sakykit: matau cia jau vienas yra su tokia beda, bet noriu pakalust tiesiai sviesiai. draugavom su drauge apie du metus, ir man atsalo jausmai, dabar kai issiskyrem, labai kankinuosi, noriu buti vel su ja, bet bijau kad susitaikius gali atsalti jausmai, o ja per daug gerbiu kad galeciau taip skaudinti. taigi norejau paklaust ar yra kam taip buve, kad draugystes metu nebevertinot to zmogaus, isikyre sujpratot kad norit su juo but ir vel susitaike ilgai ir graziai gyvenot (nu cia taip saldziai parasiau bet whatever). noreciau labiau isgirst vyru nuomone, bet merginos pakomentuokit irgi
Yra. Panašiai nutiko, po to įvykio dešimt metų, vis dar poroje ir tuo patenkintas. Trumpa istorija guli "kažkur" šiame forume.
ieva: Zinai jaunuoli as tau pasakysiu kaip sena bobute- issisik visu pirma. Bl nesuprantu isvis kaip zeme nesioja tokius zmones, kurie nemoka myleti, kurie nemoka ivertinti to, kas grazu. Guli salia manes zmogus nugara atsukes, su kurio beveik metus laiko viskas buvo grazu, romantiska, tyra ir taram param. DINGO. kodel? manyciau tokia pati situacija kaip ir tau. atsibodo, nori kazko naujo, nuskendo jausmai. pirma syki as su tokiu keistu zmogum ir uzjauciu tavo panele ir pasakysiu tik viena- dink is jos akiu ir gyvenimo kuo greiciau!!! sako, vieni zmones yra sukurti seimai, kiti karjerai, kiti tiesiog SAU... galbut nesi tas, kuris gali mylet, galbut per jaunas. gal dar ne laikas. ir kol ne laikas, buk vienas ir nesiartink prie jausmingu, siltu, mokanciu mylet zmoniu, vienu zodziu neskaudink, nes skauda nezmoniskai. Matai pykti? taip, jis yra. pikta ir tavo mergaitei, patikek manim.
Nereikia taip jaunuolio plūsti. Dėl panašios situacijos "ne jis vienas" kaltas. Aš nekalbu apie pagarbą ne apie atsidavimą ir tt, bet apie jaunatvišką elgesį
Nesiveliant į miglotą diskusija atsakysiu labai trumpai.
Aš taip noriu, ir aš esu teisus sau. Jei jo mergina jį atstums, ji bus teisi. Nei vienas čia esantis negali nuspręsti kaip autoriui elgtis. Kaip tada "pasaluose" nusprendė, taip ir dabar turi nuspręsti pats.
Kodėl "Dingo" Jūsų vyriškis? forume ekstrasensu, lyg šiolei, nebuvo.
swx