Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip atsakyti moteriai labai Norinčiai su manimi Mylėtis?

Kaip atsakyti moteriai labai Norinčiai su manimi Mylėtis?

kora

K

2495 įrašai

2009/07/17 19:21:50 19:21:50

pitas: Kaip atsakyti moterims labai Norinčioms su manimi Mylėtis, jų neįžeidžiant? Kaip tai padaryti, subtiliai, neįžeidžiant trapių, žavių būtybių?
Esu visiškai 100% hetera seksualus. BET
Nesuprantu kas su tomis moterimis atsitiko - taip visos lenda, tik dėl vieno dalyko, pas visas vienas galvoje, TIK sex.
Ar dar liko tikrų, rimtų moterų? Ir kur jas rasti?

Jūs su bet kuo nemiegate, aš taip pat, esu labai išrankus. Ir man labai svarbu yra žmogaus su kuriuo bendrauju vidinis pasaulis.

Miegojimas nereiskia isrankuma
Uzuojauta Patarimas: Uzsirisk burna, atsipalaiduok ir pasistenk apie nieka negalvoti... Trapios, zaviosios butybes taves didelio, petingo neturetu labai skriausti , veliau pacios susipras, kad klydo, gal pagelbesi ne vien sau, bet ir joms
O zmogu, artima pasauliu tau vidiniu, atpazinsi is silumos ir energetinio kruvio, kuri pajusi, net neprisilietus kunams, bet tam reikes ne vien tik noro, bet ir kantrybes pasiruosimui pirmoj eilej savam viduj.
P.S. Gal rimtesniu turi problemu

Zygizmunda

Z

12 įrašai

2009/07/17 19:54:31 19:54:31

ziutalik:
Romuta:
ziutalik:
Na pasakyk kad esi labai pavarges ir tau skauda galva...

Taip atsikalbinėti galima tik moterims.
Jei vyksta ne pirmas susitikimas tai galima apsitarti, kadagi įvyks tą didžioji akimirka. Ir nemanau, kad protinga moteris įsižeis jei pasakykysi tiesą, kad dar su ją nenori sekso. Juk yra kuom užsiimti ir be jo.

na as rasiau nerimtai

Būk aukščiau už žmones be jumoro jausmo

Zygizmunda

Z

12 įrašai

2009/07/17 19:58:39 19:58:39

Romuta:
ziutalik:

Na pasakyk kad esi labai pavarges ir tau skauda galva...

Taip atsikalbinėti galima tik moterims.

Štai, matot, man leido taip atsikalbinėti . Va taip.

Romuta: Jei vyksta ne pirmas susitikimas tai galima apsitarti, kadagi įvyks tą didžioji akimirka. Ir nemanau, kad protinga moteris įsižeis jei pasakykysi tiesą, kad dar su ją nenori sekso. Juk yra kuom užsiimti ir be jo.

Bet tai ką tada veikti be sekso? Šaškėmis lošti?

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/07/17 20:00:56 20:00:56

dar nemaciau tiokio vyro kuris atsisakytu,, seip nebent jai jinai turi vyra tai verta atsisakyt..

dosnioji

D

3 įrašai

2009/07/18 06:45:10 06:45:10

pitas: Kaip atsakyti moterims labai Norinčioms su manimi Mylėtis, jų neįžeidžiant? Kaip tai padaryti, subtiliai, neįžeidžiant trapių, žavių būtybių?
Esu visiškai 100% hetera seksualus. BET
Nesuprantu kas su tomis moterimis atsitiko - taip visos lenda, tik dėl vieno dalyko, pas visas vienas galvoje, TIK sex.
Ar dar liko tikrų, rimtų moterų? Ir kur jas rasti?

Jūs su bet kuo nemiegate, aš taip pat, esu labai išrankus. Ir man labai svarbu yra žmogaus su kuriuo bendrauju vidinis pasaulis.

labai paprastai,jai nori atsikratyti tu zaviu butybiu,tai imk pats persekioti,tai puikiai veikia arba imk kalbeti apie amzina meile,tai visai pakraups,o dar geriau sudaryk mylejimosi grafika,kuri patikink negalima niekaip nevykgyti,jos pamaniusios,kad esi visiskas maniakas begs neatsisukdamos.Patikrinta patikek,vos tik pakvimpa tikrais jausmais daugelis mano issirinktu kandidatu - tiesiog pakraupsta nuo perspektyvos buti su viena taigi mauna neatsisukdami,tuo mane ziauriai nuliudindami bet is kitos puses,nelaisviu neimam-perdaug klapato,geriaupribaikt is karto

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/07/18 07:31:18 07:31:18

man idomu ka tu tokio turi kad visos taip ir lipa

tik idomu kokios lipa ..jei savalkos kokios tai nieko gero

Leo

L

543 įrašai

2009/07/18 14:02:43 14:02:43

ADRIJANA: man idomu ka tu tokio turi kad visos taip ir lipa

Koki nors koda netycia aktyvavo:) Taigi aisku, kad apie zaidima kalba eina, koki nors "second life":))

žirklės

Ž

3 įrašai

2009/07/18 15:51:22 15:51:22

Taip ir atsakykit-kad nenorite jos... Labai panašiai elgiasi ir vyrai-nespėję susipažinti jau guldosi į lovą.... Manau,kad moterys siūlydamosios pačios-nori vyrui tiesiog įtikti... O Jums linkiu-sutikti moterį kurios norėsit....

Romuta

R

497 įrašai

2009/07/18 16:55:27 16:55:27

Nereikia būti nei aukščiau, nei žemiau, geriau jau iš viso padebesiais paskraidyti.

O be sekso ne tik galima, bet ir manau reikėtu ne tik šaškėmis, bet ir šachmatais... arba galų gale ir durnių kortomis poroje, ne pats blogiausias variantas, tai leidžia geriau pažinti partnerį.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/07/19 16:49:56 16:49:56

Leo:
ADRIJANA: man idomu ka tu tokio turi kad visos taip ir lipa

Koki nors koda netycia aktyvavo:) Taigi aisku, kad apie zaidima kalba eina, koki nors "second life":))

aa tada viskas aisku jei second life tai jau grazu skina turi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume