šalies taip atrodo. Pasvarstyk: jei nori ištisai būti manipuliacijų objektu, marionete gudruolės karštakošės rankose - ši mergina tau. Tik štai neaišku, ar ilgai tavoji meilė tvers... P.S. tas jos STOK! tikrai nekaip skamba . Išpaikinta princesė (?)

sergefino

S

30 įrašai

2009/12/10 11:12:06 11:12:06

Taigi, mintys pas mane sukasi panasios, del tu manipuliaciuju... Vis pagalvoju, kad ar tik nebus tas varijantas kad jai tiesiog is iprocio as reikalingas, visgi labai daug laiko praleidome kartu ir kazkaip be manes (kaip ir man be jos ) yra gan sunku uzkisti atsiradusi laisva laika... Ir vis pagalvoju ar tik ji nemasto kad va dabar pabusiu su juo, iki kol susirasiu kita...Bet kai susitikom as iskarto paklausiau ar tai nera tiesiog laiko prastumimui ("uzimtumui" nes visgi ir as pats bandziau sumastyti kaip atsiradusi laisva laika uzkist) ir iskarto pasakiau jog jai nieko nejauti ir rimtai neziuri i suos santykius tiesiog palik mane ir viskas jokiu rupesciu, ilgainiui uzsimirs, atsiras nauji laiko praleidimo budai, pazintys, o ir as neliksiu dar karta paliktas ant ledo... Sakiau kad pries pradedant viska is naujo labai gerai paglavotu ir apsisprestu... Parase, susitikom, sake kad nori buti su manimi ir jos zodziai tebuvo akimirkos nervu pliupsnis... (Nemanau kad buvau jai blogas vaikinas ir kad nusipelnau is jos melo, juolabiau kai ji zino jog ji man labai svarbi ir esu jai vienintelei pasakes jog myliu ( tokiu zodziu nesimetau). Taigi dabar ji planuoja laika su manimi, sventems kvieciasi vazuoti su ja i jos kaima , nori supazindinti su savo visa gimine. Del to as esu pasimetes ir vis dar stebiu kaip kinta jos nuotiakos, poziuris, ka ji, aplinkiniai, artimieji, draugai kalba ir t.t. Ir taip as ja ispaikines esu... Bendraudamas su ja esu padares klaidu, kurios man paciam dabar ant galvos lipa...
P.S. tai nebuvo "stok!" sms buvo parasyta "neisvazuok,palauk" na bet esme ta pati, cia jai buti visiskai tiksliam...
P.S.S Manau laikas parodys, bet kolkas esu labai susipainiojes ,tikuosi kad visdelto nesu "atsarginis varijantas" (viltis -kvailiu motina)
Ir viskas tik del to kad jauciu stiprius jausmus jai...
Is visu mano buvusiu merginu su ja yra sunkiausia, bet ji yra pirmoji kuri man isties rupi, gal del to ir sunku taip...
Klausimas ne i tema : " Jai mergina pradeda nekreipti demesio i vaikino padarytas nesamones, kaip tai suprast ? "

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 11:45:21 11:45:21

Sergefino, rašai:[i:2oq4zffh]Is visu mano buvusiu merginu su ja yra sunkiausia, bet ji yra pirmoji kuri man isties rupi, gal del to ir sunku taip...[/i:2oq4zffh]. Tikrai ne dėl to tau taip sunku, priešingai! Jei tau yra sunku su ja, gal tavo pasąmonė tau signalizuoja, kad nesekmingi jūsų santykiai. Meilė negali kelti sunkumo jausmo. Kai žmonės myli vienas kitą, jie jaučia lengvumą, pakilimą, gerą nuotaiką. Anokia čia meilė, jei verčia pastoviai kentėti? [u:2oq4zffh]Viena priežasčių, dėl kurių yra daug nelaimingai įsimylėjusių žmonių, yra mitas apie tai, kad tikroji meilė tai kančia, sunkumai. [/u:2oq4zffh]Tai priklausomybė, o ne meilė. Jei yra kančios - daugelyje atvejų santykiai pasibaigia anksčiau ar vėliau. Rašau tik iš savo patirties. Nekalbu apie tokias kančias, sunkumus, kai tėvai draudžia draugauti, o apie tokius, kai būnant su mylimu žmogumi, vis kyla kažkokių sunkumų, abejonių. taip gali būti pradžioje , o santykiams pažengus ir turi būti PAŽANGA, jei jos nėra - susimąstyk. Juolab sakai ir pats turi minčių apie manipuliacijas. Merginos mėgsta turėti atsarginius variantus, o ypač tos išpaikintos princesės. Kad parodo tave savo giminei - gal ji tik nori parodyti, kad yra kas ja domisi. Šiais laikais supažindinimas su gimine nėra įpareigojantis. Rašai, ji[i:2oq4zffh] sake kad nori buti su manimi ir jos zodziai tebuvo akimirkos nervu pliupsnis[/i:2oq4zffh] - štai pats ir atsakei, ką jos žodžiai žymi - akimirkos nuotaiką, kuri pasikeis kaip pavasarinis oras .Jei ji nebekreipia dėmesio į vaikino padarytas nesąmones - tai gali reikšti bet ką: 1.vaikinas jai nerūpi; 2.Ji suprato, kad ne tame esmė, atleido, pasiruošusi pamiršti tas nesąmones. 3.dar ką nors, ko nežinau:).

sergefino

S

30 įrašai

2009/12/10 12:01:24 12:01:24

Del to ir gyvenu nieko neplanuodamas su ja... Pagyvensiu sau nesukdamas galvos...
Laikas parodys... Gal as perdedu ir be reikalo rupinuos , o galbut tiesiog reikai pradeti kazka naujo... Kaip ten bebutu, nera nieko kas neiseitu i gera

Aciu uz nuomone

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 12:26:00 12:26:00

sergefino: Del to ir gyvenu nieko neplanuodamas su ja... Pagyvensiu sau nesukdamas galvos...
Laikas parodys... Gal as perdedu ir be reikalo rupinuos , o galbut tiesiog reikai pradeti kazka naujo... Kaip ten bebutu, nera nieko kas neiseitu i gera
Aciu uz nuomone

Sprendimą tikrai atrasi pats. Sėkmės .

karolis621

K

28 įrašai

2009/12/13 11:51:29 11:51:29

Na man yra buve panasi situacija, kai draugavau su moksleive . Na bet as to neimdavau i galva. Bet parodydavau nepasitenkinima. Visgi nemanau, kad turetum sukt galvos apie ji, geriau pasuk galva apie jusu santykiu. ir inesk nauju veju. Patarciau jei parodyti maziau demesio taip pat.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume