2009/05/20 15:03:12 15:03:12
visada maniau, kad man taip nenutiks, kad tik pigiuose serialuose, atsitinka taip, kad mylimas zmogus atsiduria geriausios drauges glebyje. Delioju mintis taciau visa tai netelpa galvoje...Taip galbūt musu santykiai nebuvo idealus, galbut man neuzteko ryzto ju nutraukti, bet kaip suprasti zmogu, kuri laikiau geriausia drauge, kuri zinojo visas slapciausias mano mintis, mano svajones, kuri visada kartojo, kad mano draugas ne jos skonio ir t.t. staiga per savaite apsisprendzia buti su juo kartu...per viena diena prarasti du pacius artimiausius zmones...nezinau ar pykstu ant ju ar ant saves, galbut buvo kazkokie signalai kuriu as nepastebejau...praradau bet koki pasitikejima meile ir draugyste, vien sie zodziai sukelia skausma...gal kas turit geru minciu, kaip visa tai istverti, kaip po viso sito atsitiesti????
2009/05/20 15:23:52 15:23:52
esu ta patirus. uzjauciu. patikek bus sunku. kaip bebutu keist is ju dvieju bendrauju su ja, nos tik dabar supratau, kad norejau sau irodyti kokia esu supratinga, o taip nera ir santykius nutraukiau. praejo ne vieni metai, skaudu, o drauges ... daugiau neturiu draugiu.
2009/05/20 15:44:30 15:44:30
as nebendrauju nei su vienu, nors dar labai mazai praejo laiko...as irgi apie save galvojau, kad esu supratinga, bet tokio elgesio nesuprantu ir niekada nesuprasiu...bandau nepykti, as negaliu buti ju teiseja, noriu tik kuo grieciau visa tai pamirsti ir meldziu dieva, kad mano keliai su tais zmonemis niekada daugiau nesusikirstu...
2009/05/20 17:03:47 17:03:47
pykti yra gerai. emocijas reikai isveikt, isjaust ir tada bus gerai. gal ji tave isgelbejo nuo nesekmingu ir nelaimingu santykiu ir todel tu turi galimybe tureti ypatinga rysi:)
2009/05/20 17:11:04 17:11:04
elenka: pykti yra gerai. emocijas reikai isveikt, isjaust ir tada bus gerai. gal ji tave isgelbejo nuo nesekmingu ir nelaimingu santykiu ir todel tu turi galimybe tureti ypatinga rysi:)
Isgelbejo?kas cia dabar?tikri draugai tokiais budais negelbeja...bet pasieme Tavo patirtas santykiu nesekmes...lai sau keliauja...tik gero kelio tokiems palinkeciau...suprantu,kad sunku...laikas geriausias gydytojas;)
2009/06/05 16:38:14 16:38:14
laikas gydytojas, bet butent laikas ir yra ta priezastis, kurios tu negali ytakoti, negali uzbegti i prieki ir negali atsukti atgal...kiekvienam to laiko reikia skirtingai, suprantama, kad kuo didesnis skausmas tuo laiko reikia daugiau...parasykit!!!! kas zinot, kaip uzmusti ta laika...kai seip ne taip sulauki vakaro, uzmiegi...o ryte prabunti...ir vel tas pats...ir tai kuo gyvenai lyg siol, netenka bet kokios prasmes...
2009/06/05 16:50:51 16:50:51
Suprantu, kaip tau sunku, eidama miegoti - išgerk tabletę, o ryte ir akys bus kitos, ir galva ramesnė. Užmiršti neis, teks tik susitaikyti su faktu. Ir visą tai reikia išgyventi. Nes jei užslopinsi neišgyvenusi šio skausmo - tu tiesiog apgaudinėsi save. Išsiverk, išsiklyk ir.... gyvenk toliau. Aukštyn galvą.
2009/06/15 10:00:13 10:00:13
atejau ir as paskaityti ir kazkaip pasimirsti mano atvejis truputi kitoks..sventem mano gimtadieni vyras prisigere ir nuejo miegot ten jau miegojo mano drauge smigusi.kazkam kazko tam kambary reikejo tai vaizda pamatem gera mano vyras nuogas iki puses drauge irgi...nezinau ka daryti pasakiau skirsiuos jis tvirtina kad jam susisuko kad miega su zmona pergeres buvo tikrai bet yra bet...kaip ta vadinama drauge nieko nejaute kaip galima sumaisyti zmona su kazkuo juk ir figura ne ta viskas man nedaeina grauziu save sunku nezinau ka daryt nezinau
2009/06/15 10:56:46 10:56:46
carmela: atejau ir as paskaityti ir kazkaip pasimirsti mano atvejis truputi kitoks..sventem mano gimtadieni vyras prisigere ir nuejo miegot ten jau miegojo mano drauge smigusi.kazkam kazko tam kambary reikejo tai vaizda pamatem gera mano vyras nuogas iki puses drauge irgi...nezinau ka daryti pasakiau skirsiuos jis tvirtina kad jam susisuko kad miega su zmona pergeres buvo tikrai bet yra bet...kaip ta vadinama drauge nieko nejaute kaip galima sumaisyti zmona su kazkuo juk ir figura ne ta viskas man nedaeina grauziu save sunku nezinau ka daryt nezinau
Karta gerem dzukiska samagona, su visais dzukiskais navarotais. Lauke -20, pirteleje +80gal. Luzau. Pabudau nuogas apsikabines moteri, o gretima gulejo ir jos vyras. Beje moteris dvigubai didesne nei maniske. Geda po siai dienai.
Veliau issiaiskinau, kad kai kuriems nutinka toks fenomenas, kai luzta vieni miega, kiti bludija, o ka daro nesuvokia. Daznai ir neprisimena
2009/06/15 11:08:20 11:08:20
nepaguodei nezinau ka man daryt man sokas o tavo zmona tau atleido?kaip jusu santyliai toliau klostosi?nera nei priekaistu nieko?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume