2009/12/15 21:46:36 21:46:36
Svečias: Svecias:
ne ne, ji čia šundaktariauja ir on-line psichologines konsultacijas teikia tuoj įkurs konkurencinę svetainę DP įkūrėjui tai dabar startinę klientūrą renkasi...
Ne, ne, mielai DP komandai aš jokios konkurencijos nesudarysiu, baikit jūs . Man tiek čia naudos ji davė, jaučiu tik dėkingumą. Turiu atitinkamą diplomą, taigi nepergyvenkit ir šioje vietoje, nešundaktarė...
2009/12/16 06:51:05 06:51:05
samanta: Svečias: Svecias:
ne ne, ji čia šundaktariauja ir on-line psichologines konsultacijas teikia tuoj įkurs konkurencinę svetainę DP įkūrėjui tai dabar startinę klientūrą renkasi...
Ne, ne, mielai DP komandai aš jokios konkurencijos nesudarysiu, baikit jūs . Man tiek čia naudos ji davė, jaučiu tik dėkingumą. Turiu atitinkamą diplomą, taigi nepergyvenkit ir šioje vietoje, nešundaktarė...
Šundaktaris ir yra žmogus bandantis gydyti žmones, tam neturėdamas tinkamo diplomo
2009/12/16 10:55:48 10:55:48
Š
heii, tai gal nauja tema apie sundaktarius kurkit?
2009/12/17 06:46:54 06:46:54
samantta: Svecias: Samannta, ar Jus isidarbinote DP komandoje ir esate atsakinga uz forumo gyvybingumo palaikyma??? Taip nera.
Manau, kad Jums butu didesne nauda paskaityti knyga, iseiti pasivaikscioti ar pasimokyti nei nuolat rasineti tuscius komentarus. Tas visaziniskumas ir noras visus mokyti rodo dydybes manija arba paprasciau manija.
p.s. turetu pasipilti .... ilgi pamokantys komentarai ))))).
Ar jūs pavydite? Jums irgi niekas netrukdo pasireikšti su pilnais komentarais .Ačiū už patarimus . Komentaras trumpas: nepatinka - neskaityti.
Pamaniau, kad dazniausiai mes pastebime kituose (arba erzina) tai, ko patys daugiausia turime . Atsiprasau.
2009/12/17 08:05:42 08:05:42
"Ir laimė, ir nelaimė, ir pragaras, ir rojus - viskas yra mumyse, viskas priklauso tik nuo mūsų pačių. Mes patys galime pasidaryti tiek pragarą, tiek rojų iš savo gyvenimo. "
[url:834jewqe]http://www.technologijos.lt/n/zmoniu_pasaulis/poziuris/straipsnis?name=straipsnis-6048[/url:834jewqe]
swx
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume