Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip atsakyti moteriai labai Norinčiai su manimi Mylėtis?

Kaip atsakyti moteriai labai Norinčiai su manimi Mylėtis?

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 17:56:34 17:56:34

GabijaGabija: Nori sausas iš balos išlipti? Gudrutis Kaip į vatą bevyniotum žodžius, vistiek juk supras, kad ją atstumi, ir įskaudinsi neišvengiamai.

O kita vertus, gal tau taip tik atrodo, kad visos "dėl to" tavimi domisi? Ar gal apskritai dėmesį į save atkreipinėji čia

Labas Gabija

Didelis dėkui už pagalba ir savąją nuomone

"Nori sausas iš balos išlipti? Gudrutis Kaip į vatą bevyniotum žodžius, vistiek juk supras, kad ją atstumi, ir įskaudinsi neišvengiamai. "

Gal Tu ir teisi, reikia būti sąžiningu ir sakyti viska atvirai Joms.

"gal tau taip tik atrodo, kad visos "dėl to" tavimi domisi?" LABAI GERAI PAŽĮSTU MOTERIS, AŠ JAS TIESIOG SKAITAU KAIP KNYGAS. AŠ LABAI GERAI GALIU NUSTATYTI MOTERŲ NORUS, POREIKIUS. TALENTAS

era7

E

1 įrašai

2009/07/19 18:03:10 18:03:10

pitas: Kaip atsakyti moterims labai Norinčioms su manimi Mylėtis, jų neįžeidžiant? Kaip tai padaryti, subtiliai, neįžeidžiant trapių, žavių būtybių?
Esu visiškai 100% hetera seksualus. BET
Nesuprantu kas su tomis moterimis atsitiko - taip visos lenda, tik dėl vieno dalyko, pas visas vienas galvoje, TIK sex SU MANIMI.
Ar dar liko tikrų, rimtų moterų? Ir kur jas rasti?

Jūs su bet kuo nemiegate, Aš taip pat, esu labai išrankus. Ir man labai svarbu yra žmogaus su kuriuo bendrauju, Jo vidinis pasaulis.

ESI SUP.. ,,NARCIZAS''.Xu../TEN KAS TAVES NORI PATS ISIVAIZDUOJI

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 18:06:10 18:06:10

svečias: Idomus klausimas vyras nenori mylėtis, o moterys pačios lipa ant taves... Tai kam tada bendrauji su tokiom???
kažkodėl galvoju, kad save gerbianti moteris ( mergina) tikrai pirma nepradeda lipt ant vyro, jei iš jo jokio noro nėra...

AŠ NORIU MYLĖTIS TIK SU IŠRINKTĄJĄ!!!

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 18:08:49 18:08:49

era7:
pitas: Kaip atsakyti moterims labai Norinčioms su manimi Mylėtis, jų neįžeidžiant? Kaip tai padaryti, subtiliai, neįžeidžiant trapių, žavių būtybių?
Nesuprantu kas su tomis moterimis atsitiko - taip visos lenda, tik dėl vieno dalyko, pas visas vienas galvoje, TIK sex SU MANIMI.

Jūs su bet kuo nemiegate, Aš taip pat, esu labai išrankus. Ir man labai svarbu yra žmogaus su kuriuo bendrauju, Jo vidinis pasaulis.

ESI SUP.. ,,NARCIZAS''.Xu../TEN KAS TAVES NORI PATS ISIVAIZDUOJI

MATYTI, JAU PRISISTATĖ VIENA IŠ JŲ, KAUKUTĘ UŽSIMETUSI ANE

TAI KOGI TOKIA SUPYKUSI

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 18:12:10 18:12:10

Svete: Pasakyk, kad esi jos nevertas... kad ji per graži, per jauna, per padori ir t.t. Kad šiuo metu sergi ir negali mylėtis. Ir koks čia gali būti įskaudinimas. Normalios moterys nelipa ant vyrų. O jeigu lipa, tai, suprask, kad esi tik vietoj vibratoriaus. Tokiai vienodai, kas reikalą atliks. Jeigu ne tu, kitas, ypač "malalietka", tikrai susigundys.

Ar tik ne mieloji flintė prisistatė bučkis

tik kaip aš galiu sakyti jai melą? (juk mane mamytė mokė kalbėti tiktai tiesą;)

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 18:18:23 18:18:23

lediita: Tikiu,kad tiek vyrai, tiek moterys nenori su bet kuo ir bet kada mylėtis. Gal verta būtų jai pasakyti, kad pirmiau nori įsitiknti, kad rūpi jai ne tik, kaip sekso objektas, ar nenori sugadinti santykių seksu. Juk tada jūs būst, kaip visos poros, o juk taip norisi būti išskirtiniais. Manau, kiekviena moteris apsidžiaugs, jei joje pirmiausia įvertinsi žmogų, o ne kalę.

Labas Lediita

Ačiū už patarimą, man jis labai svarbus

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 18:25:29 18:25:29

pasakykman: jei tai yra moteris, kuri tau siulo, taves nori per 1 ar 2 pasimatyma , tai tiesiog pasiusk ja toliau..
jei tai moteris, su kuria tu ilgeliau bendrauji ir ja bent kiek gerbi, tai tiesiog jokiom pastabom ar kuno kalba neleisk pagalvoti, jog galvoji apie jas kaip sekso objekta.
easy

Labukas Pasakykman

ačiū už mielą moterišką nuomone, ji man labai svarbi, tikrai daug gerų patarimų

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 18:40:46 18:40:46

Imbiero arbata:

Bandau suvokti, kaip galima pavadinti "trapia ir žavia būtybe" moteriškos giminės atstovę, kuri: "<...> lenda, tik dėl vieno dalyko, pas visas vienas galvoje, TIK sex<...>". Kurioj vietoj čia moteriškumas? Žavumas? Subtilumas? Kažkaip nekompleksuoju tokiems atseit "šauniems", "žaviems" macho su pasistojusiais galiukais, kurie irgi "lipa" mąstydami tik apie sex, tiesiai šviesiai pasakyti - vyniok meškeres iš čia, nedomina vienadienis pasišokinėjimas lovoje kasdien su kitu... Ir nepanašu, kad jie nuo to numirtų...medžioja sau toliau...

o dėl svečio pasisakymo "Manau, kad 95 % vyrų švytėtų iš laimės dėl tokio populiarumo,juk tai turėtų labai glostyti vyrišką EGO. Vyrai šneka : kiekviena praleista proga-žilas plaukas galvoje."... tai labai labai abejoju, ar tikri vyrai taip mąsto

Sveika Imbiero arbata

Labai malonu, kad išsakei savo tvirta nuomonę (aš labai netgi su ja sutinku)

"Bandau suvokti, kaip galima pavadinti "trapia ir žavia būtybe" moteriškos giminės atstovę, kuri: "<...> lenda, tik dėl vieno dalyko, pas visas vienas galvoje, TIK sex<...>". Kurioj vietoj čia moteriškumas? Žavumas? Subtilumas?" pasitaiko ir netokių jau blogų, na nebūk tokia jau griežta, Meilute

būna ir subtilių, manau, jos tik taip stengiasi atkreipti dėmesį ir tikisi šio to daugiau iš santykių

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 18:43:33 18:43:33

Romuta:
ziutalik:
Nesuprantu kas su tomis moterimis atsitiko - taip visos lenda, tik dėl vieno dalyko, pas visas vienas galvoje, TIK sex.

Jūs su bet kuo nemiegate, aš taip pat, esu labai išrankus. Ir man labai svarbu yra žmogaus su kuriuo bendrauju vidinis pasaulis.

Na pasakyk kad esi labai pavarges ir tau skauda galva...

Taip atsikalbinėti galima tik moterims.
Jei vyksta ne pirmas susitikimas tai galima apsitarti, kadagi įvyks tą didžioji akimirka. Ir nemanau, kad protinga moteris įsižeis jei pasakykysi tiesą, kad dar su ją nenori sekso. Juk yra kuom užsiimti ir be jo.

Labas Romuta
LABAI AČIŪ UŽ PUIKIUS PATARIMUS

pitas

P

152 įrašai

2009/07/19 18:48:12 18:48:12

[quote="Svečias"]Žavinga,koks neįtikėtinas populiarumas,matyt esi nuostabus vyras su išskirtiniais fiziniais duomenimis,kad visos tiesiog lipte lipa.

Jeigu reikėtų rimtų moterų - tokias ir susirastum, o rimtos moterys pačios tikrai nelipa pirmos kol jų neprikalbinsi.

Dėkui, už tikslius pastebėjimus ir taiklius patarimus

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume