Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → atsale jausmai

atsale jausmai

razorlt

R

22 įrašai

2009/12/28 16:31:50 16:31:50

Perskaiciau visus pasisakymus... su vienas sutinku o kiti man tiesiog saves gailescio pasisakymai... Nzn as dabar isgyvenu ta pati tik kad atsalo ne man jausmai o mano merginai... atrodo jog viskas pasikeite vos per kelias dienas... ir ji uzsimane issiskirt... Sako jog senai galvojo ka man jaucia ir db suprato jog nezn ar ji mane myli... TEko issiskirt... Kenciu db begalo... Ji nori suzn kaip kiti vaikinai bendrauja ir ar jie erznis ja taip kaip as... nes ja erzindavo mano elgesys snekos ir t,t. Nors draugai abieju jai sakydawo jau ko tu nervuojiesi del nk... jis nei nk nepasake blogo nei padare.. Isivaizduokit jai as stoviu kreivai ja jau tai nervuoja... ar tai normalu... o as stengiausi del visko keistis... pasake kad gal nevisam issiskiriam bet nk negali garantuot... taigi merginos nesakykit kad tik vaikinai yra toki... O kartais reikia paieskot ir savyje ka blogai darot... gal paziurekit i save is jo pazicijos... pabandykit pasneket.. gal jam kas yra blogai... ko jis nenori pasakyt kad jusu neskaudyt ar pan... as bandziau sneket del ko taip yra ir gavau toki atsakyma... jusu atveju gal bus kitaip... del ko issaugosit draugyste ir brangu zmogu.... o siais laikais normalu gera zmogu rast yra sunku... Paziurekit... vyram reikia merginos jog gautu sex... patenkintu sawo instinktus... merginos jau 13 metu yra pasimyleje su puse mokyklos... ir t.t. galeciau vardint... Man 21 metai ir as drasiai sakau jog esu dar nekaltas nes as su savo drauge pradraugavau 3 metus ir laukiau kol ji bus pasirengus tam... ir man sex nera pirmojoje vietoje... man zmogus yra swarbiau nei bet kas... taigi merginos ne visi vyrai yra toki "kiaules"...

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/28 16:55:02 16:55:02

razorlt: Perskaiciau visus pasisakymus... su vienas sutinku o kiti man tiesiog saves gailescio pasisakymai... Nzn as dabar isgyvenu ta pati tik kad atsalo ne man jausmai o mano merginai... atrodo jog viskas pasikeite vos per kelias dienas... ir ji uzsimane issiskirt... Sako jog senai galvojo ka man jaucia ir db suprato jog nezn ar ji mane myli... TEko issiskirt... Kenciu db begalo... Ji nori suzn kaip kiti vaikinai bendrauja ir ar jie erznis ja taip kaip as... nes ja erzindavo mano elgesys snekos ir t,t. Nors draugai abieju jai sakydawo jau ko tu nervuojiesi del nk... jis nei nk nepasake blogo nei padare.. Isivaizduokit jai as stoviu kreivai ja jau tai nervuoja... ar tai normalu... o as stengiausi del visko keistis... pasake kad gal nevisam issiskiriam bet nk negali garantuot... taigi merginos nesakykit kad tik vaikinai yra toki... O kartais reikia paieskot ir savyje ka blogai darot... gal paziurekit i save is jo pazicijos... pabandykit pasneket.. gal jam kas yra blogai... ko jis nenori pasakyt kad jusu neskaudyt ar pan... as bandziau sneket del ko taip yra ir gavau toki atsakyma... jusu atveju gal bus kitaip... del ko issaugosit draugyste ir brangu zmogu.... o siais laikais normalu gera zmogu rast yra sunku... Paziurekit... vyram reikia merginos jog gautu sex... patenkintu sawo instinktus... merginos jau 13 metu yra pasimyleje su puse mokyklos... ir t.t. galeciau vardint... Man 21 metai ir as drasiai sakau jog esu dar nekaltas nes as su savo drauge pradraugavau 3 metus ir laukiau kol ji bus pasirengus tam... ir man sex nera pirmojoje vietoje... man zmogus yra swarbiau nei bet kas... taigi merginos ne visi vyrai yra toki "kiaules"...

Tavo elgesys labai garbingas, kas yra reta šiais laikais. Neabejoju, jis bus įvertintas. O jei merginą užknisa tokios smulkmenos (stovėsena ir pan.) - gal nelabai tu jai rūpi? O gal tavo kalbos, stovėsena etc neatitinka jos vidiniių "bangų" - būna ir taip.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume