2010/01/08 18:02:32 18:02:32
GabijaGabija: Tiek diskusiju....Tai jau irgi pasisakysiu, kad is esmės pritariu viki, tik gal nebūčiau tokia kategoriška... swx man atrodo daugialypis daugiaveidis ir tame tarsi stilingame paslaptingume heroizmo kažkaip vis mažėja.
Virtualioj erdvej iprate ieskoti heroizmo, ir tai naturalu, nes turim poreiki tobuleti...
Atsimenu, kai zmogus nustebes pasakojo, apie kurima filmo: triukus kaskadininku, zaisliniu masineliu, metamu nuo stalo (filme didziausias skardis), kritima i dubeni vandens (filme grazus ezeras) ir t.t.
Realioj erdvej esame tie patys zmones su poreikiu maisto, miego..., tik kiekvienas su skirtingu vidumi, kurio durys gali buti atidaromos placiai arba tvirtai uzrakintos.
2010/01/08 18:16:26 18:16:26
Svečias: Trumpai.
Moteris Ji, Kora, jeigu pazadate nemaitinti "sienu" mielai noreciau buti pazystamas asmeniskai.
PWD, taip pat mielai susipazinciau.
Praejo beveik metai as pagaliau atradau ko ieskojau, su auksciau paminetai asmenimis tai nesusije
Visiems visokeriopos sekmes
Nuosirdziai
swx
SWX, zmonems, neturintiems piktu keslu, mano draugiskumo durys visada atlapos ir atrakintos; kaip matai, duokle DP svetainei saziningai moku ir nesislepiu uz sienu, kalbanciu ir alkanu, o pazadais, kaip ir zodziais, stengiuosi nesimetyt.
2010/01/08 21:24:41 21:24:41
GabijaGabija: Tiek diskusiju....Tai jau irgi pasisakysiu, kad is esmės pritariu viki, tik gal nebūčiau tokia kategoriška... swx man atrodo daugialypis daugiaveidis ir tame tarsi stilingame paslaptingume heroizmo kažkaip vis mažėja.
Taip SWX paslaptingas, dažnai su gilia mintim. Tuo ir įdomus, kaip asmenybė. Dviveidiškas atrodo gal dėl to, kad kartais nutyli, nepasako iki galo. Bet čia forumas, sėdim virualioje erdvėje. Aš taip pat gal dviveidiškai elgiuosi, negalima peržiurėti mano anketos, negalima surasti tikrosios mano anketos pagal nika. Bet taip darau tik todėl, kad šį forumą laikau atskira dalimi nuo pažinčių ir nenorėčiau jog iš mano kartais vien teorinių žinučių susidarytu nuomone apie mane.
O ka čia veikia ir ko ieško SWX lieka mums visiems paslaptis:)
2010/01/08 22:07:38 22:07:38
PWD.: GabijaGabija:
O ka čia veikia ir ko ieško SWX lieka mums visiems paslaptis:)
Ir ką jis rado - irgi paslaptis . (nes rašė, kad pagaliau rado...). Turiu prielaidą, kad swx priklauso žmonių tipui, kuriuos "veža' jų pačių mistifikacija, ir tai, kad mes apie jį rašom, spėliojam, jį irgi veža .
2010/01/10 10:37:02 10:37:02
Svečias: Moteris_ Ji: Gera, sena ir vis dar aktuali forumo tema. Kazkur girdeta.
Susipazinti asmeniskai ?! kodel gi ne
kur kreiptis ?
swx
Jei esi nevedes (ir laisvas), pasisakei "pries" seksa per pirma pasimatyma forumo diskusijose , rasyk :
[email protected].
O visiems forumieciams linku siek tiek daugiau optimizmo ir vilties. Sypsena visiems labiau tinka... Sekmes
2010/01/10 12:34:41 12:34:41
Moteris_Ji: [
Jei esi nevedes (ir laisvas), pasisakei "pries" seksa per pirma pasimatyma forumo diskusijose , rasyk :
[email protected].
O visiems forumieciams linku siek tiek daugiau optimizmo ir vilties. Sypsena visiems labiau tinka... Sekmes
Ačiu, Moterie - esate drąsi ir tai yra gerai! Linkiu kad jums pasisektų . O visiems - pasimokyti, kaipgalima kurti santykius .
Lelis Borgia
L
826 įrašai
2010/01/10 15:24:27 15:24:27
"Jei esi nevedes (ir laisvas), pasisakei "pries" seksa per pirma pasimatyma forumo diskusijose"- tai jau per antrą įsimylėk mane greičiau: grietinėlė, vynas, mėlynės-žemuogės, Paganini, prisegamos kojinės ir gundanti nežinomybė – „be kelnaičių“ po sijonėliu. Labai spaudžia laikas - buvimo asmenybe su pribombasais laikas. Svarbu, kad per antrą pasimatymą suvedžiotasis vyras liktų netekęs amo, nesuvokdamas, kas čia buvo su manimi per tą trumpą laiką.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume