Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Dviguba išdavystė - draugas su geriausia drauge...

Dviguba išdavystė - draugas su geriausia drauge...

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/16 17:23:59 17:23:59

Tai kas tada yra pora, kas yra pagarba, ištikimybė, pasitikėjimas, atsakomybė ir t.t..... Sprendžiant pagal jūsų pasisakymą - jūs palaikote laisvą (t. y. palaidą ) gyvenimą, gal net ir orgijas pripažįstate, nes tai taip "demokratiška", "civilizuota' ir "šiuolaikiška"....
Mano nuomonė kitokia.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/06/16 18:14:00 18:14:00

Ištikimybė yra žodžio laikimasis, netarnavimas priešui, neišdavinėjimas draugų, Tėvynės, neapgaudinėjimas sutuoktinio, nemelavimas ir nevaizdavimas moralaus ciciliko, kai toks ar tokia nesi iš tikro. Atsakomybė yra rūpinimasis žmona, vaikais, aplinka, šalimi, kurioje gyveni. Pagarba yra kito žmogaus gerbimas. Nepažeidinėjimas jo garbės ir orumo - nieko blogo nedarymas. Lygybės, bet ne lygiavos pripažinimas. Nepalaikome nei orgijų, nei palaido lytinio gyvenimo, nei Wall Street'o gudragavių sugalvotų mūsų žmonių dusinimo kartu su valdžia ir elitu programų. Garbė yra galvos turėjimas ant pečių, o ne kopusto. Garbė yra orumo ir savigarbos stiprus jausmas. Aišku, garbę prasčiokai, primityvai ir išsivystę kultūringi, dvasingi žmonės supranta skirtingai, atsižvalgiant į nacionalinį, socialinį, etinį aspektą ir reputaciją. Garbė yra nacionalinis ir šeimos, sutuoktinių savigarbos ir etikos dalykas.

Nerijukas

N

39 įrašai

2009/06/16 20:14:52 20:14:52

Riejates del skirtingu nuomuoniu:D...abu teisus,nes abu turi savo "teisinga" pasauleziura,patirti...taikos liaudis;)

carmela

C

20 įrašai

2009/06/17 04:24:54 04:24:54

visi vienodai mastyt negali , bet vistiek man nelengva

kora

K

2495 įrašai

2009/06/17 06:16:51 06:16:51

Lelis Borgia: Ištikimybė yra žodžio laikimasis, netarnavimas priešui, neišdavinėjimas draugų, Tėvynės, neapgaudinėjimas sutuoktinio, nemelavimas ir nevaizdavimas moralaus ciciliko, kai toks ar tokia nesi iš tikro. Atsakomybė yra rūpinimasis žmona, vaikais, aplinka, šalimi, kurioje gyveni. Pagarba yra kito žmogaus gerbimas. Nepažeidinėjimas jo garbės ir orumo - nieko blogo nedarymas. Lygybės, bet ne lygiavos pripažinimas. Nepalaikome nei orgijų, nei palaido lytinio gyvenimo, nei Wall Street'o gudragavių sugalvotų mūsų žmonių dusinimo kartu su valdžia ir elitu programų. Garbė yra galvos turėjimas ant pečių, o ne kopusto. Garbė yra orumo ir savigarbos stiprus jausmas. Aišku, garbę prasčiokai, primityvai ir išsivystę kultūringi, dvasingi žmonės supranta skirtingai, atsižvalgiant į nacionalinį, socialinį, etinį aspektą ir reputaciją. Garbė yra nacionalinis ir šeimos, sutuoktinių savigarbos ir etikos dalykas.

Labai patiko, kas parasyta, tik del lygybes galeciau truputi padiskutuot, tik ne viesai. Taciau, kaip patiketi, kad tai balta ir negincijama tiesa, o ne saldus melas Juk tai zodziai, parasyti ant monitoriaus ekrano.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/17 07:25:09 07:25:09

carmela: visi vienodai mastyt negali , bet vistiek man nelengva

[u:3n854a5w]Jei isties jis gailisi[/u:3n854a5w], atleisciau ir pamirsciau.
Net negalvok apie kersta. Pasielgsi daug blogiau. Jis galbut nesamoningai, o tu samoningai. Beje sitokiu kerstu sugriausi ne tik judvieju rysi, bet ir save. O veliau tas bumerangu sugrys, kai tu to visai nelauksi. Elkis dorai. Nuryk ta karteli, arba isspjauk...
Tai ka tu jauti. Manei kad jis angelas su sparnais, princas su baltu zirgu. Dabar nukarunuotas. Jis žmogus. Žmogus kuris gali klysti. Neklysta tie kurie nieko nedaro...

Geriausias tavo draugas=didziausias tavo priesas.
Drauga laikyk toliau nuo saves. Priesa arciau saves.

Atleisk- busi apdovanota
Atleisk-ir tau bus atleista
Mylek ir busi mylima

stiprybes
pirmas svecias

PS esu vienas is tu, kuris netiki moters ir moters "draugyste".

carmela

C

20 įrašai

2009/06/17 12:57:55 12:57:55

ne apie kersta myntys jau isgaravo as juk turejau proga iki to ir to nepadariau negalejau ir negaleciau...siaip kuo daugiau kalbames su visais, tuo daugiau aiskeja, kad jis galvojo kad ten as .nesmagu negalesiu pamirst to vaizdo tik mastau ar griaut santuoka del to....daug dar abejoniu bet gal su laiku isispres dabar per daug streso .

carmela

C

20 įrašai

2009/06/17 13:02:33 13:02:33

kad princas as tikrai netikejau bet juo pasitikejau tikrai nemaniau kad jis taip gali padaryt...nesu ideali jis irgi bet tokiu bajeriu nera buve man per daug.suklydo sakai.nu gal bet jis tai padare oi kaip padaugines tai klaida galima vadint tik tai kad gere,o visa kita nezinau nu nepateisinu alkoholio..kam tiek vartot kad neskirt kur as kur kitas ziauru..daug daug minciu mane puola ir prie nieko gero nepriveda tik pyktis..ir skausmas

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/17 13:36:16 13:36:16

carmela: kad princas as tikrai netikejau bet juo pasitikejau tikrai nemaniau kad jis taip gali padaryt...nesu ideali jis irgi bet tokiu bajeriu nera buve man per daug.suklydo sakai.nu gal bet jis tai padare [u:94r1s81p]oi kaip padaugines [/u:94r1s81p]tai klaida galima vadint tik tai kad gere,o visa kita nezinau nu nepateisinu alkoholio..kam tiek vartot kad neskirt kur as kur kitas ziauru..daug daug minciu mane puola ir prie nieko gero nepriveda tik pyktis..ir skausmas

Pyktis ir skausmas matytame. Patikėk, išgėrus ko tik nebūna. Priminsiu, visiems puikiai zinoma istorija apie Valinska ir iskviesta policija. Aibes visokiu nesamoniu. O cia trukes...
Linkeciau kuo greiciau atskirti tavo pykcio adresatus, Jis ar tavo drauge.
Kai tik galesi, kai sudeliosi mintis, pasakyk jam "tikiu" ir "pasitikiu" tai labai svarbu.(kuo neabejoju, kad taip bus)
Manau jis dabar viduje draskosi ne ka maziau.
Asmeniskai taip pat matau ta pacia klaida kaip ir tu. Per daug isgerta.
Si priezastis, siame kontekste, butu per maza nutraukti jusu dvieju rysi.
Matau tik gera pamoka, vėliau pasijuoksite is sito ivykio...

Nors siame forume vyrai pasyvus, tikiuosi kad pritars. Baliukai paprastai buna linsmi, visi osia geria ir stai atsiranda vunderkindas kuris ima ir susika nuotaikas. Ar dar blogiau stipriai sunervina. Vieni apgirsta kiti atvirksciai blaiveja.

carmela

C

20 įrašai

2009/06/17 15:36:25 15:36:25

kaip noreciau kad tai butu tik eilinis baliukas gal ne taip ir skaudu butu o cia gimtadienis mano, tokia dovana gavau kad oi aciu nepavydekit siaip nezinau bendrauju su juo kalbemes bet vis isnyra tas vaizdas skaudus...nezinau nelinkeciau niekam o linkeciau isvis vyras ar moterims kurias veikia alkoholis vartot saikingai, nes tai prie gero nepriveda..............

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume