Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → SWX man patinka tavo komentarai ;)

SWX man patinka tavo komentarai ;)

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/21 06:01:05 06:01:05

swx - sveikas, labas. Naudojamas nestabilios psichikos ir sutrikusio intelekto žmonių tokiuose virtualšūdvietėse kaip IRC, one.lt, MMORPG ir visuose kituose interneto kampuose...

Kaip atsirado?
SVEIKAS, SVEIKS --kastruojam--> SWEIKS --dar-truputį--> SWEIX --ir--> SWX. Volia!

mie

M

161 įrašai

2009/07/21 06:09:33 06:09:33

nu bliamba Taigi mano dukra taip raso, o jai tik...

Na ne, as atsiimu savo pasiulyma.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2009/07/21 06:33:16 06:33:16

Svečias: :oops: ačiu už komplimentus.
Kaip Jūs pati įsivaizduojate siūloma pažintį su nuotykių neieškančiu?

swx

Geras klausimas. Taip ir įsivaizduoju pažintį kaip su nuotykių neieškančiu . Manau , kad kiekviena diena yra kelionė su nuotykiais, pilna netikėtumų: mes ieškome, keliaujame, darome pasirinkimus, susitinkame, džiaugiames arba ne...

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/21 06:37:37 06:37:37

Zygfrid: swx - sveikas, labas. Naudojamas nestabilios psichikos ir sutrikusio intelekto žmonių tokiuose virtualšūdvietėse kaip IRC, one.lt, MMORPG ir visuose kituose interneto kampuose...

Kaip atsirado?
SVEIKAS, SVEIKS --kastruojam--> SWEIKS --dar-truputį--> SWEIX --ir--> SWX. Volia!

Tai asirado dar tada, kaip tau mama nupirko pirmuosius pampersus. Apie interneto platybes dar net nesvajojome. Tuomet ėjome Maskvoje Arbatoje, išdykavom su stiklinia akimi išimta iš menekeno. Paneles gasninom. Įsidedi į ranką tą akį, prieini prie panelės, jai sakai rusiškai "panelia panelia pažiūrėkite kas man į akį įgriuvo". Tą diena, vienas žemaitukas, užkabino man klyčką, kilusia nuo vardo ir labai panašų į šį trumpinį. Tada atgijo.

Prasidėjo dar mokyklos laikais. Trumpinį naudojau juostoms ir kasetėm žymėti, kad vedant šokiams jos nesusimaišytu su svetimomis.
Kas tiesa tai tiesa [email protected] ir [email protected], icq:swx "kažkada" priklausė man, bet prisijungimo slaptažodžių nebeprisimenu.
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/21 07:01:37 07:01:37

Moteris_Ji:
Svečias: :oops: ačiu už komplimentus.
Kaip Jūs pati įsivaizduojate siūloma pažintį su nuotykių neieškančiu?

swx

Geras klausimas. Taip ir įsivaizduoju pažintį kaip su nuotykių neieškančiu . Manau , kad kiekviena diena yra kelionė su nuotykiais, pilna netikėtumų: mes ieškome, keliaujame, darome pasirinkimus, susitinkame, džiaugiames arba ne...

Gal per daug gerbiu save, savo artimus ir Jus, kad leisčiausi nuotykiams. "Ne šitame gyvenime"
Nieko įžeisti nenorėjau.
swx

Pikta Moteris

P

55 įrašai

2009/07/21 08:09:48 08:09:48

Svečias:
Zygfrid: swx - sveikas, labas. Naudojamas nestabilios psichikos ir sutrikusio intelekto žmonių tokiuose virtualšūdvietėse kaip IRC, one.lt, MMORPG ir visuose kituose interneto kampuose...

Kaip atsirado?

Tai asirado dar tada, kaip tau mama nupirko pirmuosius pampersus. Apie interneto platybes dar net nesvajojome. Tuomet ėjome Maskvoje Arbatoje, išdykavom su stiklinia akimi išimta iš menekeno. Paneles gasninom. Įsidedi į ranką tą akį, prieini prie panelės, jai sakai rusiškai "panelia panelia pažiūrėkite kas man į akį įgriuvo". Tą diena, vienas žemaitukas, užkabino man klyčką, kilusia nuo vardo ir labai panašų į šį trumpinį. Tada atgijo.
Prasidėjo dar mokyklos laikais. Trumpinį naudojau juostoms ir kasetėm žymėti, kad vedant šokiams jos nesusimaišytu su svetimomis.
Kas tiesa tai tiesa [email protected] ir [email protected], icq:swx "kažkada" priklausė man, bet prisijungimo slaptažodžių nebeprisimenu.
swx

Štai ir turime nuotykių neieškančio vyruko privačius kontaktus "netyčia" pasiskelbtus forume

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/21 08:16:12 08:16:12

tai pabendrauk tais kontaktais.
Paskui parašyk kaip sekėsi

swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/22 10:03:51 10:03:51

Atėjo knysliukas į parduotuve, sako
-duokite man balioną, va tą žalią!
išeina po valandos sugryžta su balionu rankose. Pardavėjas kalbina
-Na knysliuk kas negerai?
Knysliukas tyli
-gal virvutė per trumpa?!
Knysliukas tyli
Pardavėjas nelaukdamas atsakymo perrišo virvute. Knysliukas išėjo. Po valandos vėl gryžta su balionu rankose.
-Na knysliuk, kas dabar negerai?
Knysliukas tyli. Pardavėjas nieko nelaukdamas pripučia daugiau oro knysliukas išeina. Po valandos vėl gryžta su balionu rankose.
Knysliukas tyli. Pardavėjas nieko nelaukdamas ištraukia raudoną balioną, labiau pripučia, parriša ilgesnę virvutę, įteikia knysliukui. Knysliukas išeina.Po valandos vėl gryžta su balionu rankose.
Knysliukas tyli.
-Na knysliuk, kas dabar negerai !!!
knysliukas iš išgasčio sudreba
-Jis manęs nežavi...
swx

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/05 21:16:23 21:16:23

Trumpai.
Moteris Ji, Kora, jeigu pazadate nemaitinti "sienu" mielai noreciau buti pazystamas asmeniskai.
PWD, taip pat mielai susipazinciau.

Praejo beveik metai as pagaliau atradau ko ieskojau, su auksciau paminetai asmenimis tai nesusije

Visiems visokeriopos sekmes
Nuosirdziai
swx

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/05 21:52:28 21:52:28

Svečias: Trumpai.
Moteris Ji, Kora, jeigu pazadate nemaitinti "sienu" mielai noreciau buti pazystamas asmeniskai.
PWD, taip pat mielai susipazinciau.

Praejo beveik metai as pagaliau atradau ko ieskojau, su auksciau paminetai asmenimis tai nesusije
Visiems visokeriopos sekmes
Nuosirdziai
swx

swx, rašote, kad pagaliau radote - ar tai reiškia, kad jūs mus paliekate?....Aš irgi radau...bet nepalieku .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume