Ar seksas yra išdavystė? Santuoka yra viena, seksas yra kai kas kitka. Dažnai tie ištikimi lepšiai yra niekam tikę: nieko nemoka ir neišmano, bet moralizuoti, kitus kaltinti, oi, kaip sugeba, vargšeliai.

Liitai
2009/09/07 13:57:58 13:57:58
Ar seksas yra išdavystė? Santuoka yra viena, seksas yra kai kas kitka. Dažnai tie ištikimi lepšiai yra niekam tikę: nieko nemoka ir neišmano, bet moralizuoti, kitus kaltinti, oi, kaip sugeba, vargšeliai.
ieva
2009/09/07 14:06:14 14:06:14
Jus visiskai teisi. Siurpuliukai ir burbuliukai taip pat laukia Jusu temoje Grupinis seksas, sekso zaisliukai su dviem slibinais. Zodziu, sveika atvykusi pas "ateivius".
swx
Kokiais matavimo vienetais matuojama kaina? Pinigais?!
Pinigais keksei uz seksa mokama.
o Liitai pati moki-ismanai kuo kita kaltinini nemokanti?
Vika
2009/09/07 16:13:44 16:13:44
Man visada buvo idomu, kaip zmones teisinasi todel, kad buvo neistikimi. As esu nelaimingas (-a) todel uzsiimisiu seksu su tuo... Ups... Netapau pakankamai laimingas (-a) turbut reiketu uzsiimti seksu dar su kazkuo ir t.t.
Taip gamtos sutverta ir pan. Visada maniau, kad ta pati gamta ir dave mums prota, kas nesielgtume kaip kokie triusiukai... Bet turbut klydau...
Sutinku, kad meile anksciau ar veliau praeina ir nieko cia nepakeisi. O kaip pagarba partneriui? Nes man neistikimybe, tai visu pirma nepagarba man... Nieks nesako, kad istikimam lengva buti. Tiktai zmones labai daznai pasirenka lengvesni kelia ir tiek...
kora
2009/09/07 19:24:07 19:24:07
Dviems pirmiems sakiniams pritarciau, jei gyvenciau viena karta anksciau. Taciau, laikai keiciasi, vertinimas taip pat, manau, siek tiek pakito, kintant poziuriui i seimos vertybes, tuo labiau, kai neissaugomas rysys tarp motinos ir dukros, tevo ir sunaus. Gyvens tie, kas ta rysi issaugojo ir neprarado, ir tie, kas ta rysi naujai atras.
P.S. O apie Meile, sventas reikalas kalbeti, ji visa laika buvo, yra ir bus, manau, pagrindiniu pamatu seimos.
Lelis Borgia
2009/09/07 19:26:41 19:26:41
Gyvenimas moko, kad vienišos moterys teikia pirmenybę vedusiems vyrams, jau praėjusiems kitos dailiosios lyties atstovės „patikrą“ ir nusivylusiems žmona. Tuo tarpu ištekėjusios moterys, atvirkščiai, romantiškiems neištikimybės santykiams dažniau renkasi vienišus, bet darbščius, dėmesingus vyriškius. O štai tiek vedę, tiek nevedę vyrai linkę paišdykauti labiausiai su vienišomis damomis, kuriems jau yra atėjęs abejingumas santuokiniam lytiniam bendravimui, kuris anksčiau ar vieliau ateina kiekvienam ir nuveda į santuokinę neištikimybę. Todėl net padoriausia ir tyriausia žmona retkarčiais turi būti panaši į neištikimą, žodžiu, į pakampių moterį, jei nenori prarasti vyrą arba leisti jam pasiganyti su koketėmis, kurios vyrus ir išmoko meilės meno ir sumažina nuobodulį, kilusį santuokoje. Taigi neištikimybės reiškinys, kurio dorybingieji veidmainiai ir labai stengiasi nuslėpti, bet niekaip nepajėgia nuslėpti nuo skvarbių akių.
kora
2009/09/07 20:45:31 20:45:31
"Lelis Borgia", dziugu, kad istikimybe dar turi prasme net tarpe veidmainiu dorybingu, nes kitaip nereiketu nei sleptis, nei akylai stebeti ju nepadoriu veiksmu.
Lelis Borgia
2009/09/08 07:19:08 07:19:08
Hm, paslėpta neištikimybė, pasipelnymas iš sekso, prostitucija, užslėpta prostitucija modelių namuose ir kituose atelje, korepetitorių, auklių, mokytojų, modisčių užmaskuoti darbai turtingųjų namuose, kurių išorinis elgesys yra visai padorus ir mandagus, suklestėjusi sekso industrija rodo mūsuose esamą atitinkamą lyčių morlalę ir požiūrį į neištikimybę. Jei koks neišmanėlis ir nepakankamai materialiai pajėgus vyrukas pabando užkabinti tokią gražuolę - mergužėlę, greitai susilaukia tiesioginių užuominų apie nuovadą, policiją ir teismą. Ir visai kitaip elgiasi su patvirkusiais įtakingų šeimų vyrais, gerai materialiai apsirūpinusiais ir ne pirmos jaunystės, priklausančiais politikos ir verslo klasei, jų elitui, randa tai, ko ieško šie solidūs vyrai - nekompromituojančius lytinius santykius su padoriomis merginomis ir poniomis už šeimos ribų, o panelės tai, ko joms reikia, - gana dideles nepajamuotas pajamas, nesusijusias su negarbe ir viešumu, o ištekėjusios damos taip nuramina, pamasažuoja ir pamalonin savo kūną, prigimtį ir paglosto sielą, kurie yra tapę nebeįdomus nuosavam vyrui.
Lelis Borgia
2009/09/08 13:05:25 13:05:25
Ja, du hast mir die Treue versprochen! Bitte Verzeihung! Ich möchte nicht...
Liita
2009/09/08 16:34:26 16:34:26
Tai ką taip išeina, kad jei mylėsiuosi su kitu, tai neišdavystė? Vadinasi aš nieko neišmanau. Tai kas tada pagal jus neištikimybė? Jei aš nuolat galvoju apie kitą vyrą tai išdavystė, o seksas su juo būtų tik nekaltas žaidimas?
domina
2009/09/08 17:07:27 17:07:27
Lelis Borgija As nezinau kas tu per fruktas taciau mastai tikrai idomiai.Kai zmogus jaucia tustuma ar ko nors negaves,jis tampa piktas ir pavydus.I kalbas stengiuosi nebereguoti - gaila laiko.Zmones pikti.Galbut jie pavydi.Galbut pyksta ,kad as is viso esu.Gal jiems mano nosis nepatinka.Tokiu zmoniu yra.Bet dauguma su manimi net nekalbeje.Kiek zmoniu ,tiek nuomoniu.Kai visa tai ivertinau,nusprendziau,kad man nesvarbu,ka mano kiti.