Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Issigalvojimai

Issigalvojimai

sergefino

S

30 įrašai

2009/11/13 15:38:41 15:38:41

Kagi sveiki Beda yra ta kad jauciu tarsi santykiai is jos puses eme atsalti ir pradedu paviduliauti vienam jos klasiokui...
zodziu visa istorija su mergina draugauju jau metus buvome karta issikyre del abieju begalinio uzsispyrimo /principu, po 4men susitikom issiasikinom kaip blogai buvo be vienas kito ir nuo to laiko kaip ir viskas ideliai buta pykciu bet smulkmes kurios greit dinkdavo... Pries kokius 2 men ji tarsi ir atsalo, retai kada prisiglaudzia apkabina pabucuoja, na man tai yra svrbu nes as jau jai sakiau kad ja myliu ji buvo pirmas zmogus kuram taip pasakiau i si zodi ziuriu labai rimtai , tai tarsi mano isipareigojimas jai , kai jai uzsiminiau apie savo sita jausma na ji sake kad tiesog ,grubiai tariant, atsidziauge , pres menesi pastebejau jog ji labai daug pradejo bendrauti su klasioku sms ir t.t. na kolkas nieko viskas gerai juk klasiokas, bet neperseniausiai jau uzmaciau ir dar kai ka ... Susitikau su ja prie mokyklos ir pastebejau jog ji nesibucuoja su manimi (mes visada susitike pasibuciojam), jis daznai tarsi flirtuoja su ja per faceboka ir man jau kazkaip niezti kumscius ir apie tai jai uzsiminiau ji pajuokavo (lb lb tikuosi, nes pasake labai ramiu tonu ) kad jis yra jos meiluzis ir dar kad neprisigalvociau sau nesamoniu ir viskas bus gerai... turiu pasakyti, kad kiekviena savaitgali 24h bunam kartu kartais net visa savaite...
Ir ji nori su manimi susitkiti, pasiulo ir pan.
Tj kame cia suo pakastas as ce isterikuoju gal per daug del to kad isties per dazniai bunam kartu ar kaip ?

Drag-On

D

36 įrašai

2009/11/13 16:36:29 16:36:29

Greiciausiai tu teisus - tau ragas kad ir kaip tai žiauriai skambetu, bet pats buvau tokioj situacijoj Ji su savo bendradarbiu irgi pliurpdavo telefonu, susirasinedavo - sakydavo darbo reikalais. Paskui pradejo vartyt, kad jis toks vienisas, sakau pasiimk ir nusivesk su draugem savo supazindink o Dieve, koks as aklas buvau ir laiku abieju nepaglosciau taip kad pabandyk labiau pasidomet, pacekint gali telefona jos (blogas patatarimas). Galu gale gali pabandyt nuosirdziai pasikalbet, nors tos gyvates slidzios - sako: paranoja tau, viskas bus gerai Ne karta tai girdejau jau

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/13 16:59:32 16:59:32

buvau viena is tu, kur kartoja 'paranoja tau', bet jam tikrai buvo paranoja.. del jo paranojos ir pasibaige viskas, nors realaus pagrindo tai paranojai kaip ir nebuvo..

sergefino

S

30 įrašai

2009/11/13 22:38:58 22:38:58

Ir visgi viskas kaip ir isisprende Jai tas kalsiokas tera geras draugas... ziuresim ar toliau santykiai nesikeis... O as isteisu ko gero paranojikas (siek tiek) ,bet apskritai tiesiog deramiau mane butu galima pavadinti -mokanciu myleti, as megstu ir prisilietimus ir apkabinimus... Tai stai, vakare grize is susitikimo is darugu sustojom ties jos laiptines durimis (tiksliau as ja sutabdziau ) norejau issiaiskinti del jos visisko abejingumo (na per visa vakara ji prei manes ne neprisiliete, laikes per sioki toki atstuma) ir gavos taip kad jis sake kad nieko nera viskas yra gerai o as vis tesiau savo kamantinejima nes na negaliu suprast kaip imanoma kazka mylet ir visikai nenoreti prie jo buti ... iserzinau gan smarkai ja, del savo ikyrumo ir ji pasake tai ko ir bijojau, kad as jai nereikalingas ji manes nemyli ir kad skiriames , visi sie buvo atsakymai i mano klausmymus. Elementaru, as ja isprovakavau ir dar ipygdes tokiu klausmymu klausiau ... Zdoziu reibiai prisidirbau... O gal ir ne , galbut ji pasake tai ko anksciau negalejo (svarste ar net nenorejo) zodziu ryt turetume susitikti , protai bus siek tiek atvese nervu gal irgi ne tiek daug... Ziuresiu kaip ji , jai visgi tai ir buvo pykcio akimirka gal ir pavyks issukti uodega... Jai ne bus aisku kad jai padaraiu gera...
Issikirti su ja butu isties gaila, nes ji yra geras, rupestingas, spalvingas ir begalo siltas zmogus . Mergina moka ir pralinksminti ir paguosti ir pasirupinti. Retas atvejis .
Sirdele vergs ilgai ...
Laikykit kumscius ...

Drag-On

D

36 įrašai

2009/11/14 11:30:38 11:30:38

nu sekmes, zmogau

sergefino

S

30 įrašai

2009/11/14 13:57:46 13:57:46

Gerai pagalvojau ir nusprendziau niekur neskubeti... su ja liksim (galbut) tik draugias ,ji manes nemylejo, reiskias nera ko ir is jos noreti ar net ka bebandyt prikelti... atsluks jai pyktis atsipalaiduos siketiek viskas uzsimirs ir galesime susitikti pabendrauti kaip draugai... Ji ne man... O ir seip yra sakoma "jai kazka labai myli turi paleisti, jai sugris vadinas isties buvo skirtas tau, jai ne belieka prisiminti tik nuostabiausias akimirkas "

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/14 21:49:54 21:49:54

sergefino: Gerai pagalvojau ir nusprendziau niekur neskubeti... su ja liksim (galbut) tik draugias ,ji manes nemylejo, reiskias nera ko ir is jos noreti ar net ka bebandyt prikelti... atsluks jai pyktis atsipalaiduos siketiek viskas uzsimirs ir galesime susitikti pabendrauti kaip draugai... Ji ne man... O ir seip yra sakoma "jai kazka labai myli turi paleisti, jai sugris vadinas isties buvo skirtas tau, jai ne belieka prisiminti tik nuostabiausias akimirkas "

Gerai sakai. laikykis:).

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/17 21:15:49 21:15:49

sergefino: Gerai pagalvojau ir nusprendziau niekur neskubeti... su ja liksim (galbut) tik draugias ,ji manes nemylejo, reiskias nera ko ir is jos noreti ar net ka bebandyt prikelti... atsluks jai pyktis atsipalaiduos siketiek viskas uzsimirs ir galesime susitikti pabendrauti kaip draugai... Ji ne man... O ir seip yra sakoma "jai kazka labai myli turi paleisti, jai sugris vadinas isties buvo skirtas tau, jai ne belieka prisiminti tik nuostabiausias akimirkas "

Ar tu bent supranti ką čia sakai?
Va skaitau tokius pasisakymus su milijonu gramatinių klaidų ir galvoju:

1) ar čia darni pora nuėmė amžiaus cenzą ir leidžia pradinukams lankytis svetainėje
2) ar čia rašo kokie n-tos kartos lietuvių emigrantai iš braziliško serijalo
3) ar čia Lietuva iš tikro taip degraduoja ir žmonės tapo tokie kvaili ir naivūs, linkę į saviapgaulę? Žodžiu nesakysiu kokių partijų elektoratas...

A bendrai pačių lietuvių išmintis byloja - durnių ir bažnyčioje muša.

sergefino

S

30 įrašai

2009/11/19 16:41:01 16:41:01

Svečias:

Ar tu bent supranti ką čia sakai?
Va skaitau tokius pasisakymus su milijonu gramatinių klaidų ir galvoju:

1) ar čia darni pora nuėmė amžiaus cenzą ir leidžia pradinukams lankytis svetainėje
2) ar čia rašo kokie n-tos kartos lietuvių emigrantai iš braziliško serijalo
3) ar čia Lietuva iš tikro taip degraduoja ir žmonės tapo tokie kvaili ir naivūs, linkę į saviapgaulę? Žodžiu nesakysiu kokių partijų elektoratas...

A bendrai pačių lietuvių išmintis byloja - durnių ir bažnyčioje muša.

Atleisk uz gramatines klaidas, bet nemanau ,kad jos turetu tave jaudinti, ne i gramatikos bureli susirinkome. Buti siknium kiekvieno laisve, bet nemanau, kad tai teisingas pasirinkimas
Tai ka as sakau yra mano asmenine nuomone

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/19 20:11:56 20:11:56

sergefino: Atleisk uz gramatines klaidas, bet nemanau ,kad jos turetu tave jaudinti, ne i gramatikos bureli susirinkome. Buti siknium kiekvieno laisve, bet nemanau, kad tai teisingas pasirinkimas
Tai ka as sakau yra mano asmenine nuomone

O kodėl manai, kad gali spręsti, kas mane turi jaudinti? Kodėl tam, kad neteršti reikai būti kažkokio būrelio nariu?
Būti mužiku irgi kiekvieno pasirinkimo laisvė.
Su pasekmėm jau susidūrei.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume