Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar naujos int. pažintys kenkia poros tarpusavio santykiams?

Ar naujos int. pažintys kenkia poros tarpusavio santykiams?

audronevit

A

96 įrašai

2009/07/24 16:39:39 16:39:39

Su draugu susiginčijome dėl vieno dalyko, kuris man net nekelia abejonių. Aš tvirtinau, kad susirašinėjimas internete, naujų pažinčių mezgimas yra reikalingas ir naudingas kiekvienam bendrauti mėgstančiam žmogui. Nesvarbu, ar jis jau yra vedęs( poroje), ar ne. Manau, kad internetinis bendravimas negali pakenkti porai, jei tarp jų yra darna ir meilė. Netgi , sakyčiau, gali būti naudingas abiems, esantiems poroje, nes atsiranda naujų temų pokalbiams, galimybė "prasivėdinti " psichologiškai, pamatyti kai kuriuos dalykus kitu kampu. Kur čia ta grėsmė? O mano bičiulis tvirtina, kad virtualus bendravimas yra labai pavojingas poros santykiams. Neva, žinąs ne vieną nelaimingą porą, kurią išskyrė internetinės pažintys. Neva, iš pradžių "nekaltai"susirašinėja žmonės, ieško kažko, ko nepametę, lygina naujus pažįstamus su savo antrąja puse, galų gale vis vien randa geresnį ir... išeina ...

Būtų įdomu sužinoti, ką mano kiti žmonės? Ar kenkia virtualus bendravimas poros santykiams ar ne?

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/07/24 16:57:32 16:57:32

Pats jei tureciau drauge, greitai visos anketos butu istrintos is visu pazinciu portalu. Nors uzsiregistraves tik dviejuose.. Anyway, bendraujant su nauju zmogum vis prie jo arteji arteji, darosi siltesnis bendravimas ir tik nepasakok, kad viskas pasibaigia receptu apsikeitimu. Pirmiausia, tai ne tik nuo taves priklauso. Tu zinai ko ieskai, bet kitas zmogus su kuriuo tu bendrauji gali net nenutuokt, kad tu nieko neieskai, o rysys uzsimegs. Zodziu, gali pridaryt problemu sau, draugui ir naujajam vaikinui. Uzknisa merginos, kurios turedamos vyrus cia uzsiregistruoja. Taip tiesiog uzknisa. Ir galiu galva guldyt, kad cia daugiau moteru turinciu antras puses, nei vyru! Jau pats esu "susipazines" su 14 merginu, kurios neturi cia ko ieskot. Amzius 20-28. Ir mano manymu tai yra labai daug. Viena mergina vedant pazinties vedli i klausima apie tikslus ir siekius atsake "noriu sukurt seima, nes jau turiu su kuo". Perklausiau kaip suprast, pasirodo supratau labai teisingai. Turi vyra. Ahhhhhhh!! Jums nieko nesako pazinciu portalu pavadinimu skirtumas tarp DARNIPORA ir draugas.lt ar pazintys.lt?

Pagrindiniam darnios poros puslapy pateiktas tinklapio veikimas, kurio paskutinis zingsnis - "Susirašinėjimas vyko sklandžiai ir įdomiai? Pats laikas susitikti! Tik susitikę gyvai geriausiai įvertinsite, ar žmogus Jums tinka. Tiko? Sveikiname, Jūs radote savo antrąją puselę!"
Kur link suku? [b:j8dk6zqk]Issiregistruok is sio tinklapio ir neapgaudinek zmoniu. [/b:j8dk6zqk]

MaryteL

M

5 įrašai

2009/07/24 17:51:12 17:51:12

Manau, kad internetas labai itraukia. Nesutikciau, kad mano vaikinas "kabetu" pazinciu svetainese, man tai butu nepriimtina. Internetines pazinciu svetaines - yra priemone susipazinti, o tikras bendravimas ir vyksta tik tikrai, t.y. gyvai. Ar sutiktum, kad tavo vaikinas realiai susitikinetu merginomis ? Man tai nepatiktu , nes tuomet kas mes tokie draugeliai ar pora?

ziutalik

Z

301 įrašai

2009/07/24 17:54:44 17:54:44

audronevit: :) Ar kenkia virtualus bendravimas poros santykiams ar ne?

kenkia

Smalsutė

S

121 įrašai

2009/07/24 18:40:42 18:40:42

Jei Tau tas draugas svarbus, neieškok bėdos. Čia tas pats, kaip girtuoklis, eidamas pro alkoholio parduotuvę: aš tik užsuksiu, bet nepirksiu... Paskui: tik įsipilsiu, bet negersiu...

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/24 19:04:58 19:04:58

na man keista toks "nauju pazinciu ieskojimas" jei poroje viskas gerai. tu juk ne automegeju dsaite esi. , o ten kur vienisi zmones iesko savo antros puses, na bent jau taip buvo suplanuota tinklapio organizatoriu, o gal as klystu

Buvau

B

56 įrašai

2009/07/24 19:14:16 19:14:16

Na jei jau du žmonės neturi ką veikti vakarais ir bando pateisinti savo elgesį neva "bendravimu " internete....kritiškai permąstyčiau tokios poros perspektyvas..... gal ir subjektyvi nuomonė, bet matau santykiuose spragų

Ana

A

49 įrašai

2009/07/24 20:19:08 20:19:08

O ka galvojate apie tokia situacija:
Su savo vaikinu susipazinau viename pazinciu portale, mazdaug pries pusmeti. pradejom susitikineti, ir netrukus po to, dar man nespejus istrinti savo anketos, parase vienas vaikinas. Jam is karto parasiau, kad jau nieko nebeieskau, taciau kad galim susirasinet ir pan. kuri laika tiesiog susirasinejom. po mazdaug dvieju menesiu susitikom, draugiskai pasisnekejom ir tiek. paskui dar buvo keli susitikimai, bet niekada nebuvo jokiu kabinimu, flirtavimo ar pan. buvom isvyke i gamta, vaiksciojom mieste ir pan. susitinkam retai, mazdaug kas menesi. tiesiog jauciam viens kitam draugiskuma ir tiek. ir noreciau ta draugyste issaugoti. beda ta, kad mano vaikinas apie tai nezino. tiesiog, is pradziu maniau, kad ta pazintis greitai nutruks, bet taip neivyko. taip pat nenorejau sakyt, kad nepagalvotu ko nors, ko is tiesu nebuvo. ir dar, kaip as jam paaiskinsiu, kaip mes susipazinom, ir kodel apie tai sakau tik dabar...
zodziu, gavosi nelabai graziai. nezinau, ar pasakoti apie ta savo nauja drauga, ar geriau nesakyti nieko. laukiu jusu nuomoniu.

Dokas

D

426 įrašai

2009/07/24 22:47:48 22:47:48

kol bendravimas neperzenagia forumo ribu galima, kitu atveju ne, tokie dalykai gali isardyt betkokia draugyste, jei ne specialiai, tai netycia, o atradus sau artima zmogu, patartina naikint anketa, kad nieks neuzkliutu

domina

D

176 įrašai

2009/07/25 04:19:40 04:19:40

As manau,kad DP yra skirta susirasti sau antra puse,todel visi ,kas jas turi turetu buti pvz.prie anketos spec. prierasa"nieko neieskau",kad neklaidintu kitu zmoniu ,kuriu tikslai visai kitokie.Zinoma,forume pasisakyti niekam neuzdrausi,geros visokios nuomones,bet pokalbiams pilna kitokiu svetainiu,o ne specializuotu.Man tai labai nepatiktu,jei mano draugas butu uzsiregistraves sioje svetaineje.Taip ,kad naujos int.pazintys kenkia poros tarpusavio santykiams!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume