Asta31324579346_db
A
763 įrašai
2010/01/06 08:25:35 08:25:35
Zygfrid: swx - sveikas, labas. Naudojamas nestabilios psichikos ir sutrikusio intelekto žmonių tokiuose virtualšūdvietėse kaip IRC, one.lt, MMORPG ir visuose kituose interneto kampuose...
Kaip atsirado?
SVEIKAS, SVEIKS --kastruojam--> SWEIKS --dar-truputį--> SWEIX --ir--> SWX. Volia!
jei jau pravadre gime rusijoje, tai bendrai erudicijai SVX - склад временного хранения.
Be izeidimu, tiesiog Rusijoje taip oficialiai trumpinami muitines sandeliai, o jei pazvelgus giliau, manau mes visi tokie esame
2010/01/06 08:33:26 08:33:26
swx, esate daugeliui čia įdomus...Hmmm,vis mąsčiau, iš kur šis intrigavimo (-si) fenomenas. Pagaliau supratau: nes esate...PASLAPTINGAS Jokių asmeniškumų per beveik, kaip sakėte, metus. Vadinasi, palikti plaaatūs horizontai mūsų fantazijai . Well,jei paslaptingumas jums padeda asmeniniame gyvenime - tuomet linkiu tokiam ir likti .
Lelis Borgia ir bachūrėliai
L
1 įrašai
2010/01/06 09:41:09 09:41:09
O mes tai tik nuotykių ieškome ir nepažįstame jokio didžiai gerbiamo pono tarp visų ponų ir serų SWX. Gal yra norinčių paišdykauti, voila, taip sakant?! La farce est jouée: la vie n'est ni un but ni un moyen. Parce que toutes les hommes sont fideles. Toutes les hommes sont l'amour! Taigi, voila, belieka jums pasiūlyti kalbėti, netylėti ir sutikti savęs vertų kitų širdžių. Informacija pasiteiravimui Neištikimų vyrų klube ir jų e-pašte: [email protected]
rainmakerltu
R
132 įrašai
2010/01/06 10:04:23 10:04:23
heh... jau vienam Kazanovai nurodžiau kelią, galiu ir bachūrėliams - pazintys.lt ir jų modifikacijos.
P.S. ten nuotykių ieškotojus sutinka su išskėstom rankom...
... ir kojom.
Lelis Borgia
L
826 įrašai
2010/01/06 10:38:26 10:38:26
Cha cha cha! Ech, Sierra Madre! Tikrai! Seniai taip juokiausi, net per šventes taip nepavyko giliai ir prasmingai pasijuokti. Labai ačiū, nuoširdžiai ačiū, oh, Sierra Madre del Sur! "Wie schnell ein Glück oft vergeht, und aus tausend Herzen erklingt es wie ein Gebet.
Sierra, Sierra Madre del Sur,
Sierra, Sierra Madre, oh, oh,
Sierra, Sierra Madre del Sur,
Sierra, Sierra Madre.
Wenn der Morgen kommt und die letzten Schatten vergehen
schauen die Menschen der Sierra hinauf zu den sonnigen Höhen.
Schauen hinauf wo der weisse Kondor so einsam yieht, wie ein Gruss an die Sonne erklingt ihr altes Lied.
Sierra, Sierra Madre."
rainmakerltu
R
132 įrašai
2010/01/06 11:31:13 11:31:13
Lelis Borgia
L
826 įrašai
2010/01/06 12:00:12 12:00:12
rainmakerltu
R
132 įrašai
2010/01/06 12:20:28 12:20:28
Podría usted por favor, señor, usar un idioma oficial, porque no todas las personas puedan entender tus pensamientos
2010/01/06 12:46:46 12:46:46
O man nepatinka jo komentarai, tiksliau, pats komentatoriaus 'tipazas'. Is visko sprendziant, uoliai darbuojasi internete, nes vis imeta kokia nuorodele, seka diskusijas, tiesa, pats ne tiek diskutuoja, kiek daro neva autoritetingus-diplomatiskus-pabreztinai kulturingus pranesimus, tai kyla naturalus klausimas - ir kur toks 'neeilinis' zmogus turi sitiek laiko pazinciu svetainei? Juolab kad pabrezia nieko neieskantis, netgi jau rades, tai velgi - kam cia reikia nuolat apie save priminti? Demesio truksta? Duodu 90 proc., kad realybeje nera toks idomus, kokiu cia dedasi. Realybeje nuorodelemis savo isminties nepademonstruosi. Gal tai ir yra atsakymas, kodel jaucia poreiki cia apsireiksti. Kodel jus motereles taip atvirai zavites paslaptinguoju, kuris visiskai nesidomi ir niekad nesidomes jumis, tik kaifuoja nuo jusu rodomo demesio jo personai? Intuityviai jauciu, kad sis zmogus yra vienas tu, kokiu gyvenime nemegstu. Sorry, nenoriu nieko izeisti, tik nuleisti kai ka arciau zemes.
2010/01/06 13:47:34 13:47:34
Svečias: Trumpai.
Moteris Ji, Kora, jeigu pazadate nemaitinti "sienu" mielai noreciau buti pazystamas asmeniskai.
PWD, taip pat mielai susipazinciau.
Praejo beveik metai as pagaliau atradau ko ieskojau, su auksciau paminetai asmenimis tai nesusije
Visiems visokeriopos sekmes
Nuosirdziai
swx
O ir aš paminėtas, malonu. Ačiū SWX už pasitikėjimą. Beje, turbut žinai, kad aš "Jis" . O ar realiame pasaulyje rastume bendrą kalbą nesu tuo tikras, man artodo esu jaunesnės kartos atstovas ir pasisėdėjimas prie arbatos puodelio su protingomis mintimis nelabai man. Man labiau tiktų Sausio 30 vyksiantis [i:s4hop4go]Winter Rally 2010[/i:s4hop4go] [url:s4hop4go]http://www.winterrally.lt/[/url:s4hop4go]
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume