Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip atsakyti moteriai labai Norinčiai su manimi Mylėtis?

Kaip atsakyti moteriai labai Norinčiai su manimi Mylėtis?

norra

N

188 įrašai

2009/07/16 21:07:21 21:07:21

pitas:
norra: Nebesvaik,gerai?

Labas Norra

ačiū už atsakymą, bet matai aš jau seniai negeriu - nei lašo jokio svaigalo, tai šis variantas netinka.

vistiek dėkui už pastangas gal dar gali ką patarti

Palinkes esi,jei ant taves visos lipa.Pabandyk atsistot tiesiai O jei rimtai,tai sakyk:,,oi,ne!As ne toks!!!As nevienadinis drugelis jums,nedriskit prie manes liestis,nes ikasiu!,,Pabandyk

ziutalik

Z

301 įrašai

2009/07/16 21:40:08 21:40:08

pitas: Kaip atsakyti moterims labai Norinčioms su manimi Mylėtis, jų neįžeidžiant? Kaip tai padaryti, subtiliai, neįžeidžiant trapių, žavių būtybių?
Esu visiškai 100% hetera seksualus. BET
Nesuprantu kas su tomis moterimis atsitiko - taip visos lenda, tik dėl vieno dalyko, pas visas vienas galvoje, TIK sex.
Ar dar liko tikrų, rimtų moterų? Ir kur jas rasti?

Jūs su bet kuo nemiegate, aš taip pat, esu labai išrankus. Ir man labai svarbu yra žmogaus su kuriuo bendrauju vidinis pasaulis.

Na pasakyk kad esi labai pavarges ir tau skauda galva...

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/17 05:28:12 05:28:12

Ikalk 100 gr ir isdulkink ja, po to pasakyk kad nepatiko ir atstos.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/17 06:11:57 06:11:57

Pasakymo būdu
swx

Inet

I

74 įrašai

2009/07/17 07:54:17 07:54:17

pitas: Kaip atsakyti moterims labai Norinčioms su manimi Mylėtis, jų neįžeidžiant? Kaip tai padaryti, subtiliai, neįžeidžiant trapių, žavių būtybių?
Nesuprantu kas su tomis moterimis atsitiko - taip visos lenda, tik dėl vieno dalyko, pas visas vienas galvoje, TIK sex.

Jūs su bet kuo nemiegate, aš taip pat, esu labai išrankus. Ir man labai svarbu yra žmogaus su kuriuo bendrauju vidinis pasaulis.

pernelyg lengva grobi renkiesi, sirdele... kita vertus - niekad negali zinot, kada pats uzlipsi ant to paties greblio, kai nores tavimi subtiliai ir neizeidziant atsikratyti

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/17 09:27:03 09:27:03

Žavinga,koks neįtikėtinas populiarumas,matyt esi nuostabus vyras su išskirtiniais fiziniais duomenimis,kad visos tiesiog lipte lipa.

Jeigu reikėtų rimtų moterų - tokias ir susirastum, o rimtos moterys pačios tikrai nelipa pirmos kol jų neprikalbinsi.
Natūralu,kad toks tokį traukia,reikia tik džiaugtis ir žymėtis norinčiųjų skaičių , kad būtų ką prisiminti senatvėje kai būsi senas,sukriošęs ir niekam nereikalingas

Manau, kad 95 % vyrų švytėtų iš laimės dėl tokio populiarumo,juk tai turėtų labai glostyti vyrišką EGO. Vyrai šneka : kiekviena praleista proga-žilas plaukas galvoje.
Tad argi verta taip pergyventini jeigu viena ar kita mergina nepatinka ir Tu nenori su ja mylėtis. Tiesiog pasakyk,kad esi vedęs ir namuose laukia žmona,vaikai ir uošvienė

Lėja...

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/07/17 09:57:24 09:57:24

Bandau suvokti, kaip galima pavadinti "trapia ir žavia būtybe" moteriškos giminės atstovę, kuri: "<...> lenda, tik dėl vieno dalyko, pas visas vienas galvoje, TIK sex<...>". Kurioj vietoj čia moteriškumas? Žavumas? Subtilumas? Kažkaip nekompleksuoju tokiems atseit "šauniems", "žaviems" macho su pasistojusiais galiukais, kurie irgi "lipa" mąstydami tik apie sex, tiesiai šviesiai pasakyti - vyniok meškeres iš čia, nedomina vienadienis pasišokinėjimas lovoje kasdien su kitu... Ir nepanašu, kad jie nuo to numirtų...medžioja sau toliau...

o dėl svečio pasisakymo "Manau, kad 95 % vyrų švytėtų iš laimės dėl tokio populiarumo,juk tai turėtų labai glostyti vyrišką EGO. Vyrai šneka : kiekviena praleista proga-žilas plaukas galvoje."... tai labai labai abejoju, ar tikri vyrai taip mąsto

Romuta

R

497 įrašai

2009/07/17 14:40:01 14:40:01

ziutalik:

Taip atsikalbinėti galima tik moterims.
Jei vyksta ne pirmas susitikimas tai galima apsitarti, kadagi įvyks tą didžioji akimirka. Ir nemanau, kad protinga moteris įsižeis jei pasakykysi tiesą, kad dar su ją nenori sekso. Juk yra kuom užsiimti ir be jo.

ziutalik

Z

301 įrašai

2009/07/17 17:29:26 17:29:26

Romuta:
ziutalik:

Taip atsikalbinėti galima tik moterims.
Jei vyksta ne pirmas susitikimas tai galima apsitarti, kadagi įvyks tą didžioji akimirka. Ir nemanau, kad protinga moteris įsižeis jei pasakykysi tiesą, kad dar su ją nenori sekso. Juk yra kuom užsiimti ir be jo.

na as rasiau nerimtai

Tomutis

T

9 įrašai

2009/07/17 19:04:05 19:04:05

Gerai tu čia išsidavei ..."esu 100% [b:1bits0uf]hetera[/b:1bits0uf] seksualus"...

Hetera (graikų k. hetaira – draugė, meilužė) – senovės Graikijoje išsilavinusi, netekėjusi moteris, gyvenanti laisvai, nepriklausomai. Kai kurios heteros vaidino svarbų vaidmenį visuomenėje. Jų namuose rinkdavosi daugelis žinomų politikos veikėjų, poetų, skulptorių. Heteras išlaikydavo turtingi globėjai, už heteros palankumą brangiai mokėdavo. Išliko akmens plokščių, kuriose vyrai iškaldavo kainą, siūlomą už heterą. Tai nebuvo paprasta prostitucija, kadangi hetera lytiškai bendravo tik su tais globėjais, kuriuos mylėjo.

Taip kad mergaite, su tavimi viskas gerai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume