Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ištikimybė

Ištikimybė

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/09/08 19:08:06 19:08:06

domina: Lelis Borgija As nezinau kas tu per fruktas taciau mastai tikrai idomiai.Kai zmogus jaucia tustuma ar ko nors negaves,jis tampa piktas ir pavydus.I kalbas stengiuosi nebereguoti - gaila laiko.Zmones pikti.Galbut jie pavydi.Galbut pyksta ,kad as is viso esu.Gal jiems mano nosis nepatinka.Tokiu zmoniu yra.Bet dauguma su manimi net nekalbeje.Kiek zmoniu ,tiek nuomoniu.Kai visa tai ivertinau,nusprendziau,kad man nesvarbu,ka mano kiti.

Jeigu būtų tiek nuomonių kiek žmonių pasaulis seniai būtų sugriuvęs.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/09 06:03:47 06:03:47

Jei skaityciau viska kas parasyta, buciau nieko nenuveikes.
Jei buciau neklauses ka kiti sako, buciau prapuoles.

Liita: Tai ką taip išeina, kad jei mylėsiuosi su kitu, tai neišdavystė? Vadinasi aš nieko neišmanau. Tai kas tada pagal jus neištikimybė? Jei aš nuolat galvoju apie kitą vyrą tai išdavystė, o seksas su juo būtų tik nekaltas žaidimas?

Niekas niekur neiseina. Istikimybe ir afrikoje istikimybe.
Pavadinciau tai "gudravimu". Diskutuojant su vyriskiu apie neistikimybe isgirsi zodzius "kas cia tokio", paklausk jo, o jei jo moteris pasakys "kas cia tokio?!".Greiciau sulauksi, kad tai blogai. Jei atsakys viskas ok. Ji domina liberalus santykiai, isvadas daryk pati...
Jei isrinktasis pakeite nuomone i "kas cia tokio" ir nesiruosia jusu palikti, vadinasi taip jam patogu. Kaina uz "kas cia tokio" pasiruoses sumoketi.
Jei galvoje sukasi mintys apie kita vyra, vadinasi jusu poroje senokai kazkas ne taip. Kol jos sukasi tai vadinasi kad jus galvojate.
Mano nuomone, Istikimybe vadinasi tai ka poroje vienas kitam priburem laikymasi. Nerasytos taisykles kurios sukuriamos bendravimo pradzioje.
swx
PS elkis taip kaip nori, kad su tavimi elktusi

Liita

L

87 įrašai

2009/09/09 14:53:46 14:53:46

Aš taip ir elgiausi visada. Deje realybė kita.

kora

K

2495 įrašai

2009/09/09 15:17:24 15:17:24

Lelis Borgia:
kora: "Lelis Borgia", dziugu, kad istikimybe dar turi prasme net tarpe veidmainiu dorybingu, nes kitaip nereiketu nei sleptis, nei akylai stebeti ju nepadoriu veiksmu.

Ja, du hast mir die Treue versprochen! Bitte Verzeihung! Ich möchte nicht...

Malonu Kaip manot, ar ne paprasciau zmonems butu pasaulyje viena kalba kalbeti, pinigine valiuta atsiskaitinet

kora

K

2495 įrašai

2009/09/09 16:30:22 16:30:22

Lelis Borgia: Hm, paslėpta neištikimybė, pasipelnymas iš sekso, prostitucija, užslėpta prostitucija modelių namuose ir kituose atelje, korepetitorių, auklių, mokytojų, modisčių užmaskuoti darbai turtingųjų namuose, kurių išorinis elgesys yra visai padorus ir mandagus, suklestėjusi sekso industrija rodo mūsuose esamą atitinkamą lyčių morlalę ir požiūrį į neištikimybę. Jei koks neišmanėlis ir nepakankamai materialiai pajėgus vyrukas pabando užkabinti tokią gražuolę - mergužėlę, greitai susilaukia tiesioginių užuominų apie nuovadą, policiją ir teismą. Ir visai kitaip elgiasi su patvirkusiais įtakingų šeimų vyrais, gerai materialiai apsirūpinusiais ir ne pirmos jaunystės, priklausančiais politikos ir verslo klasei, jų elitui, randa tai, ko ieško šie solidūs vyrai - nekompromituojančius lytinius santykius su padoriomis merginomis ir poniomis už šeimos ribų, o panelės tai, ko joms reikia, - gana dideles nepajamuotas pajamas, nesusijusias su negarbe ir viešumu, o ištekėjusios damos taip nuramina, pamasažuoja ir pamalonin savo kūną, prigimtį ir paglosto sielą, kurie yra tapę nebeįdomus nuosavam vyrui.

Man patiko vieno zmogaus kalba, kurios pazodziui dabar neatkartosiu, taciau esme tokia: jus, "samoningi" zmones, galit kaip norit eiti kojomis ar rankom, priekin ar atbulom, staciom ar aukstyn kojom, taciau palikit tarpeli ir man praeiti, nors prasisprausti, ir tai jau bus gerai.

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/09 17:57:21 17:57:21

Dajana: Ne, nu neįtikėtina kokie čia moralistai-idealistai susirinkę. Arba jūs tikrai niekada nesat gyvenę santuokoje ilgiau kaip 3 savaites arba ateiviai kokie tais esat. Ištikimi būna tik tie (tiek vyrai tiek moterys), kurie arba tingi megzti naujas pažintis (pvz. kaip aš), arba neturi pakankamai pinigų neištikimybei, arba per didelę kainą tektų sumokėti jei būtų pagauti. Nieku gyvu nepatikesiu, kad kas nors ir po 10 metų santuokos svaigsta nuo savo partnerio kūno kaip tik susipažinę. Ir meilė čia niekuo dėta. Galima mylėti žmogų bet jo negeisti, arba geisti labai silpnai. O naujas filtras tai tiesiog noras pasijusti gyvam, vis dar geidžiamam, norisi vėl pajusti tuos virpuliukus nuo bendravimo su dar neištirtu žmogumi.. Bent jau aš visai nesureikšminu grynai kūniškos neištikimybės. Na nuėjo vyras į kairę, praleido su kažkuo 15 min, ir ką? Kas pasikeitė? Jam antra galva užaugo? Jis jau nebesirūpina šeima? Nebesimyli su savo žmona, nesirūpina ja? Kas pasikeitė? Nusiimkit rožinius ar kokius ten esat užsideję akinius, gyvenimas nėra filosofiniai svaičiojimai, tai žmogiškoji prigimtis su visais savo bjauriausiais ir gražiausiais apsireiškimais. Tereikia sugebėti priimti jį (gyvenimą) tokį koks jis yra...

Dajana, pasikeičia, deja, viskas, kai vyras nueina pas kitą. Jau tu patikėk.

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/10 14:10:28 14:10:28

O kai pati nueini, kas pasikeičia?

MoterisJi

M

27 įrašai

2009/09/10 14:28:07 14:28:07

Svečias: Jei skaityciau viska kas parasyta, buciau nieko nenuveikes.
Jei buciau neklauses ka kiti sako, buciau prapuoles.

Liita: Tai ką taip išeina, kad jei mylėsiuosi su kitu, tai neišdavystė? Vadinasi aš nieko neišmanau. Tai kas tada pagal jus neištikimybė? Jei aš nuolat galvoju apie kitą vyrą tai išdavystė, o seksas su juo būtų tik nekaltas žaidimas?

Niekas niekur neiseina. Istikimybe ir afrikoje istikimybe.
Pavadinciau tai "gudravimu". Diskutuojant su vyriskiu apie neistikimybe isgirsi zodzius "kas cia tokio", paklausk jo, o jei jo moteris pasakys "kas cia tokio?!".Greiciau sulauksi, kad tai blogai. Jei atsakys viskas ok. Ji domina liberalus santykiai, isvadas daryk pati...
Jei isrinktasis pakeite nuomone i "kas cia tokio" ir nesiruosia jusu palikti, vadinasi taip jam patogu. Kaina uz "kas cia tokio" pasiruoses sumoketi.
Jei galvoje sukasi mintys apie kita vyra, vadinasi jusu poroje senokai kazkas ne taip. Kol jos sukasi tai vadinasi kad jus galvojate.
Mano nuomone, Istikimybe vadinasi tai ka poroje vienas kitam priburem laikymasi. Nerasytos taisykles kurios sukuriamos bendravimo pradzioje.
swx
PS elkis taip kaip nori, kad su tavimi elktusi

Norisi gyventi ir daug Vilties po tokiu zodziu. Grazu . Yra dar mastanciu vyru . Manau, kai zmogus turi aiskias vertybes, tvirta pozicija, tai ir maziau pagundu nuslysti i sali. Dekui, SWX.

Leo

L

543 įrašai

2009/09/10 14:58:10 14:58:10

Lelis Borgia: Hm, paslėpta neištikimybė, pasipelnymas iš sekso, prostitucija, užslėpta prostitucija modelių namuose ir kituose atelje, korepetitorių, auklių, mokytojų, modisčių užmaskuoti darbai turtingųjų namuose, kurių išorinis elgesys yra visai padorus ir mandagus, suklestėjusi sekso industrija rodo mūsuose esamą atitinkamą lyčių morlalę ir požiūrį į neištikimybę. Jei koks neišmanėlis ir nepakankamai materialiai pajėgus vyrukas pabando užkabinti tokią gražuolę - mergužėlę, greitai susilaukia tiesioginių užuominų apie nuovadą, policiją ir teismą. Ir visai kitaip elgiasi su patvirkusiais įtakingų šeimų vyrais, gerai materialiai apsirūpinusiais ir ne pirmos jaunystės, priklausančiais politikos ir verslo klasei, jų elitui, randa tai, ko ieško šie solidūs vyrai - nekompromituojančius lytinius santykius su padoriomis merginomis ir poniomis už šeimos ribų, o panelės tai, ko joms reikia, - gana dideles nepajamuotas pajamas, nesusijusias su negarbe ir viešumu, o ištekėjusios damos taip nuramina, pamasažuoja ir pamalonin savo kūną, prigimtį ir paglosto sielą, kurie yra tapę nebeįdomus nuosavam vyrui.

O ar nepaprasciau pabandyti prisitaikyti, nei lieti psiaudointelektualia tulzi virtualioje ardveje?

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/11 05:23:42 05:23:42

i sveikata
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume