Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

kora

K

2495 įrašai

2009/08/19 13:19:16 13:19:16

Vyrai vyrams nelygu ir, atitinkamai, moterys - moterims. Taciau, jei myli, busi istikimas, nors ir kaip bebutu gyvenime sunku. Net, kai meile pradedi abejoti, turetu atsirasti savigarbos ir atsakingumo jausmas. Tuomet sprendimai priimti parodys, kokio lygio tu pats esi ir tavo pasirinktas Zmogus, ar verta risti virves mazga, ar palikti ir negaisti laiko veltui. Neistikimybei vietos tarp dvieju mylinciu sirdziu nera. Ir pirmoj eilej, as taip manau, apie neistikimybes pasekmes moteris turetu pagalvoti, nes ji - gyvybes ir ugnies neseja ir sergetoja tuo paciu.

P.S. [u:3p36yj8i]Neistikimybe[/u:3p36yj8i]: Susigyventi ? - Ne. Atleisti ? - vienakart gal ir Taip.

audrys155

A

39 įrašai

2009/08/22 12:30:24 12:30:24

Visiems aciu uz pasisakymus. Skaiciau idomiu komentaru, bet tai kiekvieno zmogaus nuomone ir as ja gerbiu.

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/22 21:57:21 21:57:21

Lelis Borgia: Lytinė neištikimybė nėra mirties nuosprendis, taip kad visko dar bus visiems. Reikia ją prisijaukinti ir susigyventi su ja, juk niekas nenori su ištikimais nevykėliais gyventi ir mylėtis, tiesa?

Ne, netiesa. Būtent neištikimieji ir yra nevykėliai, nes nemoka laikytis duoto žodžio, mėtosi kaip avies uodega paskui vos ne kiekvieną sutiktajį (-ąją), jie patys savęs nesupranta, yra nepatikimi, bailūs, melagingi, jaučiasi nepilnaverčiai širdies gilumoje ir dažnai turi asmenybės sutrikimų. Su jais ir šlykštu, ir beprasmiška gyventi ir mylėtis.

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/22 22:01:38 22:01:38

Svečias: Vyrams sunku suprasti, ką jus turėtumėte jiems atleisti? Juk tai nei smurtas, nei vagystė, nei apilėšimas, nei nesirūpinimas namais ir vaikais. Tai tik grynas seksas kartais šone ir viskas. Vyrams to retkarčiais reikia. Sunku jus suprati, moterys, ko jūs kartais norite ir kaip elgiatės? Beje, statistika sako, kad būtent moterys šiandien yra neištikimiausios. Ypač dabar, krizės sąlygomis, vyrai gan ištikimi. Kas čia bjauraus, kai vyras pasimylėjo su kita. Padarė pipi ir visa neištikimybė prapuolė, kaip ir nebūta. Prisigalvojat keistų dalykų iš neturėjimo ką veikt.

Tai tegu ir tavo moteris daro pipi po sekso su kitais vyrais ir neša nuo jų vaikelius tau auginti į namus - kokia čia neištikimybė?

katyte123

K

6 įrašai

2009/08/23 15:11:40 15:11:40

sekmes tau

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/08/29 05:53:47 05:53:47

samantta:
Svečias: Vyrams sunku suprasti, ką jus turėtumėte jiems atleisti? Juk tai nei smurtas, nei vagystė, nei apilėšimas, nei nesirūpinimas namais ir vaikais. Tai tik grynas seksas kartais šone ir viskas. Vyrams to retkarčiais reikia. Sunku jus suprati, moterys, ko jūs kartais norite ir kaip elgiatės? Beje, statistika sako, kad būtent moterys šiandien yra neištikimiausios. Ypač dabar, krizės sąlygomis, vyrai gan ištikimi. Kas čia bjauraus, kai vyras pasimylėjo su kita. Padarė pipi ir visa neištikimybė prapuolė, kaip ir nebūta. Prisigalvojat keistų dalykų iš neturėjimo ką veikt.

Tai tegu ir tavo moteris daro pipi po sekso su kitais vyrais ir neša nuo jų vaikelius tau auginti į namus - kokia čia neištikimybė?

Na jau ne, svetimų vaikelių nepriimčiau, o jei rimtai įsimylėčiau ir įvyktų rezonansas - mielai priimčiau į savo vidų moterį ir su vaiku. O svečias iš dalies teisus. Ypač dabar, kai baigiasi kurortinių romanų metas, atostogų metas - baigiasi vasarą, o gaila. Neištikimybė grįžta į namus ir bus ištikima iki kitos vasaros. Kai kam gal ir netyčiukų užsimezgė - visko būna ir visaip nutinka. Nereikia pult iškar čia ko nors smerkti ar teisti. Kurortinis romanas būna ne tik saulėtas, šiltas, bet ir saldus. Ištikima neištikimybė - tai bent mintis ar ne?

gabijja1296836226_db

G

3 įrašai

2009/09/11 05:25:19 05:25:19

audrys155: Nezinau ka daryti. Tiksliau zinau, bet ramybes nerandu. Pagavau savo brangiaja apgaudinejant. Tiksliau jau zinojau, ir tai tesesi gana ilgokai. Norejau, kad pati pasakytu. Daug kartu bandziau kalbetis, bet atsimusdavau kaip i siena. Meluodavo, ligoniu isvadindavo. Maniau gal istikruju ligonis, bet norejau isitikinti. Nusipirkau blake, sunkiai sekesi pagauti. Bet kaip sakoma, melo kojos yra trumpos. Ir ka, pagavau per musu jubilieju. Vede jau 15 metu. Nelinkeciau niekam isgirsta ta ka isgirdau as apie save, kai ji kalbejosi telefonu su savo linksmakociu. Nieksas, svolacius ir anoks. Buvau numestas kaip mazgote jam po kojomis. Aisku, namuose buvo pragaras. tai jau praejo keturi menesiai. As noriu skirybu ji ne. Tipo bandom lipdyti santykius. Jei as toks ir anoks: kuri moteris su tokiu noretu gyventi?

Nezinai ka daryti?Ogi nesizemink, as irgi bandziau kalbetis tikrai nepadejo tik ant manes reke ,kad esu kalta, viena diena surinkau daiktus ir isgrudau lauk,nors bande gryzti,bet nieko neisejo toliau melavo reke kad issigalvoju ir tt dabar namie ramybe,man buvo paprasciau nebuvo turto dalybu neturejom bendro turto

Viešnia

V

281 įrašai

2009/09/11 11:09:46 11:09:46

Kad nėr kur dėtis - tenka susigyventi su neištikimybe. Ne visos galime taip lengvai vyro daiktus fukt pro langą išmesti. O kas po to, ką daryti ir kur dėtis?

vircool

V

15 įrašai

2009/10/24 17:20:18 17:20:18

Aš irgi prieš savaitę sužinojau kad vyras turi kitą moterį, prasideda skyrybos, bet pasakykit kas nors, kaip tai ištvęrti, kaip elgtis, kai esi palikta, vieniša. Ko laukti ir kaip elgtis? Ar yra kokių lengvų būdų kaip tai išgyventi, kaip likti išdidžiai ir nepasiduoti bereikalingam kerštui ar isterikai, padėkit........

vircool

V

15 įrašai

2009/10/24 17:30:18 17:30:18

aš atleidau kartą, kitų momentinių kartų nenorėjau žinoti, gyvenom 23 metus, turiu neblogą darbą, ruošiuosi gintis ekonomikos magistrą, esu nekvaila ir nebjauri, jis turejo gana daug laisves savo pomegiams, gal reikėjo man lakstyt paskui jį visur........ Visada iškyla ambicijų klausimas- kuo jinai geresnė nei aš. Vyrai pasakykit, ko jums trūksta

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume