Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → atsale jausmai

atsale jausmai

Ra

R

389 įrašai

2009/08/10 13:48:16 13:48:16

Jausmai jau toks dalykas, kad kada nors atšala. Buvo tokia sielos šventė ir praėjo. O žmogus, gal dar ir brangus, bet norisi to džiugesio, kuris buvo ankščiau. Tai kyla mintis, kad gal su kitu bus geriau. Bet šventės kaip nėra, taip ir nėra. Gal jausmai duoti tik kartą, gal daugiau jų ir nebus?

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/10 14:37:14 14:37:14

Ra 2009 Rugpjūčio 10, 16:48 Gal jausmai duoti tik kartą, gal daugiau jų ir nebus?

pritariu

marabu

M

241 įrašai

2009/08/11 10:13:27 10:13:27

Ra: Jausmai jau toks dalykas, kad kada nors atšala. Buvo tokia sielos šventė ir praėjo. O žmogus, gal dar ir brangus, bet norisi to džiugesio, kuris buvo ankščiau. Tai kyla mintis, kad gal su kitu bus geriau. Bet šventės kaip nėra, taip ir nėra. Gal jausmai duoti tik kartą, gal daugiau jų ir nebus?

Kito zmogaus norisi butent todel, kad norisi pajusti TOKI PATI virpuli, kaip buvo pradzioje. O visos pradzios daugiau ar maziau vienodos ir net nereikia daug pastangu - tiesiog savaime gerai, nes nauja ir intriguoja. O kad draugystes/santuokos/meiles tasa butu grazi ir gera, reikia nemazai pastangu ir darbo. O dirbti dar ir santykiuose...? Nu jau aciu.. Va taip ir gyvename ieskodami nauju bangu ir virpuliu, nes norim komforto ir nenorim dirbt.

Naksius

N

29 įrašai

2009/08/12 16:10:28 16:10:28

turiu tau pasiulymą. jai atsalo jausmai.. nueik i tikrą svingeriu vakarėli susirask pora ir salia vienas kito bukite.. ir pamatysite kaip jausmai atsils kai pajusi kaip kitas vyras ja aistringai myli.. taip pat ir jinai.. o jai nepades. tada graziai skirkites...

keras

K

1 įrašai

2009/10/22 17:20:29 17:20:29

"Kito zmogaus norisi butent todel, kad norisi pajusti TOKI PATI virpuli, kaip buvo pradzioje. O visos pradzios daugiau ar maziau vienodos ir net nereikia daug pastangu - tiesiog savaime gerai, nes nauja ir intriguoja. O kad draugystes/santuokos/meiles tasa butu grazi ir gera, reikia nemazai pastangu ir darbo. O dirbti dar ir santykiuose...? Nu jau aciu.. Va taip ir gyvename ieskodami nauju bangu ir virpuliu, nes norim komforto ir nenorim dirbt."

taip as tai zinau patiriau savo kailiu tai karta .dabar vel tas pac su mergina esu 3,5 metu buitineme gyvenime budavo visko ir graziu dienu ir pikciu na kaip ir pas visus ir staiga ji man viena diena pareiskia skiremes vos nenukritau paklausiau priezasties o ji man sako nezinau ar tave myliu nezinau ka tau jauciu yra kitas kuris man patinka bet as su jiuo tik karta kalbejau o as ja beprotiskai myliu beprotiskai puoliau perkalbineti prizadejau kad nebebus jokiu pikciu kad as ja ant ranku nesiosiu nes tikrai beprotiskai ja myliu ji man atsake pagalvosiu tai ir galvoja jau 3 dienas o as is proto kraustausi kaip manot ar ira sansu kad ji sugrys ar verta buti su tokiu zmogumi nors i si klausima galite ir neatsakyti nes be sio zmogaus buti as net nenoriu isvis kaip geriau pagalvoji per savo gyvenima padariau dauk klaidu dauk panu isdaviau palikau bet tuo metu as buvau paauglys ir pagaliau kaip mane paliko po beveik 3 metu draugystes as supratau ka tai reiskia ir prisiekiau sau kad daugiau nieko neiskaudinsiu kad su pana busiu visada atviras kad nepulsiu jos palikti kaip anksciau o bandisiu dirbti ta sunku darba ir isvis jai zmogu myli tai jausmai neatsala meile nedinksta nors mane sutripe visiskai pirma rimta pana su kure as gyvenau as jai iki siol linkiu tik gero nes as ja mylejau tikrai mylejau ir taip skaudu buvo bet juk gyvas i zeme nesulisi stai tokia ziauri mano gyvenimo istorija

Inga-ramune

I

199 įrašai

2009/10/23 04:18:33 04:18:33

E.Fromas "Meiles menas"

saida

S

1 įrašai

2009/12/03 23:03:59 23:03:59

seniau as taip pat buvau pakvaisus, laukiau kol jis apsispres, maniau, kad jis pats geriausias is visu, nepakeiciamas. bet atejo metas kai supratau kad gana jam galvoti myli ar ne, gana isdavineti su kitom, lyginti galbut su kitom mane, belaukdama pajutau jog pati nustojau myleti. per ilgai laukiau, per daug tikejausi, per skaudziai kentejau. pasakiau gana, palikau. veliau sutikau zmogu su kuriuo kartu esam 3 metus, ir mylim vienas kita, nebereikia kenteti. o jei ir sis mano vaikinas pasakytu jog jau nebezino ar myli ar ne, tai is kart spjauciau i viska ir palikciau, nes tokie dalykai dar labiau skaudina nei skyrybos.

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/04 10:20:14 10:20:14

Nesuprantu, kas tiems vyrams nutinka. Kodel jie taip ziauriai pasielgia? Man irgi taip buvo- viskas faina, viskas grazu ir staiga taip kardinalei persimaine, kad mane sokas istiko. Atrode, tarsi visai kitas zmogus. Ir nei is sio, nei is to. Skausmas nenormalus. Niekaip nesuprantu, kas jiems pasidaro??? Galvoju, gal problema many, betgi ne. As nepasikeiciau. Tebesu tokia pati, kokia buvau, ir kokia jam patikau, tad kas gali sitaip pakeisti zmogu? Nebezinau ne ka galvot, ne ka daryt.

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/04 10:33:00 10:33:00

Būtų gerai, kad pasisakytų tuo klausimu vyrai, kokios staigaus atšalimo priežastys? Mano pažįstama papasakojo savo sukrečiančią istoriją, kai po 3 laimingiausių jos gyvenimo mėnesių pasakos jos vaikinas užbaigė draugystę - man iki šiol jos pasakojimas atmintyje ir net kažkokia baimė (nors man taip niekada nėra nutikę) kurti gražius santykius - nes atrodo, kuo gražiau, tuo greičiau ir skaudžiau pasibaigs...

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/04 11:01:35 11:01:35

As jau buvau bepatikinti nauja laime ir jau bepradedanti skraidyti, ir stai!... Nokautas. Na mes dar neissiskyrem, dar neatsisveikinom, bet toks pasikeites jo elgesys man jau nieko gero nebyloja. Ir tai mane labai liudina.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume