Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

Laurynas-IX

L

30 įrašai

2010/02/13 19:42:49 19:42:49

audrys155: Nezinau ka daryti. Tiksliau zinau, bet ramybes nerandu. Pagavau savo brangiaja apgaudinejant. Tiksliau jau zinojau, ir tai tesesi gana ilgokai. Norejau, kad pati pasakytu. Daug kartu bandziau kalbetis, bet atsimusdavau kaip i siena. Meluodavo, ligoniu isvadindavo. Maniau gal istikruju ligonis, bet norejau isitikinti. Nusipirkau blake, sunkiai sekesi pagauti. Bet kaip sakoma, melo kojos yra trumpos. Ir ka, pagavau per musu jubilieju. Vede jau 15 metu. Nelinkeciau niekam isgirsta ta ka isgirdau as apie save, kai ji kalbejosi telefonu su savo linksmakociu. Nieksas, svolacius ir anoks. Buvau numestas kaip mazgote jam po kojomis. Aisku, namuose buvo pragaras. tai jau praejo keturi menesiai. As noriu skirybu ji ne. Tipo bandom lipdyti santykius. Jei as toks ir anoks: kuri moteris su tokiu noretu gyventi?

Ką ten lipdyti ruošiesi? Žmogau bėk kuo toliau ir kuo greičiau nuo jos, tau nuodus į ausį pila, o tu ramus sėdi, daugiau savigarbos! Ji tau melavo, ligoniu vadino į akis, nori tave palaužti, įtikinti, kad žalia tai kas raudona, galų gale pats tiesos neatskirsi, gal net patikėsi, kad jokio meilužio niekada nebuvo... ir tapsi mazgote į kurią kojas šluostysis. Teko tų nuodų ragauti, atsilaikiau, paskui buvo juokinga stebėti kaip laužo daiktus, nes pačio palaužti nepajėgia. Stiprybės!

Patyręs

P

8 įrašai

2010/02/28 22:13:09 22:13:09

patyres ta pati,pragyvenau truputi ilgiau uz kolega, trys vaikai yra ,manoji mane apgaudijejo labai ilgai, virs pusmecio, kol negavau anonimes skambucio.

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/01 19:35:58 19:35:58

samanta:
ivea:
Svečias: juk nesimasturbuosi, kaip koks anonistas patoviai.

Statistiškai apie 82.5 % vyrų ir 62.3 % moterų masturbuojasi. Tai jau nebėra blogis kaip senais laikais.

Paskaityk, samanta, Jono Markuno parasyta knyga "Zmogaus gyvenimo nesekmiu bei ligu priezastys ir galimybes ju isvengti" VI-aji leidima. Rekomenduoju visiems samoningiems DP nariams.

niekas

N

62 įrašai

2010/03/01 19:53:31 19:53:31

patyres: patyres ta pati,pragyvenau truputi ilgiau uz kolega, trys vaikai yra ,manoji mane apgaudijejo labai ilgai, virs pusmecio, kol negavau anonimes skambucio.

Idomu,kur dabar moteru komentarai:visi vyrai kuliai,nuolat sukantys i kaire

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/01 20:10:16 20:10:16

Niekas:
patyres: patyres ta pati,pragyvenau truputi ilgiau uz kolega, trys vaikai yra ,manoji mane apgaudijejo labai ilgai, virs pusmecio, kol negavau anonimes skambucio.

Ka cia komentuoti? Juk visiems zinoma, kad yra neistikimi zmones. Vyrai visi, o moterys - kai kurios.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/01 20:25:47 20:25:47

Emporija: juk nesimasturbuosi, kaip koks anonistas patoviai.

[/quote]

Statistiškai apie 82.5 % vyrų ir 62.3 % moterų masturbuojasi. Tai jau nebėra blogis kaip senais laikais.[/quote]
Paskaityk, samanta, Jono Markuno parasyta knyga "Zmogaus gyvenimo nesekmiu bei ligu priezastys ir galimybes ju isvengti" VI-aji leidima. Rekomenduoju visiems samoningiems DP nariams.[/quote]
Buvau tą knygą pasiėmusi, manęs neįtikino. Stipriai susieta su religija, ir tai baido,verčia žiūrėti skeptiškai. Pasirodė, kad ją parašė vienas tų, kurie nuo "perestroikos" laikų vadino save ekstrasensais, visažiniais. Aš netikiu jų galiomis. O apie masturbantus net neprisimenu ką jis rašė ir ar rašė.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/01 20:28:20 20:28:20

Emporija:

Ka cia komentuoti? Juk visiems zinoma, kad yra neistikimi zmones. Vyrai visi, o moterys - kai kurios.[/quote]

Na kaip gali būti VISI??? Absoliutinimas bet ko dar niekam neatnešė naudos .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/01 21:28:21 21:28:21

Ateina žmogelis pas daktarą ir skundžiasi:
- Turiu problemą. Kiekvieną rytą, kai ateinu į darbą, iškart pasimyliu su sekretore, o išeinant priešpiečių, staigiai padarom dar kartą. Ir trečią kart padarom, kai einu namo...
- Na, o kokia gi čia problema?
- Matot, aš dar turiu meilužę... Su ja paprastai myliuosi du ar tris... kartus per dieną...
- O tai jums problema?
- Ne, bet mano žmona - nimfomanė. Kiekvieną rytą mes užsiimam seksu, dar turiu sugrįžti pietums, o jau nešneku apie naktį, kai turim didžiulius sekso maratonus prieš užmiegant.
- Na, tai vis tik kokia gi cia problema?
- Matot, jaučiu kažkokį nuovargį ir įtampą, kai masturbuojuosi...

Sėdi bare liaudis (t.y. vyrai) linksminasi, vadinasi, bokalus kiloja, kaip
įprasta po tokių veiksmų atsiranda šnekos, visi garsiai šneka, juokiasi, tik
atsipeikėja - ogi vienas iš jų kompanijos - sėdi sau tykiai ramiai.
- Ei Petrai, kas gi tau atsitiko, ko liūdi čia atsisėdęs, kai kiti
bujoja?!!!
- Ai.. va naujieną sužinojau... mano žmona turi AIDS....... pajuokavau
vyručiai.... ei, o ko jūs čia visi taip pabalot?

Alwydas

A

14 įrašai

2010/03/01 21:30:12 21:30:12

Emporija:
Niekas:

Ka cia komentuoti? Juk visiems zinoma, kad yra neistikimi zmones. Vyrai visi, o moterys - kai kurios.

Tipiškas moterų poziūris ...vyrai visi,o moterys...kokios jūs šventos ...Nemanau,kad tai priklauso nuo lyties,o nuo pačio žmogaus...Man nesuprantama,kai kaikurie žmonės turi šeimą,myli vienas kitą ,bet eina į kairę,gryžta namo kaip niekur nieko ...

niekas

N

62 įrašai

2010/03/02 05:28:19 05:28:19

Tipiškas moterų poziūris ...vyrai visi,o moterys...kokios jūs šventos ...Nemanau,kad tai priklauso nuo lyties,o nuo pačio žmogaus...Man nesuprantama,kai kaikurie žmonės turi šeimą,myli vienas kitą ,bet eina į kairę,gryžta namo kaip niekur nieko ...[/quote]
Gerai dresuota sazine seimininkui nekanda

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume